goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke communicatie en het is helder waar je aan toe bent. Goede theoriecursus ook.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net en mooi bedrijf waar je zeker slaagd voor je rijbewijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn naam is Neil van der sande 19 jaar oud. \r\nMijn rij opleiding bij rijschool dekker is goed verlopen, op het begin had ik veel moeite met rijden het duurden wat langer dan ik had verwacht. Maar met de juiste hulp van mijn instructeur Roland van Esseveld heb ik de juiste hulp gekregen om zelfverzekerd in de auto te zitten, heel allert om te gaan met verkeer om mij heen en nog veel meer belangrijke punten tijdens het auto rijden. Het is altijd lastig om een rijschool te kiezen maar als een oud leerling die een lang traject van rijlessen achter de rug heeft raad ik zeker mijn instructeur aan die geduldig is en je goed uitlegd hoe je situaties beter kan oplossen. \r\n\r\nNogmaals erg bedankt voor de lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring en goede instructeur.\r\n\r\nEr werd steeds gezegd dat ze bovengemiddeld reed. Na dectissentujdse toets moesten we pakket D kopen. Dit vond ik vreemd als je pakket A t/m E hebt. Dit beter aangeven in de introductie bij de proefles.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en netjes geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, Mohammed Bakkal was een rij instructeur zo als het moet, kwam altijd zijn afspraken na en stond altijd voor je klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen bij rijschool Dekker zowel op kantoor als de rijinstructeurs! Meedenken over invulling en advies op maat!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima begeleiding alleen de versnellingsbak vind ik persoonlijk niks\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op het begin was het even rommelig omdat ik gewisseld heb met instructeur. Maar daarna met Ilona heel fijn les gehad!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, enige minpunt was dat ik vlak voor mijn praktijkexamen een andere leraar kreeg, had het liever anders gezien.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super gezellige en leerzame ervaring met Albert

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze rijschool vond ik zo fijn omdat ik goed werd begeleid. Door mijn instructeur wist ik goed wat ik kon verwachten bij mijn praktijkexamen. Daarom ben ik ook in één keer geslaagd! Hele goede kwaliteit dus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijlessen, soms een beetje het gevoel dat er niet genoeg wordt gefocust op de zwaktepunten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf rijschool die goed met je meedenkt en daarop inspeelt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame tijd gehad bij Dekker. zowel personeel op de zaak en in de praktijk top mensen!!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwam op mij een beetje rommelig over. De instructeurs werden naar mijn indruk wat aan hun lot overgelaten en missen communicatie en backup met het hoofdkantoor. Desondanks waren zij wel capabel en kundig. Veel plezier met hen gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nMijn zoon heeft er zijn praktijkexamen voor zijn bromfiets gedaan\r\nWij vinden het een super fijne rijschool.\r\nOmdat hij dyslectische is vond hij het theoretische gedeelte best moeilijk. .2x is er iemand (kosteloos ) gekomen om 1 op 1 alles een keer rustig door te nemen...geweldig...\r\nSuper fijn personeel\r\nIk schrijf nooit geen recensies maar dit verdienen ze toch wel..kortom als mijn zoon zover is voor de auto weten wij waar wel moeten zijn....\r\n

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijkinstructeurs! Goede lessen. Administratie is soms iets minder.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Ik had een heel aardige en goede rijinstructeur. Alles was goed geregeld, nergens problemen mee gehad.

Langendijk 27

5652AX Eindhoven