goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet vond ik een mooie Volvo XC70 bij garage Bouwman. Genderen ligt voor mij niet om de hoek maar de vriendelijke prijs en goede recensies op de site zorgden er voor dat ik afreisde naar Noord-Brabant. Ik werd vriendelijk ontvangen door Anne Bouwman en hij nam alle tijd om mij de auto te laten zien. Na de proefrit had ik twijfels over het ontbreken van de niveauregeling die bij eerdere modellen standaard op XC70’s aanwezig was. Anne nodigde mij weer uit een een proefrit te maken maar dan met belading. Zo reden wij een aantal dagen later met de nieuwe keukenvloer van de familie Bouwman achter in mijn aanstaande auto nog een rondje en ik was verkocht. Argwanend als ik ben wilde ik graag dat de auto voor de aankoop gekeurd zou worden bij een Volvo dealer. Anne heeft dit keurig voor mij geregeld voordat ik de auto kwam halen en de weinig punten die naar voren kwamen in het rapport werden meteen aangepakt. Dol blij ben ik niet veel later naar Frankrijk gereden met de auto. Wat een ultieme reiswagen! Wel merkte ik een “bonk” in de automaat bij de kickdown op hoge snelheid. Bij thuiskomst dit met Anne overlegd en de auto is direct onderzocht bij een automaat-specialist. Het kleppenhuis bleek versleten en is onder de “Bouwman” garantie keurig vervangen. Dit alles zonder enige vorm van discussie. We gaan het voor je in orde maken, je koopt bij ons een mooie auto. En zo is het. Inmiddels rij ik al weer 20.000 kilometer met buitengewoon veel plezier en vertrouwen rond in mijn XC70. Volgende keer ga ik niet meer zoeken via internet maar ga ik rechtstreeks naar Garage Bouwman. De service en klankvriendelijkheid zijn echt grandioos. Nogmaals bijzonder veel dank Anne en tot over een paar jaar!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie zaak, mooie auto\'s, zeer behulpzaam, rechtuit, goede service verlening dus kort maar krachtig een goede keuze om een nieuwe auto aan te schaffen. TOP

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer mooie Opel Insignia gekocht. Heel goed en netjes geholpen. Ben super tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en \"nette\" mensen die je graag te woord staan. Extra moeite wordt ondernomen om je zo goed mogelijk te helpen met je specifieke, persoonlijke wensen. Er is al snel een gevoel van wederzijds vertrouwen die waarschijnlijk is gebaseerd op de Brabantse gemoedelijkheid!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de website bij deze garage een auto gekocht\r\nDaar aangekomen zijn we zeer goed opgevangen\r\nGeen opdringerigheid,maar zeer relaxte en deskundige verkopen \r\nBij het ophalen van onze auto was het niet anders\r\nDe kans dat ik hier terug komt is groot\r\nBedankt voor de service\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I bought my first car ever from Bouman Auto\'s. Their client handling and servicing is of top quality. I had to go over 100kms to see the car in their garage which was kept very clean. The whole paper work and processing took little over 3-4 days and they even drove the car to my house to deliver it and helped me a lot. The person who attended us was very polite and willing to give us time and all the information about the car very honestly. Now the car has been with me for two weeks and I have no issues with it. I thank Bouman Auto\' and their team to make my car buying experience wonderful and I would highly recommend their service for quality and integrity.\r\n\r\nThank you,\r\nIrina

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben al diverse auto\'s via dit bedrijf ingeruild en aangekocht en zijn erg tevreden met de goede service en kwaliteit.\r\n\r\nDe betrokken en betrouwbare eigenaren hebben alles in het werk gesteld om precies de auto voor ons te vinden die we zochten en dat ook nog voor een betaalbare prijs.\r\n\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Blijvend goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke medewerkers en professionele afhandeling van de koop. Alles wat ze beloofd hebben zijn ze netjes nagekomen. Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima zaken doen met Bouman auto\'s en mooie betrouwbare Toyota Hiace gekocht waarvan ik en mijn familie nog dagelijks plezier hebben. Netjes volgens afspraak in Antwerpen afgeleverd. Voor herhaling vatbaar

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig ontvangst, de juist informatie over de auto, zonder opdringerig te zijn. Auto staan netjes en gepoetst opgesteld, maakt een verzorgde indruk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het personeel is zeer deskundig, warm ontvangst en goede uitleg. zeker aan te raden aan anderen. Na een week krijg je zelfs een persoonlijk telefoontje van het personeel over hoe de auto bevalt. Voor mijn volgende auto kijk ik zeker terug bij Bouman auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enkele weken geleden in een ongedwonge sfeer onze opel zafira gekocht. Deskundigheid èn bijzonder vriendelijk geholpen. Het was de rit van bijna 100 km meer dan waard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op een uiterst prettige manier geholpen zonder ook maar enig moment de indruk te hebben dat er \"druk\" stond op de verkoop.\r\nOok qua inruilprijs duidelijk.\r\nBij aflevering ruim voldoende de tijd genomen het instrumentarium uit te leggen.\r\nZonder meer aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service en vriendelijk geholpen. Wij zijn erg blij met onze nieuw auto.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bij dit bedrijf word je nog als klant behandeld en staan altijd voor je klaar goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De verkoop was eigenlijk vlug verlopen omdat de Jaguar die we op het oog hadden heel mooi was en onze inruiler nog aardig nieuw was. Dus voor beide partijen aantrekkelijk en een goed gevoel. Toen we hem ophaalden waren we verrast dat je niet op naam hoefde te schrijven want ook dat was binnen een minuut geregeld. Nu gaan we vele veilige km`s proberen te maken. Wat rijdt die Jaguar heerlijk zeg. Heel relaxed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Geen louche autoverkoop, maar een eerlijk, open, transparant autobedrijf. Ik ben geholpen door Arjan. Ik had vanaf moment een al het gevoel dat hij volledig te vertrouwen was. Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijk over alles. Verder dacht hij in alles mee en was hij begripvol. De auto is in perfecte staat afgeleverd. Ook met dank aan dhr Bouman, die de auto sneller dan afgesproken rijklaar had gemaakt voor me, zodat ik \'m vier dagen eerder al kon ophalen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige eigenaren, communiceren eerlijk en nemen alle tijd voor je. Een week na aflevering wordt er gebeld of de auto goed bevalt. Wij hadden garantie afgesproken en op de aflevering is niet bespaard. Een paar kleine zaken geconstateerd en die hebben zij na een aantal weken rijden allemaal netjes verholpen. Eerst hebben we nog even doorgereden op hun advies om zeker te zijn dat er andere zaken naar voren kwamen. Absoluut aan te raden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In ongedwongen sfeer en op gemak samen op zoek gaan naar de best passende auto. Dit is wat Bouman auto\'s voor ons omschrijft. Erg tevreden.

Meerhoek 18

4265HC Genderen