perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In een woord geweldig. Er wordt altijd gekeken of er een goede klik is met de instructeur die je hebt en er wordt goed met je meegedacht. Enorm bedankt voor alle goede zorgen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topbedrijf, hele aardige mensen, er wordt altijd meegedacht!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne, vriendelijke rijschool! Heel fijn contact, als er iets is of je hebt vragen kun je altijd bellen.\r\nNa een hele tijd, met veel fijne lessen. Geslaagd voor mijn d-rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede sfeer, vriendelijk personeel en uitstekende instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden over de rijschool. Ik merkte dat de rijschool altijd bereid was om mee te denken. Ook ben ik tevreden over de manier waarop ik les heb gehad. Mijn instructeur was altijd kalm en erg duidelijk tijdens de lessen, wat ik wel nodig had. Ik had tijdens de opleiding niet veel vertrouwen in mijn rijvaardigheid, maar ik merk nu ik een maandje mijn rijbewijs heb, dat ik goed opgeleid ben. Ik heb Rijschool Dekker al aan meerdere leeftijdsgenoten aanbevolen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring ze stellen je op je gemak zijn rustig met uitleggen en kijken niet op 5 min super team is het bedankt voor de goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e keer geslaagd, geweldig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool, goede instructeur gehad en in 1x mijn rijbewijs gehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Great people, excellent trainers, nice cars, Ilona you were amazing! Thank you all for help me to get my dutch driver license

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rij instructeurs die veel voor je over hebben!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Qua planning zou ik mijn zorgen maken.. Daar zit ergens een probleem, kreeg ik de indruk.\r\nQua instructie een 9! Zou een tien kunnen zijn, maar er is altijd ruimte voor verbetering.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top Service....persoonlijke aandacht, goede begeleid en communicatie. Instructeur Ronald is prettig in omgang en erg vakkundig! Ik ben geslaagd voor mijn scooterexamen. Ik raad het iedereen aan!.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijn gelest en afgereden. Roeland is een goede instructeur!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I took my classes from Richard in Dekker Rijschool. He was such a nice guy with a lot of experience. He analyzes your driving very accurately and teaches accordingly. He knows exactly what you need to improve in order to pass your practical exam. I recommend this driving school to everybody!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige ervaring. Je krijgt hele duidelijke informatie waar je ook echt iets aan hebt, voordat je met lessen begint. De lessen zelf waren ook heel fijn en je leert er ontzettend veel van. Ze begeleiden je heel goed naar het worden van een goede bestuurder.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en fijne rijles gehad van Roland Rooijakkers. Geeft duidelijk uitleg en weet goed om te gaan met mensen om te gaan. Begin dan ook graag met mijn CE-rijbewijs bij Roland!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gemoedelijke sfeer waardoor je relaxed richting je examen kan werken.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Goeie instructeur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden geweest met mijn rij-instructeur, Richard.Hij heeft mij veel geleerd en heb het altijd leuk gehad tijdens het rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met deze rijschool is meer dan positief. Ik heb in de afgelopen tijd mijn rijbewijs met ontzettend veel plezier behaald (in een keer) dankzij de rij instructeur Roland van Esseveld. Ik kijk hier ontzettend fijn op terug en zou deze rijschool/rij instructeur zeker aanraden! :)

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijlessen bij Tony waren goed, hij is rustig, duidelijk en in voor een grapje. Lestijden werden bij mij wel vaak verandert, ook op het allerlaatste moment, dat is niet prettig en had ik dan ook niet altijd door. Dit mag meer in overleg!

Langendijk 27

5652AX Eindhoven