perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend bedrijf , eigenaar is heel precies en werkt zeer netjes.\r\nIs ook op de hoogte van de verschillende typen automaten.\r\nZeker een betrouwbare aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede indruk van het bedrijf en er wordt goed advies geboden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben helemaal blij,spoeling en filter laten doen,alles wordt stap voor stap uitgelegt en laten zien,top die transparantie en vakkennis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier 24.08.2017 een automaat van een Mitsubishi Pajero uit 1998 laten reinigen. Ik kreeg gedegen en goede informatie wat het flushen inhield en wat ik er van kon verwachten. Een voorbeeld voor anderen, bedankt Roeland.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super service en top kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!!! Vriendelijk en goede uitleg!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldige service , schoon bedrijf en kundigheid. ben zeer tevreden over de uitleg wat er gebeurd en je kan mee kijken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een echte aanrader! Uitmuntende service! Heel ervaren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige ervaring gehad met flushed.\r\nKom voor mijn volgende spoeling zeker hier weer terug.\r\nOok de automaatbak van mijn volvo draait weer rustig en soepel rond.\r\nEr wordt erg netjes gewerkt doekje over de auto waar slangen overheen hangen en evt gelekte olie wordt meteen verwijderd.\r\nOok het meekijken is fijn en er wordt netjes antwoord gegven op vragen die je stelt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en snelle service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig bedrijf\r\nVriendelijk en vakkundig voor zover ik dat als leek kan beoordelen\r\nPrima uitleg

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct, vriendelijk en deskundig.\r\nEr werd uitleg gegeven over de behandeling. En je kon meekijken en/of vragen stellen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel, vriendelijk, doeltreffend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Roland heeft uitstekende service verleend. Hij begint met een proefrit om na te gaan hoe de automaat nu reageert zodat je een beeld krijgt van wat de verbeteringen zouden kunnen zijn. De automaat wordt dan bijna een uur lang gespoeld met eerst een combinatie van nieuwe olie, schoonmaakmiddel en de oude olie. Deze wordt vervolgens afgetapt en vervangen door geheel nieuwe olie die de kans krijgt om overal te komen en alles schoon te maken en te verversen. Hij eindigt met nog een testrit om te kijken of alles goed is verlopen. Tussendoor geeft hij (als je daar prijs op stelt) diverse adviezen over de staat en het onderhoud van je auto. \r\nResultaat: mijn automaat rijdt nu al enkele weken een stuk soepeler dan voorheen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede uitleg bij de werkzaamheden tijdens het hele proces zeer tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, netjes en duidelijk. Volop informatie over de procedure en je wordt netjes overal bij betrokken. Vooraf en naderhand keurig een testritje met uitleg over de bak.\r\nIk ben zeer tevreden over deze spoeling!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en relax geholpen,mooie werkplaats.preventief de automaat gespoeld,niet overbodig! Was elke euro waard.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vooraf goede informatie gekregen over het spoelen van een oudere automaat. Netjes de werkzaamheden uitgevoerd. Mocht meekijken, dat vond ik reuze interessant. Het resultaat is ook goed. Wel zo\'n prettig gevoel als je nog op vakantie moet.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst en goede uitleg over hetgeen er bij het verversen van de automaatolie ging gebeuren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig goed geholpen mooie schone werkplaats en goede service\r\nDuidelijke uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel geholpen. Auto rijdt weer top, en dat met 250000 km op teller, helemaal blij!

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!