Aanrader!

Vriendelijke gepassioneerde autoliefhebbers die onze auto in de watten gelegd hebben. Ik werd goed geïnformeerd en je kan de werkzaamheden volgen.

prima bedrijf

Goede ontvangst. Schone locatie. Goede voorlichting van beide mannen waarbij het risico van het al of niet slagen van de behandeling helaas wel bij mij ligt. Alle begrip hiervoor maar wat zou het mooi zijn dat als de behandeling niet het gewenste resultaat heeft een deel van de factuur gecrediteerd wordt....? . De tijd zal uitwijzen of revisie achterwege kan blijven. Schakelen gaat al wel iets vloeiender Verder aanbevelingswaardig

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prima bedrijf. Weten wat en hoe ze dit moeten doen Je wordt ook erbij geroepen en laten je zien wat ze aan het doen zijn. Hoe de spoelmachine werkt en het verschil tussen de oude en nieuwe olie Dat je er op kan wachten is helemaal top Zeker aan te raden !! Mooi specialistisch bedrijf

No nonsens gewoon goed

Vandaag onze Peugeot 4 traps automaat laten spoelen op de traditionele manier dus zonder machine, Zeer tevreden over het resultaat echt merkbaar verschil met schakelen! de bak schakelt soepeler. Perfecte service alles transparant en ontspannen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Snelle service met gelijk resultaat

Een wereld van verschil alsof er een nieuwe bak onder zit en heel duidelijk uitgelegd wat er allemaal gebeurd tijdens spoelen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Grondige aanpak bij persoonlijk bedrijf.

Prima geholpen bij flushed. goede uitleg van wat er ging gebeuren, en zichtbaar een hoop oude prut uit de versnellingsbak gespoeld. De bak deed het opzich nog prima, maar schakelde na de spoeling zeer merkbaar een enorm stuk soepeler en "naadlozer"! Persoonlijk, betrokken bedrijf, aanrader!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top service met heldere uitleg!

Vandaag mijn EOS DSG bak laten flushen. Had geen klachten, maar was volgens het boekje weer nodig na 60.000km. Toch merk ik verschil. De bak schakelt nog soepeler dan dat hij al deed. Daarnaast heb ik het hele proces mogen aanschouwen en prima uitleg gekregen van alle stappen die zijn gedaan. Ben zeer tevreden.

Top service

Prima geholpen De bak van mijn Mercedes ML is super geflushed. Erg leuk en vakkundig personeel en keurig volgens afspraak.

Prettige ontvangst, vakkundige aanpak

Op advies van mijn vaste garage in Breda de automatische versnellingsbak bij een specialist laten schoonmaken. Flushed kwam op internet naar voren als de specialist op dit gebied. De staat van de versnellingsbak was goed, en met nieuw filter en nieuwe olie weer als nieuw. Een adres om aan te bevelen, met vakkundig personeel dat helder toelicht wat er wordt gedaan. HK

• Deskundigheid/Vakmanschap

Na veel klachten van de geartronic van mijn V70 waaronder: Slippende koppeling bij acceleratie. Bonken en soms met een daverende klap in een hogere of lagere versnelling te schieten had ik de moed al een beetje opgegeven. Ik kon alleen nog gedoseerd handmatig rijden. Rondbellen bij de experts voor advies gaven aan : Een volledige revisie meneer. Kosten rond de €3000 Toch nog maar een keer spoelen en zo kwam ik bij Flushed in Woerden terecht. Vriendelijke chef en personeel. Luisteren aandachtig naar de klachten. Flush laten uitvoeren en wat blijkt? De klachten zijn geheel verleden tijd. Inmiddels 20.000km verder en hij rijdt in zijn automaat (ook kickdown)als een speer. Fijn geholpen zo, Veel succes met jullie bedrijf.

prima tevreden.

bak schakelde na de spoeling weer soepel geen schokken wat hij wel aldoor deed. ook hebben ze een stukje plastic van een oliepijlstok er uit gehaald wat er ooit is in blijven hangen. klasse.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekend geholpen voor en na de spoeling

Goede service en ontvangst. Hartelijke mensen die verstand van zaken hebben. Zat na een aantal dagen toch nog met een aantal vragen en die zijn netjes beantwoord en duidelijk uitgelegd.

Goede service snel geholpen

Klantvriendelijk verstand van zaken en 100%resultaat

Mijn mercedes e320 w211 cdi automaat laten flushen filters vervangen superbehandeld nu mijn 2 de wagen hier weer gebracht hij schakeld weer als nieuw Was nodig 345000km niks aan gedaan AANRADER

Slecht

Ik ben in bezit van een Audi A3 E-Tron uit 2015 met een DSG-6 bak. Een DSG bak mag je niet spoelen met een reinigingsmiddel, omdat de mechatronica hier niet tegenkan. Maar er is wel een spoeling uitgevoerd. Ten 2e werd er door de persoon die de spoeling uitvoerde aan mij als klant gevraagd of de bak wel pompt op het moment dat de automaat in P stand staatv(aan het einde van de procedure, dus ik kon ook niet meer terug), dit om de olie door het systeem te laten pompen. Ik wist dit natuurlijk niet en we wisten ook niet hoe we de benzine motor gestart gekregen (dit ook om olie door het systeem te laten pompen), omdat de auto altijd in de electrische modus start en ik dit nog nooit gedaan had. Dit duidt op onvoldoende ervaring met dit type voertuig. Uiteindelijk heb ik het olieververs procedure opgevraagd bij Audi, eerst moet de wagen op een bepaalde bedrijfs temperatuur zijn en volvolgens moet er met de computer bepaalde handelingen uitgevoerd worden (ervoor en erna). Deze hele procedure is niet gevolgd bij Flushed (Er is geen computer aan te pas gekomen en de auto werd direct behandeld (temperatuur). Ik heb uiteindelijk de olie opnieuw laten verversen de bak verder van slag leek te raken. Nadat de olie opnieuw was ververst bij een ander bedrijf schakelde de bak weer prima. Qua vriendelijkheid en het maken van afspraken is er niets op aan de te merken, Flushed zal vast hun werkzaamheden goed uitvoeren bij voor hun bekende voertuigen met een 'normale automaat'. Maar als je Audi a3 E-Tron of een volkswagen GTE of andere hybride voertuig in bezit hebt ga hier niet naartoe of zorg dat je weet wat de procedure moet zijn en bespreek dit eerst van tevoren met ze. Let ook op met DSG bakken of andere bakken waar mechatronica implementeerd in is.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service, duidelijke uitleg en resultaat is top

• Deskundigheid/Vakmanschap

Voorkomen is beter dan...

Mijn Subaru Forester uit 2006 wordt regelmatig door een erkende dealer onderhouden. Uit het overzicht van de in het verleden verrichtte onderhoudswerkzaamheden zag ik dat de olie van de automatische versnellingsbak sinds kilometer stand 62.000 niet meer was ververst. Aangezien de auto nu 187.125 kilometer heeft gereden leek het mij verstandig de olie te verversen en de automaat, alsmede het stuurhuis te laten spoelen. Op mijn zoektocht kwam ik terecht bij het bedrijf Flushed in Woerden. Deze heeft alle werkzaamheden, en... dit na volle tevredenheid, verricht. Men nam hiervoor ruim de tijd en men kon, indien gewenst, meekijken en het proces volgen. Het verversen van de olie, zo bleek, was nog niet echt nodig; maar voorkomen is beter dan... zullen we maar zeggen.

Flexibel en klantgericht.

Ik kwam bij Flushed met een vrij zeldzame en bijna 30 jaar oude auto. Ondanks dat dit type niet dagelijks voorbij komt kon Flushed, door creatief te zijn en in oplossingen te denken, de auto toch spoelen. Ook erg fijn dat je op het spoelen kunt wachten en dat je het proces kunt zien. Leuk bedrijf met passie voor auto's die elke vraag enthousiast beantwoord.

zeer professioneel

vandaag een spoeling van de zf automaat bmw f10. Alhoewel er pas 59000km op de teller stond preventief laten spoelen en was verbaasd hoe zwart de oude olie al was! Ook zat er een laagje gruis op de magneten dus niets verkeerd aan om nu al te spoelen. Jongens gaven prima uitleg en werkten op een zelfverzekerde manier die op een lange ervaring wees. De automaat had geen problemen en schakelt nog steeds prima, misschien ietsje zachter dan voorheen. Zeer aan te bevelen dit bedrijf waarbij de automaat professioneel en wordt gespoeld (men gebruikt de originele olie met een additief) en daarna met schone olie (draaiend) wordt afgevuld. Bedankt en met groet uit Almere

• Deskundigheid/Vakmanschap

Had ik veel eerder moeten doen.

6 traps dsg Het schakelen van 1 naar 2 was altijd goed voelbaar en voor de rest van de versnellingen waren de shakelmomenten ook niet soepel. Spoelen word bij de dealer en andere garages (die niet kunnen spoelen)afgeraden. Wat ben ik blij dat ik het wel gedaan heb,het wegrijden gaat mooi soepel en het overschakelen is haast niet voelbaar. Ik ben erg tevreden

Uitstekend geholpen

Keurig op tijd geholpen. Duidelijke uitleg. En er is merkbaar verschil, dus top. Koffieautomaat zou wel lekker zijn ;-)

Alle probleempjes verholpen

Mercedes E500 bij 2002 met 298000 op de teller.Het probleem waar ik last van had is het peddelen van de motor bij lage toeren (rond de 1500 toeren) Deze is geheel verdwenen en hij schakelt nog soepeler dan er voor.

Verschil meteen merkbaar

Binnen komen met een lekker kopje koffie. Ondanks corona, toch via een afstandje mogen meekijken. Kleurverschil in transmissieolie duidelijk zichtbaar. Bij het wegrijden, merke ik meteen dat geen overbodige luxe om uit voorzorg te spoelen.

Uitstekend, klassewerk!

Prima ontvangst met koffie en een vriendelijk woord. Ik moest er ruim een uur voor rijden en na anderhalf uur was ik een heel stuk wijzer door de uitstekende uitleg. Bij een volgende beurt kom ik graag terug.

100% tevreden

De automaat schakelt weer top!

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!