goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had nog nooit eerder van dit bedrijf gehoord. Via een telefoontje op zondag werd ik al snel uitgenodigd om de dag erna te komen kijken. Arjan heeft mij vervolgens geholpen en mij wat meer over de auto verteld. De service was ook goed en gastvrij. Op een paar kleine puntjes na was de auto prima. Maar de puntjes wat nog verbeterd moet worden word ook geregeld door de goede service. Het is zeker een aanrader als je interesse hebt in een auto om er te gaan kijken want je word er prima geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en goede kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig en vriendelijk bedrijf. Brabantse gastvrijheid.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Jong en gemotiveerd bedrijf. Leuke collectie auto\'s. Vriendelijk ontvangen en nette service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb er een auto ingeruild van een familielid en een nieuwe auto gekocht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij hebben inmiddels voor ons bedrijf 3 auto\'s aangeschaft bij Bouman. De service en de nazorg was in alle gevallen uitstekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima bedrijf! ze doen wat ze beloven!\r\nje krijgt waar voor je geld.\r\nvorige auto hier ook gekocht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel en duidelijk over zaken. Goede ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam hier voor de aanschaf ve gebruikte auto en ben goed en vriendelijk geholpen.\r\nOnder het genot ve bakje koffie hebben we alles rustig doorgesproken en de deal was rond.\r\nAlle afspraken zijn nagekomen en zelfs nog meer dan dat !\r\nAls de auto net zo goed blijft bevallen als jullie service, komt het helemaal goed!\r\nKortom: goed bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen.\r\nArjen, bedankt voor de goede afhandeling!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de eerste keer kennis gemaakt met Bouman auto\'s. Was de reis van Purmerend naar Genderen meer dan waard. Dit bedrijf levert niet alleen goede auto\'s maar denken met de klant mee met de aanschaf hiervan. Zeer goede after sales en er wordt regelmatig geinformeerd of alles nog naar wens is met de auto. Zo niet, dan wordt er tussentijds een afspraak gemaakt om een eventueel euvel te verhelpen. Wordt vervolgd tegen het eind van de garantie termijn maar ik heb daar het volste vertrouwen in.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds 1985 rijden wij auto\'s van Bouman Auto\'s. Woonden in Roosendaal, Lunteren en nu in Apeldoorn.Waarom Bouman Auto\'s? Betrouwbaar, persoonlijk, altijd koffie en geen snelle jongens. Ook de mannen van het onderhoud kunnen wij van harte aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf tot nu toe goede ervaring, alles naar behoren afgehandeld\r\nenige minpunt is dat er niet gepind kan worden

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve ervaringen
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij Bouman recent auto\'s een Kia Sorento aangeschaft. De eerste ontmoeting gaf gelijk al vertrouwen, geen opdringerig gedoe en zeer vriendelijk. Tot op heden geen problemen met de auto, maar ik wet zeker dat als er op korte termijn problemen mee zouden komen, zij deze netjes op zullen lossen. Als ik weer een andere auto ga kopen, zal ik eerst bij hun kijken of er iets staat waar ik interesse in heb. Overigens vond ik het na-bellen helemaal netjes, dit had ik nog nooit meegemaakt bij een ander bedrijf, gewoon even vragen of hij bevalt en of er problemen zijn. Top dus !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij elk bezoek werden we zeer hartelijk ontvangen. Bouman auto\'s blinkt uit in service en professionaliteit. Arjan heeft precies de auto gevonden waar we naar op zoek waren en heeft er alles aan gedaan om de aankoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wat ook erg prettig was is dat er ruim de tijd werd genomen om alles van de auto uit te leggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring opgedaan met dit autobedrijf, vriendelijke meedenkende verkoper, afspraken zijn goed nagekomen, dus gewoon binnenlopen en kijken/vragen/overleggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen bij aanschaf van tweedehandsauto en tegen een redelijke prijs!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartelijke ontvangst, het bezoek aan het bedrijf wekte direct vertrouwen en we kregen correct en deskundig advies. De auto voldoet precies aan de vermelde gegevens op de website. Ook gemaakte afspraken per telefoon zijn prima nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na enig scepcis om niet bij een dealer een prachtige BMW te kopen mede door de zeer prettige ontvangst een fijn deal kunnen sluiten. Over een paar jaar zeker terug om te kijken wat ze dan te koop hebben staan!! Arjan bedankt.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer goede ervaring in een prettige omgeving.\r\nGeen door je strot te duwen verkoop technieken maar eerlijk en betrouwbaar advies. vertellen direct wat je kan tegenkomen en hoe de staat van de auto is.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne service, snelle afhandeling en een goede deal. Pluim voor nazorg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf met plezierige verkoper en goede service.

Meerhoek 18

4265HC Genderen