Laden reviews...
61 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews prijzen voortdurend de heldere communicatie, het professionele personeel en de betrouwbare service. Klanten benadrukken tijdige updates, duidelijke uitleg van het uitgevoerde werk en vertrouwen in het onderhoud van hun auto. De feedback toont een hoog niveau van klantgerichtheid en bereidheid om net dat stapje extra te zetten. Over het geheel genomen komen ervaringen bij herhaalde bezoeken consistent positief over, met nadruk op transparantie en kwaliteit.
Mijn RAM3500 moest voor een paar oude recall acties, uitstekend opgepakt, geen gezeur.
30 July 2026
Marco
Waddinxveen
Service uitstekend,vriendelijk personeel, je wordt hartelijk ontvangen door linda, ze zullen je altijd proberen te helpen.
24 July 2026
Arjan
Bergschenhoek
Is een topbedrijf kom er al meer dan 20 jaar. Altijd zeer goed behandeld
23 July 2026
John
Van den bosch
Ik ha de mijn ram 1500 niet bij hun gekocht maar ben super geholpen ze , nadat dealer Extreme in Numansdorp, plots bedrijfs beëindiging had gedaan .
23 July 2026
Martin
Rotterdam
Ik laat mijn Dodge alleen maar bij van Leersum&zn keuren en repareren goed bedrijf en goede service vakmensen. Ook afhalen en brengen is prima geregeld zeker als je zelf altijd maar druk ben
21 July 2026
Rinus
Middelburg
Fijne mensen,die weten waar ze over praten. Top!
11 July 2026
Bradley
Den haag
Super goed geholpen door wouter ik had een botsing gehad niet mijn schuld precies 2 weken voor mijn nichtje haar trouwen zij trouwen in mijn auto dat zagen wij al in het water vallen maar het hele team van van leersum heeft hun uiterste best gedaan om mijn auto te fixen en dat is gelukt 1 dag voor de trouwerij wij zijn dol gelukkig dat het goed gekomen is fijn en snel geholpen
25 June 2026
Robert
Rotterdam
Goede service klantvriendelijk snel geen ge*** maar doen en zo hoort het. Kunnen een hoop dealers nog wat van leren
23 June 2026
Yilmaz
İsik
Als er wat is proberen ze je toch te helpen en plannen ze je er tussen geweldig.
22 June 2026
Andre
De lier
Ontvangst is altijd vriendelijk en met koffie. Werkzaamheden worden vooraf doorgesproken extra werk wordt vooraf gemeld. Na ruim 8 jaar het onderhoud te laten uitvoeren nog zeker zeer tevreden.
22 June 2026
Rob
St. Willebrord
Ik ben ontzettend tevreden door de goede communicatie, snelle service en de netheid van het afleveren van mijn auto. twee duimen omhoog
18 June 2026
Nicky Bernard
Den Haag
Wordt er vriendelijk en vakkundig geholpen.
12 June 2026
John
Rotterdam
Inmiddels hier mijn 4e auto gekocht, van begin tot eind was alles weer super geregeld zoals gewend. Wil van Leersum en Sander bedanken voor goede service en klantvriendelijkheid
10 June 2026
Bas
Naaldwijk
Wordt altijd heel netjes geholpen alles is goed geregeld en je wordt heel duidelijk op de hoogte gehouden. Top
9 June 2026
Siem
Sassenheim
Leerzaam, positief en waardevol.
3 June 2026
S
Den Haag
Mooi bedrijf netjes en snel en goede communicatie
1 June 2026
Roy
Eemnes
Mijn eerste keer in deze garage, maar helemaal top, goede communicatie en zeer netjes geholpen. Je wordt overal netjes van op de hoogte gehouden, kunnen een hoop garages een voorbeeld aan nemen!!!
28 May 2026
Marc Baljeu
Maassluis
Ik heb weer vertrouwen in de auto na reparatie van de automaat en een check door van Leersum. Hele mooie garage ook, professioneel en correct, als je de werkplaats bij aankomst bekijkt dan weet je al dat hier op de juiste manier wordt gewerkt aan de auto.
25 May 2026
Jelle Klinge
HELLEVOETSLUIS
Geweldig, zeer vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, transparantie. Zeer prettige ervaring.
22 May 2026
Shai
Den Haag
Sinds de jaren tachtig kom ik al bij dit familie bedrijf. Ben altijd keurig en correct behandeld. Bedankt voor de goede service.
20 May 2026
Peter Littouw
Den haag
zeer goed geholpen tot 2 x toe beide keren was de auto de volgende dag weer klaar.
18 May 2026
Rodney
den haag
Helemaal tevreden
15 May 2026
Kozijnfabriek Den Haag BV
Den Haag
Altijd goed geholpen. Altijd tijd maken als je iets vraag
9 May 2026
Rick
Monster
Vandaag m'n nieuwe ram opgehaald. Echt fantastisch. Bedankt voor alles matijs.
1 May 2026
Daniel Van der spek