Spoeling werd perfect uitgevoerd en toegelicht door het enthousiaste team. De automaat werkte weer perfect.Ik ben zeer ontspannen naar huis gereden. Bedankt.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekende kwaliteit en service.

Ik ben voor het spoelen van me stuurhuis naar flushed Woerden toegegaan op afspraak en ik ben uitstekend en snel geholpen en me auto stuur 10 maal beter. Ben erg tevreden over de service, kwaliteit en de prijs verhoudingen.

• Deskundigheid/Vakmanschap

De spoeling was werkelijk heerlijk!

Hartelijke ontvangst, koffie en zelfgemaakte appeltaart met slagroom was ook een verassing. Ik kreeg een zeer duidelijke uitleg over het hoe en waarom het verstandig was om preventief onderhoud aan de bak te plegen. Prachtig om te zien hoe de oude olie vervangen werd door lekkere nieuwe olie. Dit alles binnen de daarvoor gereserveerde tijd. Ze weten bij Flushed waar ze mee bezig zijn! Ik wilde mijn Saab al langere tijd laten tunen. Ook daarom frisse nieuwe transmissie olie in de automatische versnellingsbak. Ook daar wisten ze veel over te vertellen met als gevolg dat de Saab vanmiddag getuned wordt bij [email protected]! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Professionele, eerlijke benadering van het probleem. Gekoppeld aan vriendelijkheid en beleefheid maakt dit een bijzondere ervaring. Als dan tegen de verwachting in er ook nog een positief resultaat uitkomt, kon mijn dag niet meer stuk.

Top service.

Mijn Mercedes ML 320 preventief laten spoelen. Goede uitleg van de werking en alles van a tot z kunnen volgen in het werk. De automaat schakeld weer als nieuw. Echt een aanrader , tot de volgende spoeling .

• Deskundigheid/Vakmanschap

Topbedrijf met zeer vakkundig en vriendelijk personeel.

Heden ochtend op afspraak de olie van de automatische transmissie van mijn Jaguar XF laten verversen. Het hele gebeuren op de voet gevolgd met zeer duidelijke uitleg van de technici. Alles werd heel goed uitgelegd en er werd zeer accuraat gewerkt. Eerst een proefrit vooraf. Daarna de spoeling en toevoegen van de nieuwe olie. Daarna weer proefrit en dan was de auto geserviced. Werkelijk een topbedrijf. Alles keurig schoon en goede koffie. Net zoals vele voor mij ben ik zeer tevreden met het resultaat. Mannen ga zo door en een dikke pluim voor jullie.

Tevreden

De versnellingsbak van mijn BMW X1. is na het spoelen weer helemaal tevreden. Na 102.000 km was hij er wel aan toe.

Goeie service

Hoewel de automaat goed schakelde was het toch hoog tijd voor een beurt, na de spoeling en vervanging van de filters is het resultaat verbluffend, auto schakelt weer als nieuw. Goeie service.

Top kwalitei& kwantiteit

Zaterdag 12 juni 2021. Mercedes 350E combi 2005. Kms 269.000. Op zaterdag 12 juni richting flushed in woerden en tijdens rijden in mijn gedachten hoe zal de automaatbak olie eruit zien als deze eruit zal komen en welke kleur???? Aan gekomen bij bedrijf flushed 14.30. Kennis gemaakt met monteur leon . Auto ingeleverd bij de monteur ivm testen v/d automaatversnellingen. Na testen rijden auto op de brug. Het flushen is begonnen en spannend. Ik kon mee kijken en uitleg v de monteur leon.is top en professioneel te noemen.en duidelijk. De olie die eruit was gekomen vd automaatbak was koffie zwart ( dat drink ik jaren). Ben blij dat ik ben langs gekomen het was de hoogste tijd ivm kms v 269000. Nieuwe ATf olie in de bak rood v kleur daar ben ik blij mee helemaal oke. Monteur leon nog de auto getest na het flushen En in orde prima oke. Leon bedankt top.en roeland top service bedankt

Blijkbaar gewoon nodig........

Mijn Mercedes B200 8 maanden oud met 15.000 km gekocht. Drie weken geleden 4,5 jaar oud met 81.000 km op de teller preventief laten flushen. Het schakelen is een stuk prettiger en hij rijdt zuiniger. Het klopt allemaal gewoon beter. Ik had het verschil niet verwacht omdat ik geen klachten had en alleen problemen wilde voorkomen. Ik durf te stellen dat hij een stuk prettiger rijdt dan toen ik hem kocht bij de Mercedes dealer. Heb er door wat het kost toch een tijdje over nagedacht maar heb er absoluut geen spijt van en ben het nu aan het terug verdienen. Doen, doen , doen.......

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top gasten en top bedrijf!!

Zeer vriendelijk.. Heel eerlijk en ze hebben me super geholpen.. Beveel ze zeker aan!!

Serieuze en eerlijke behandeling

Vandaag heb ik mijn BMW Z4 bij Flushed laten spoelen. Het maken van een afspraak ging erg makkelijk. Standaard wordt door Flushedbij deze auto alleen het persfilter vervangen, nadat de olie is gespoeld en daarna vervangen. Ik wil echter dat ook het zuigfilter en de carterpan zouden worden vervangen, want na diverse forums bezocht te hebben en internetfilmpjes bekeken te hebben, lijkt mij dit beter. Ook dan was geen probleem bij Flushed. Ze hebben alle bouten keurig volgens de BMW specs aangedraaid met het voorgeschreven moment en in de voorgeschreven volgorde, precies zoals BMW voorschrijft. Ook de keuze van het wel of niet toevoegen van een reiniger tijdens het oliespoelen ligt geheel bij de klant; ik heb ervoor gekozen om het wel te doen, het is een kwaliteitsproduct van Kroon- Oil. Al met al zeker een aanrader om hier naartoe te gaan!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede service van echte liefhebbers

De Geartronic-6 van mijn Volvo T6 3.0 laten spoelen. De auto is 10 jaar oud maar heeft pas 40d km gereden. Toch was de automaat olie zwart en schakelde schokkerig. Na de spoeling bij Flushed schakelt hij weer zoals het hoort. Alles in ongeveer een uur gedaan en gecheckt. De auto rijdt weer fantastisch!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Klasse gemaakt automaat heeft nog nooit zo gelopen!

Prima geholpen echte vak mensen en altijd direct geholpen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Zeer veel kennis aanwezig van de heren.

Prettige ontvangst. Duidelijke uitleg. Mag gewoon meekijken. Kom zeker een volgende terug. En misschien weer een keer over Zwitserland kletsen.

Vakkundig bedijf

Had serieuze probleem met mijn automaatbak, alles is opgelost. proficiat jongens!! Weten wat ze doen.

Super!

Zeer professionele werkwijze. De mannen weten waar ze mee bezig zijn. Spoelen was preventief in mijn geval. Auto rijdt en schakelt echter beter dan ooit. No-brainer

• Deskundigheid/Vakmanschap

Omdat ik geen referentie had, maar met mijn gezonde verstand mijn twijfels heb over de term long life oil, heb ik toch besloten te flushen en te verversen(173k)Mijn MB e klasse type c207 had niet echt klachten, maar na de flush rijdt hij veel soepeler en schakelt bijna niet hoorbaar.( Niet vreemd als je de olie zag in het opvang reservoir)Vakkundig geholpen de monteurs,goede koffie, vriendelijke sfeer, aanrader.

TOP BEDRIJF

ik heb van mijn oude Mercedes e220d (2004)met bijna 400,000 ton, de automaatbak laten spoelen, Hij schakelde erg slecht over (schokkerig), en bij een constanten snelheid houdt hij erg in, dat zag je ook aan het toerental (ging op en neer). Bij de spoeling bleek dat de olie die er in zat pik zwart was, toen de spoeling klaar was en filter was vervangen zag de olie er weer goed uit, De monteur ging een stuk rijden of de auto goed schakelde, en yes hij reed weer perfect (super blij). En over de mensen die daar werken die zijn super aardig. Bedankt mannen ga zo door.

positief

De automaat van mijn Volvo V70 2.5t (381000 km), had last van licht bonken bij het afremmen. Prima gasten, professioneel, eerst een testrit en daarna spoelen en na het spoelen werd er weer een testrit gemaakt. Op de terugweg merkte ik direct verschil het bonken is verdwenen en de bak schakelt merkbaar beter. Een aanrader.

TEVREDEN !

Ik wil 1 ding duidelijk maken, en dat is dat ik met gerust gevoel ben gaan wegrijden toen alles was afgerond. Ik heb gelijk gemerkt dat mijn automaatbak niet meer hapert tijdens het wegrijden bij het verkeerslicht ook op het snelweg met kickdown. Ik raad dit iedereen aan om te doen als je wilt dat je automaatbak gezond en lang leefbaar zal kunnen zijn. Professioneel, open en duidelijk. Ik kon alle stappen nauwkeurig volgen en ieder proces werd netjes uitgelegd wat de bedoeling was. Je merkt gewoon dat deze vakmannen gespecialiseerd zijn in hun beroep en dat is absoluut een fijn gevoel... Vriendelijk bedankt !

• Deskundigheid/Vakmanschap

Leuk en fijn bedrijf, mocht kijken bij de monteur en bij het proces en hij schakelt nog beter!

Verschil gelijk merkbaar...

De bak van mijn Volvo XC70 2005 met 350.000 km. op de klok, begon ruw terug te schakelen bij een warme bak. Nu na vanmiddag geflushed te hebben in Woerden was het verschil duidelijk merkbaar en schakelt de bak weer terug zoals het hoort! Fijn en vakkundig geholpen!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Geweldige service en heel mooi resultaat

De automaat van mijn Volvo 2015 XC70 D5 AWD werd wat schokkerig en bleef bij het opschakelen lang(er) in de versnellingen hangen. Die klachten zijn volkomen verdwenen, de bak schakelt weer heel soepel en bijna onmerkbaar. Kortom, als nieuw en super blij met het resultaat. Aanrader.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Prettig personeel, lijken wel broers.

Top, fijn gespecialiseerd bedrijf, geen fratsen om andere belangen, heldere en vriendelijke uitleg. Mensen die ook plezier in hun werk hebben en zichzelf een high 5 geven als job geklaard is van een bak die hij nog nooit geflushed had. Zou het zeker iedereen aanraden.

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!