perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dekker is een hele fijne, gezellige rijschool. Ik voelde me volledig op mijn gemak.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de service is minder omdat Beau nog steeds op n telefoontje zit te wachten voor de slipcurcus die ze nog te goed heeft van der pakket.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige rijschool, vriendelijk en vakkundig personeel. Met vragen en veranderingen kun je er altijd terecht. Alles werd ook duidelijk uitgelegd evenals goede documentatie. Zal de rijschool aan iedereen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had 20 weken om verder te gaan in Eindhoven met rijlessen en dat was bij Roland elke week weer gezellig. Hij is duidelijk en laat je veilig fouten maken. Ik vond hem een fijne rijinstructeur en beveel het bedrijf absoluut aan anderen aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige rijinstructeur en met veel plezier gereden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig, omdat m\'n zoon meteen geslaagd is. Duidelijke lessen met slip rem en kantelgevaar cursus erbij...alles in 1 pakket.\r\nWel prijzig maar dan heb je ook wat :)\r\nIk kan hem met een gerust hart m\'n auto meegeven ;)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de lessen als prettig ervaren, Ronald was mijn rijinstructeur. Makkelijk in communicatie en ook positief kritisch over mijn handelen op de motor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede service . Johan de rijinstructeur was geduldig en zeer ervaren . Top !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rijschool met vriendelijke mensen die les geven.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed! Ze hebben veral veel geduld

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een switch van instructeurs terechtgekomen bij Mo. Hele fijne lessen gehad en in één keer geslaagd! Hij bleef altijd rustig en gaf goed aan wat (en waarom) nog moest worden verbeterd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke lessen van super leuke docenten!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, klantvriendelijk en respectvol

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was heel goed. Ik kreeg eerst nog wat uitleg ens en daarna zijn we rustig begonnen met de rijles

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke, duidelijke lessen. In een keer geslaagd, bedankt Roland en Rijschooldekker!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, aardige mensen. Theorie en rijbewijs in een keer gehaald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed geregeld en een meet top rij instructuur!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I had 5 lessons with Dekker and did the theory course. They did everything to ensure I could do my tests quickly. My instructor was Tony and he was always calm, patient and kind. I cannot recommend Dekker more highly!

Langendijk 27

5652AX Eindhoven