perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles volgens afspraak, keurig geregeld en prettig in de omgang. Geen punt om erbij te staan. zeer bereidwillig om vragen te beantwoorden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen met DSG automaatspoeling. Snelle en goede service voor een eerlijke prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles schoon en ziet er verzorgd uit.\r\nMen weet waar men over praat, je krijgt ook goede uitleg wat men doet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundige mensen\r\nPrima service weten waarover ze praten\r\n\r\n

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed advies en snelle afspraak voor een stotter probleem bij optrekken van mijn BMW GT 318D. Na een test rit was het advies dat het een motorisch probleem was en hoogst waarschijnlijk niet de automaat. Ben daarna direct naar de BMW dealer gegaan en het bleek een uitlaat klep probleem te zijn welke het stotteren veroorzaakte. Alhoewel ik geen gebruik heb gemaakt van het flushen van de automaat beveel ik dit bedrijf toch aan vanwege de uitstekende service en het goede advies. Dank!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uistekende service, vriendelijke ontvangst en zeer veel kennis van Volvo. Automaat schakelt weer als nieuw en Roeland nam ook nog rustig de tijd om mij te adviseren over een probleem de Volvo.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wilde de olie van mijn automatische transmissie van mijn Ford Mondeo 2.0 ecoboost preventief laten verversen. Er waren geen klachten mbt automatische transmissie. Een afspraak maken bij Flushed ging eenvoudig en snel. Er werd vooraf een duidelijke prijsafspraak gemaakt. Na aankomst ging Roeland van Flushed eerst samen met mij een stukje rijden in de auto, om te onderzoeken of er gebreken waren aan de automatische transmissie. Na de proefrit is het proces van spoelen gestart. Roeland liet tijdens het proces duidelijk zien wat hij ging doen en waarom hij de handelingen uitvoerde. De olie bleek, ondanks dat er maar 35.000 km met de auto was gereden, nodig aan vervanging toe te zijn. Het hele proces van spoelen en olie vervangen duurde ongeveer 1.5 uur. Roeland is een echte vakman en zeer duidelijk in zijn uitleg. Na het spoelen en vervangen van de olie merkte ik dat de auto duidelijk soepeler schakelde. Flushed is een echte aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eigenlijk was alles goed geregeld en ben ik tevreden. Mijn auto heeft 300.000 km gereden en ik ben van plan nog even door te rijden. Ik wil geen risico nemen met mijn bak en daarom de olie ververst. Heeft het zin? Ik weet het echt niet maar het kan geen kwaad. Mijn enige min punt is de prijs 300 euro voor een uurtje werk, niet vreselijk moeilijk of hard en een paar liter olie is gewoon veel geld. Meneer verdient er goed aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer hartelijke ontvangst en zeer deskundig advies zeer aan te bevelen. Super

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon doen....merkte niet dat het nodig was om te spoelen. Maar nadat hij gespoeld was mer je zeker een verschil..schakelt nog soepeler dan dat hij al deed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bak van xc70 laten spoelen door Roeland. Hele aardige, servicegerichte professional die pro actief meedenkt en suggesties doet.\r\nGoeie vent, leuk bedrijf dat ik kan aanbevelen
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Roeland gaat zeer netjes en deskundig te werk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kon snel terecht, keurig schone werkruimte, kon bij de werkzaamheden meekijken werd keurig te woord gestaan.\r\nEerlijk advies, kom zeker terug!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer kundig en professioneel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundig, vriendelijk en eerlijk.\r\n\r\nBMW 7-serie automaat gaf foutmeldingen en ging in noodloop (Transmission Failsafe) tijdens filerijden. Na flushen geen foutmelding meer gehad en schakelen gaat soepeler. Zeer tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf MB 160 laten flushen echt een aanrader hemelsbreed verschil qua rijgedrag van de auto schakelt nu veel vloeiender door en terug\r\nKeurig bedrijf heel klantvriendelijk alles wordt goed uitgelegd en neemt echt de tijd die hij nodig heeft.\r\necht een toppertje\r\nBedankt Roeland\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Volkswagen Caddy 2008 met DSG-6 bak. De volgende problemen zijn door de spoeling verholpen: schommelend toerental 100% weg. Slip 95% weg, bonk tijdens wegrijden 95% weg! Schakelen een stuk soepeler. Super tevreden over. Let wel op dat mijn olie zeker 100k niet ververst was. Tip ga elke 60k langs Flushed en je DSG bak blijft als nieuw. Zeer klant vriendelijk bedrijf!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn automatische versnellingsbak laten flushen. Vriendelijk, persoonlijk en deskundig. Mogelijkheid om mee te kijken of om met een bak koffie te werken tijdens de flush. \r\nAuto schakelt een stuk soepeler na de flush.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service! Mocht overal mee meekijken. Veel geleerd en gezellige sfeer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flush laten uitvoeren, 500 km verder een supervloeiende bak ervoor terug! Wat een beetje versie olie al niet kan doen! Preventief laten spoelen, bij 138.000 KM. Je merkt duidelijk verschil. Ook een zeer fijne uitleg gehad van Roeland! Bedankt voor alles en tot de volgende 80.000!\r\n\r\nGroet Marco. SAAB 9-3 SE 2.0T

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!