Super gelopen

Vriendelijk ontvangen. Eerst even met de auto gereden om te luisteren of er geen gekkigheid met de bak aan de hand was (dq200) olie ververst de bak loop weer mooi soepel.

Keurig geholpen door personeel

Hoewel ik geen problemen had met de bak heb ik hem toch voor de zekerheid laten spoelen. Toch merkte ik achteraf dat hij soepeler en stiller schakelt. De jongeman die mij heeft geholpen verdient een pluim! Hij heeft mij heel correct te woord gestaan.

Vriendelijk en deskundig

Mijn ervaring is louter positief. Afspraak was makkelijk te maken waarbij je gelijk de prijs te horen krijgt. Ontvangst was vriendelijk en de afspraken werden nog eens besproken. Op de afgesproken tijd was de auto klaar en werden de gedane werkzaamheden doorgenomen.

Uitstekend werk

Automaatbak laten spoelen en het differentieel voor en achter. Met nauwkeurigheid en zorg werd dit gedaan. Ik mocht meekijken en er werd precies vertelt hoe ze te werk gingen. Ook werd veel uitgelegd over het systeem. Uitstekend werk verricht!!

prima en correct geholpen in de vestiging Brummen

Na overleg met de monteur de bak niet gespoeld, alleen de olie ververst en nieuw filter geplaatst. De verdenking van de monteur is, dat er een kleine lekkage bij de automaat zit, en zou bij spoelen, wat met hoge druk gaat, de lekkage mogelijk erger maken, vandaar wel ververst maar niet gespoeld. Advies van de monteur: contact opnemen met de garage om de juiste diagnose te stellen! De garage gaat dit nu doen. Met vriendelijke groet, Bert Willemsen Westervoort

zakelijke aanpak

Mijn automatische versnellings-bak probleem is goed begrepen en adequate aangepakt. Resultaat tot nu toe bevredigend. Tijd zal het moeten leren groet ruud doorn

Top Service!

Na het flushen van de bak schakelt mijn 325i e93 2008 weer perfect en soepel. Een investering die zich direct uitbetaalt in rijplezier. Flushed Schiedam heeft super aardig en vakkundig personeel. De monteur heeft mij meegenomen door het hele proces dat vond ik echt super interessant en leerzaam. Flushed is een bedrijf waar ik zeker terugkom met name dat alles zeer tranparant en begrijpelijk is wat ze doen. De Volgende keer wil ik mij differentieel olie laten vervangen. en dat ga ik zeker bij Flushed Schiedam doen.

Goed en betrouwbaar!

Flush van mijn automaat (Volvo s60) is vakkundig uitgevoerd. De originele olie is gebruikt op mijn verzoek. Ik kreeg uitleg over wat er precies werd gedaan. Het flushen werd correct uitgevoerd (draaiende motor, na afloop waarden resetten). Ik zou ze aanbevelen! 1 punt van feedback: de afspraak stond voor 10.30. De vakmensen waren er zelf stipt om 10.30. Ik was eerder en stond voor een dichte deur. Dit zou beter kunnen qua klantbeleving.

Met mijn 2de auto geweest en nu schakeld mijn Mercedes c klasse weer heerlijk heel stil en rijd ie lekker echt een aanrader voor de transmissie en merkt direct verschil. Goede service je kan alles volgen je kan alles zien

Persoonlijke Service, vriendelijk personeel en ik rij weer zorgeloos!

Gastvrij, vriendelijk, verstand van zaken, transparant & goeie prijs/ kwaliteit verhouding, ik raad het iedereen aan! Mijn auto rijd weer top! En mijn achteruit rij sensor doet het weer, kreeg ik er gratis bij;)

Prima mailwisseling en hartelijk ontvangen met de nodige uitleg bij flushed

Prima ervaring zie boven.

Een aanrader!

Mijn auto is normaal gesproken in onderhoud bij een merkspecialist, maar opvallend genoeg is daar nooit iets gezegd over het verversen van de bak- of differentieelolie. Zeker gezien de beperkte onderhoudshistorie van de auto en het advies van ZF om dit elke 100dkm te doen, vond ik het toch verstandig om dat nu toch te doen. Zo ben ik bij Flushed terechtgekomen. De afspraak was online snel en eenvoudig geregeld, met duidelijk inzage in de kosten, waar ze achteraf ook niet meer op terugkomen. Bij aankomst viel meteen de prettige sfeer op: Roeland is een ontzettend enthousiaste vakman en werkt met een jong team dat zichtbaar plezier heeft in wat ze doen. Je wordt hartelijk ontvangen en krijgt een duidelijke en uitgebreide uitleg over de werkzaamheden. Dat geeft vertrouwen. De olie bleek inderdaad behoorlijk vervuild, dus het vervangen was allesbehalve overbodig. Sindsdien merk ik dat het schakelgedrag ook net wat soepeler en verfijnder is geworden. Kortom: professioneel, transparant en met zichtbaar vakmanschap uitgevoerd. Een adres waar passie en expertise samenkomen.

Op de afgesproken tijd en netjes geholpen Kreeg goed en eerlijk advies Ik beveel het van harte aan

Zeer aardig personeel, je weet precies waar je aan toe bent en ze betrekken je bij alles. In 1 woord TOP.

Gewenst resultaat, vakkundig, klantvriendelijk

Heel fijn om zelf online een afspraak in te plannen. Ik werd goed ontvangen en er werd geïnformeerd naar de status van de auto (Peugeot 308, 8 jaar oud, 169.000 km, geen defecten, klein beetje haperend schakelgedrag, preventief onderhoud). Na de proefrit werd de bak geleegd, gespoeld en gevuld (filter niet vervangen omdat demontage alleen mogelijk was door de gehele bak te démonteren). Tijdens het spoelen werd het proces door die medewerker goed uitgelegd. Het resultaat mag er zijn. Het schakelen verloopt nu alsof het een nieuw voertuig is. Factuur kwam een paar dagen via de email. Klein puntje voor verbetering: De wachtruimte was aan het einde van de werkweek wel aan een onderhoudsbeurt toe..

Beste service ooit bij Flushed Woerden.

Ik kwam hier voor een preventieve automaat olie wissel voor mijn Kia Sorento. Vanaf de eerste minuut voel je je al welkom. Ik heb nog nooit een schonere werkplek gezien. Alle medewerkers zijn duidelijk gek op auto's en zeer beleefd. Eerlijk gezegd ben ik nog nooit bij een garage geweest waar de mensen zo beleefd en duidelijk zijn als bij Flushed Woerden. Ik weet hun namen niet meer, maar hoevaak kom je een 17 jarige tegen die zo beleefd is (ik hoop dat hij zijn BMW E36 zal vinden). De dame die aan mijn Kia werkte was ook zeer netjes en aardig. Verder fijne warme wachtruimte en onbeperkt koffie. Bij de volgende olie wissel voor mijn automaat kom ik natuurlijk terug.

Totaal geen aanrader

Slechte ervaring na vervangen automaatolie Ik heb mijn automaatolie laten vervangen bij dit bedrijf. Direct na de vervanging begonnen er problemen die er vóór de beurt absoluut niet waren. De auto begon te bonken bij het achteruit rijden en ik voel de schakelmomenten duidelijk tijdens het rijden, terwijl dat eerder helemaal niet het geval was. Toen ik hierover belde, kreeg ik te horen dat het “slijtage” zou zijn. Dit vind ik erg opmerkelijk, aangezien de klachten pas direct na hun werkzaamheden zijn ontstaan. In plaats van mee te denken of verantwoordelijkheid te nemen, verschuilen ze zich achter excuses. Ik ben erg teleurgesteld in de service en de manier waarop mijn klacht is afgehandeld. Voor mij geen aanrader.

Primabedrijf

Aardige monteur, fijne uitleg!

Kundig en amicaal

we waren een uur te vroeg, werden met open armen ontvangen met koffie en een gezellig praatje, toen blokje om met 1 van de medewerkers en mijn frustratie uitgesproken over het terugschakelen van onze automaat, toen hebben ze de auto geflushed en het resultaat is verbluffend goed

Top behandeld en alles mee mogen kijken en uitleg gekregen wat hij aan het doen is

Monteur heeft goede ervaring weet veel en je kan alles vragen over auto's en geeft goed uitleg wat er gaat gebeuren en wat nodig is en de koffie was ook goed:)

prima service en personeel met veel kennis van zaken

Mijn ford.ranger bj 2020 met 10 speed automaat is op de traditionele manier gespoeld en er was een significant verschil te voelen na de behandeling. ik raad het aan om de kilometer standen op de website te hanteren. kortom super!!

Vriendelijk en kundig personeel

Fijn dat je het proces kan en mag volgen, zo zie je wat er gebeurd, fijne mensen en kundig

Zeer vriendelijk personeel.

Transparant- er wordt uitleg gegeven over het proces. Je kunt meekijken.

Flushed neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor ontstane schade……

Onlangs mijn automaat laten spoelen voor 500 euro. Ik kreeg de auto mee en tot mijn verbazing zag ik dat de hendel van mijn motorkap afgebroken was. Direct teruggegaan en dit gemeld. Naar mijn autodealer gereden en het repareren van de ontstane schade was 300 euro. Ik bracht de auto goed en kreeg hem kapot terug. En het allerergste is dat dit mij geeneens verteld is bij ontvangst auto! Ze hebben mij gewoon, zonder iets te zeggen, mijn auto meegegeven terwijl duidelijk is geweest dat de hendel kapot is getrokken! Dat vind ik echt onacceptabel!! Na reclamatie geeft de eigenaar Roeland niet thuis en verschuilt zich achter het zijn van een “slijtonderdeel”.. Ik heb hier een expliciete mening over en mijns inziens is dit absoluut niet de juiste manier en doet geen recht als je je bedrijf als professioneel en betrouwbaar wilt neerzetten! Heel jammer ……………….

Heel goed !

Ze begonnen op tijd , Mijn auto werd gedaan door een vrouwelijke monteur Alexandra . Ik stond er wel wat sceptisch over , maar dat was snel over . Een zeer ervaren monteur , Maar de auto schakelt weer goed !!!

Kuipersweg 1 a

3446JA Woerden

Over Flushed

Flushed is gespecialiseerd in de automaatbak spoelen. Wij zijn geen garage en doen geen andere activiteiten zoals: tuning of reparaties. Het voordeel hiervan is dat wij al onze tijd stoppen in het spoelen, waardoor wij over veel kennis beschikken en zeer professioneel te werk gaan. Ook kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Onze methode van het spoelen van de automaatbak is gespecialiseerd: De gehele automaatbak inclusief koeler, leidingen, warmte wisselaar en koppelvormer gereinigd. De automaat wordt gespoeld terwijl de motor draait, wat zorgt voor een betere spoeling zonder complicaties. 95% van de oude vervuilde olie wordt tijdens het spoelproces verwijderd. De nieuwe verse olie voldoet aan de laatste eisen en laat uw automaat maximaal presteren. Wij werken op een zodanig milieu vriendelijke wijze, dat er geen olie verloren gaat. Deze professionele werkwijze zorgt dat de automaatbak op een correcte wijze wordt gespoeld voor een zeer scherpe prijs!