zeer slecht, onaanvaardbaar

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring is goed in een keer geslaagd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geweldig. Roland is een held. Hij legt alles rustig uit en neemt de tijd. Geeft duidelijke aanwijzingen en stelt je op je gemak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Goede begeleiding en een fijne ervaring!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je rijdt veel en staat niet steeds stil. Plannen goed je rijlessen in.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk veel geleerd en een fijne instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf It was a great experience. I had driving anxiety. My instructor Mr. Roland showed a lot of patience. Because of his right guidance I could could pass my driving test in first go itself.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring gehad. Goede (theorie)lessen gehad.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb best veel moeite gehad om uiteindelijk mijn rijbewijs kunnen halen. Maar mijn \"docent\", Roland was er wel en heeft mij heel erg geholpen. Hij is wel streng, maar dankzij dat ben ik alleen maat beter van geworden. \r\nIk vind alleen maar prijs niet zo erg leuk... Maar ja... Rijbewijs is nergens goedkoop. En hier krijg je ook goede kwaliteit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De administratieve processen waren soms wat langzaam, maar de instructeurs en examinatoren waren duidelijk en ze konden zich goed aansluiten bij mijn persoonlijke behoeften.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool. Ik had de eer om Chris toegewezen te krijgen en heb daar een geweldige ervaring mee gehad in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig, klantgericht en flexibel! Ronald heeft mij op een laagdrempelige manier door mijn examens voor de motor geleid. Alle drie in één keer geslaagd! Prettige ervaring!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Keurig alle correspondentie via de mail zodat je makkelijk iets terug kan zoeken. Fijne instructeur gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren erg goed (bij zowel Mohammed als Albert) en ik had er veel plezier in. Van beide heb ik veel geleerd en ze hadden snel door hoe ze mij het beste konden leren rijden.\r\nHet vervelende vond ik alleen dat ik vrijwel overal zelf achteraan moest. De TTT werd niet meteen gepland (zoals beloofd) en ook het praktijkexamen liet behoorlijk lang op zich wachten, terwijl werd gezegd dat deze na de TTT meteen vastgezet zou worden. Daar had de rijschool een stuk beter op moeten inspelen, zeker gezien het grote aantal leerlingen dat bij hen lest en via hen op examen gaat.\r\nDat vind ik toch nog wel een groot verbeterpunt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb gereden met Roland en ik ben daar zeer tevreden over.

Langendijk 27

5652AX Eindhoven