goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geregeld en duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren mag overal bij kijken \r\nOntvangst is goed en heel vriendelijk geholpen\r\n\r\nKom hier zeker terug met mijn bedrijfswagen\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vakman die weet waar hij het over heeft, kent alle merk-specifieke eisen. Beantwoord graag vragen.\r\nSchone werkplaats, schoon gereedschap, werkt precies.\r\nWas de rit van Purmerend naar Woerden meer dan waard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Probleem met auto is opgelost en ik ben er erg blij mee. Automaat BMW x5 schakelt weer perfect.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerst dacht ik zoiets van is dit nou nodig met mijn MB 320 CLK met 132500 Km van 18 jaar oud nodig? Toch laten uitvoeren en als autoliefhebber alles kunnen meemaken cq mee zien naar de uitvoering van allerlei zaken.\r\nHier werkt een top vakman die verstand heeft van vele aut.bakken!\r\nMaar het resultaat is echt super. De bak rijdt zeer soepeler en stiller!\r\nKortom; Doen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enthousiast ontvangen door een echte kenner van automaat bakken. Wist precies om welke type bak het ging en na een proefrit de mankementen aan te geven.\r\nNa het verversen / flushen van deze bak ( je kunt alles live volgen) weer een proefrit gemaakt. Inmiddels zo\'n 500Km mee gereden, sindsdien een andere ervaring met deze automaat! Schakelt vele malen soepeler! (MB 320 CLK 03-2000 - Km 132000).\r\nMijn buurjongen heeft diezelfde middag het zelfde laten uitvoeren met de zelfde ervaring als ik. (MB C180 Kompressor Coupe Km 268000)!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede uitleg wat er gedaan werd nu maar hopen dat het spoelen vd bak het probleem verhelpt maar zo niet dan kreeg ik al een tip wat het kan zijn . Vakman waar je met vertrouwen je auto kan brengen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf is wat moeilijk via de mail en telefoon te pakken te krijgen, maar wanneer dit eenmaal gelukt is dan is het een vriendelijk en vakkundig contact.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel ,, rustige en vriendelijke werkwijze . Kortom super tevreden ! Bedankt , groet Kay

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Flushed geweest om de bak van mijn auto te laten spoelen. De eigenaar (Roelant) nam alle tijd voor mij en legde aan de hand van zijn werkzaamheden ook uit wat hij aan het doen was en waarom hij dat (zo) deed (je kan meekijken in de werkplaats). Erg fijne en zeer professionele ervaring. Een aanrader!!!
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgegaan op de vele goed recensies over dit bedrijf. Kan deze positiviteit alleen maar onderschrijven. Duidelijke uitleg, en geen valse/loze beloftes. Ook het motor management is meegenomen om te zien of er nog andere storingen te verwachten waren. Fijne ervaring, kan echt niets anders zeggen. Was even vergeten dat dit soort bedrijven er ook nog zijn!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Een vakman! Loopt gesmeerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vakwerk is de typering die past bij Flushed. Vriendelijk en ontspannen die Roeland. Ik vertrouw mijn dure auto graag aan hem toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk en openlijk bedrijf.\r\nDie graag alles verteld en laat zien.\r\nBen met nijn bmw 325i cabrio uit 2008 en 81000 km op de klok wezen spoelen.\r\nDit was hard nodig omdat alles zwart was wat eruit kwam.\r\nNa de behandeling schakelt de bak weer vlekkeloss door alle versnellingen heen met veel minder slip .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service, netjes, klantvriendelijk, verstand van zaken, eerlijk.\r\n\r\nHelaas, een erge gladde vloer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn 335i E91 2012 kmstand 83000 met Alpina B3 baksoftware laten flushen. De automaat schakelt nu nog stiller!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Preventief onderhoud BMW 320D. Auto schakelde al prima, maar door flushen nu nog beter vooral met koude motor. Stap voor uitgelegd door Roeland welke stappen hij ging maken. Roeland bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke persoonlijke behandeling. Hele proces zichtbaar. Vragen worden beantwoord. Eerst proefrijden. Achteraf ook testrit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb mijn DSG bak na een aantal keren gewoon verversen elke 60 k eens laten spoelen. Bak schakelde op zich wel goed maar wilde wel eens bruusk aangrijpen in de achteruit en in vooruit bij wegrijden vanuit stilstand. Bij het normaal verversen kwam er altijd mooie lichtbruine olie uit die er op zich gewoon goed uitzag. Bij het spoelen met de additief was de olie zwart. Bak schakelt nog soepeler en het bruusk aangrijpen is vrijwel helemaal verdwenen. Ik ging erheen met het idee ik ga dit gewoon eens proberen maar kom nu tot de conclusie dat dit beter is dan alleen maar verversen. temeer er bij alleen verversen er nog altijd ongeveer 2 ltr oude olie in de bak blijft. Bak heeft nu 369.000 km gereden en doet het nog wel een tijdje. Er wordt zeer netjes aan je auto gesleuteld door een vakman. voor het losdraaien van het filterhuis werd eerst de omgeving ervan heel goed schoongemaakt om te voorkomen dat er rotzooi in je bak komt. Dit adres is een aanrader. Met vr gr Arjan de Vries

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanrader. Roeland geeft uitleg, geen gedoe of \'mooie praatjes\'. Heb mijn Saab 93 SS automaat laten flushen. Olie was niet eens zo vervuild maar toch oliewissel laten uitvoeren omdat ik benieuwd was of dit de automaat anders zou laten schakelen. Nou, en dat doet \'tie nu dus ook. Schakelt vloeiender en gaat beter met het koppel om als je een keer echt even gas gaat geven (ca. 220 pk/340 Nm).\r\nOok bij rijden in Manuele stand, rustiger schakelen, pakt beter op. Top dus !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf goede Service erg klant vriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Iemand die van zijn hobby zijn werk maakt? Dat zijn toch wel de beste. Zo ook deze man (Roeland), die het met veel passie, olie van de automaatbak van mijn Alpina D5 heeft ververst. Ik mocht meekijken en kreeg veel tekst en uitleg. Mijn auto, wat al soepel schakelde, schakelt veel soepeler.

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!