goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al lang op zoek naar deze hele snelle , speciale en exclusieve jong gebruikte Superb , kreeg s \'avonds een melding via gaspedaal .nl dat er 1 te koop is .\r\nHet was al laat in de avond , maar dat was geen probleem voor Anne om de telefoon toch op te nemen .\r\nGelijk maar in onderhandeling gegaan en foto\'s doorgeapped van mijn in te ruilen auto , faire nette prijs gekregen en deal was de volgende ochtend al beklonken.\r\nAnne heeft flink wat moeite moeten doen om de originele zomerbanden terug te krijgen van de lease maatschappij ( super blij mee :) ) en na een week vakantie de auto ophalen met een uitgebreide duidelijke uitleg over alle gadgets die er op zitten.\r\nAl met al dik tevreden en met een grote glimlach van oor tot oor richting huis gereden .\r\nAnne bedankt voor het prettig zakendoen en succes op je leuke locatie .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alles relaxed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het is een net bedrijf. Geen verkoper die in je nek hijgt of met gladde praatjes komt. Voor ons de moeite om er een uur voor naar toe te rijden. Het enige dat wij jammer vonden is dat bij oplevering de lamp kapot was en deze niet gelijk gemaakt kon worden, ik zou zeggen als verkoper. Koop een lampje bij jullie in de buurt en mail de rekening.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, vriendelijk, kundig en hulpvaardig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, goede service. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel prettig, er wordt alle tijd genomen om de klant wegwijs te maken met het \"nieuwe speeltje \" en ook wordt de mogelijkheid geboden om de auto op de brug volledig te bekijken indien gewenst.\r\nGeen snelle verkooppraatjes, maar eerlijk zaken doen.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top autobedrijf! zeer vriendelijk en deskundig personeel.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben geholpen door Arjan. Arjan is een goede verkoper met een persoonlijke benadering. De auto maandag kopen is meestal dezelfde week nog rijden. Dat is nog eens een snel je nieuwe auto rijden. Bedankt en tot een volgende keer.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk bedrijf, goede en snelle service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige, nette ontvangst. Niet opdringerig en zeer behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een gebruikte Audi A4 gekocht. Bij aanschaf al goede service gehad. Helaas na enige tijd ontdekt dat er een olie probleem aanwezig was. Bouman Auto\'s heeft alles geregeld en alle kosten vergoed zonder problemen. Een echte aanrader om hier een auto aan te schaffen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel netjes behandeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig contact met het bedrijf. Vlotte en goede service, zelfs het 1 dag voor aflevering vervangen van de banden was geen enkel probleem.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top, zowel de aankoop als de afhandeling en de na service waren erg goed en transparant. Door omstandigheden kon ik niet zelf de auto ophalen, deze werd min of meer gratis thuisbezorgd op het afgesproken tijdstip.\r\nMijn volgende auto zou ik zo hier weer kopen en ik beveel dit bedrijf iedereen aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf net bedrijf met goede service.\r\nvriendelijk en attent

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij kwamen bij Bouman via een advertentie op autotrader en hebben hier een gebruikte Fiat Doblo Maxi voor ons bedrijf gekocht. Wij zijn van begin tot eind deskundig en zeer klantvriendelijk geholpen. Bovendien zijn wij tot op heden zeer tevreden over de auto. Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, vriendelijke mensen.goed geholpen en een goede uitleg.\r\nGoede inruil.\r\nAuto netjes afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben het bedrijf als zeer open en betrouwbaar ervaren, het was geen probleem om in de avonduren naar een auto te komen kijken. zelfs nog met twee auto\'s een proefrit kunnen maken, die we ook gekocht hebben. De administratieve afhandeling was overzichtelijk en met duidelijke uitleg afgehandeld. Er werd ruimschoots tijd voor genomen, zowel bij de verkoop als bij de uitleg over de auto\'s.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inmiddels ruim een maand kunnen genieten van mijn aangeschafte auto. Helemaal top: bij uitzoeken, afleveren maar ook de nazorg! Alles prima verlopen en keurig behandeld door Bouman!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een keurig en betrouwbaar bedrijf, wat het kopen van een auto leuk maakt. Hartelijke ontvangst, duidelijke communicatie en afspraken worden netjes nagekomen. Voor mij een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 2012 eerste auto gekocht (Mitsubishi Space Star). Deze was in 2016 na 4 jaar intensief gebruik economisch total loss. Dus afgelopen mei een nieuwe auto gekocht (Opel Meriva). Ik heb hele goede ervaringen met Bouman auto\'s. De service is duidelijk en goed. En ook qua prijs altijd \'t idee dat ik betaal voor wat er is en niet meer. Precies eigenlijk wat ik zoek bij een garage/auto-dealer! Compimenten dus, ga zo door!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een mooie gebruikte auto gekocht met inruil van eigen auto. Ik kreeg alle gelegenheid om auto te bekijken (o.a. op brug) en test rit te maken. \r\nNa aanschaf werd nog gratis een ietswat beschadigd rooster/gril (ter bescherming van de airco) vervangen (wat niet was onderhandeld bij de prijs). \r\nPrima betrouwbaar bedrijf met aardige mensen.\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanschaf occasion

Meerhoek 18