perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Richard en Jack zijn topinstructeurs. Was echt niet makkelijk om mijn CE te behalen. Maar met veel geduld zijn we er gekomen. Veel persoonlijke aandacht. Heb hiervoor bij een andere rijschool gelest, maar Dekker past beter bij me. Stukje faalangst overwonnen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring. Eerlijk en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en vriendelijke instructeurs. Heb een fijne rij opleiding hier gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en kundige rijschool en instructeur(s). Vanaf de infomiddag tot aan het praktijkexamen goed geholpen, waarbij in de planning van de lessen ook goed rekening is gehouden met mijn werktijden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben 26 januari begonnen met de rijopleiding van de bus. Omdat ik overdag werk en daardoor niet frequent kon lessen heb ik toch binnen 4 maanden door de deskundige begeleiding van Andre en Joey mijn rijopleiding afgesloten met een bus rijbewijs

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ze bieden extra leermomenten, bv moduledag, roso-training, theorielessen, enz. Dit vind ik goede extra”s die ze bij andere rijscholen niet allemaal aanbieden. Tijdens de lessen worden er extra tips gegeven die je voor je examen kan gebruiken tijdens het uitvoeren van de bijzondere verrichtingen. De begeleiding tijdens de lessen is goed. Alleen jammer dat ik mijn rijbewijs pas na 5 keer gehaald heb, (ondanks dat ik volgens de instructeur tijdens de lessen goed rijd,) maar dat ligt meer aan de examinators van het cbr. Dus snel en goedkoop is het niet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super, kalme en duidelijke instructies!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rij instructeurs. Op de site staan prijzen voor rijlessen van 50 min maar in de praktijk zijn lessen langer. Dit vond ik onhandig.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Truggels met switchen van instructeur te lang moeten wachten, intructeur vaak te laat op locatie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Experiences with driving school Dekker are only the best ones! Big thanks for everything!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste keer geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed! Ik kon makkelijk van instructeur wisselen. En toen ik moeite had met mijn theorie examen halen, kreeg ik een extra privéles de dag voor mijn examen. Heel erg fijn!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In 1 keer geslaagd. De eerste lesperiode verliep moeizaam omdat Wietse (Polman) onzeker werd van de instructeur waardoor hij nerveus was met lessen en naar ons idee echt extra lessen nodig heeft gehad. Laatste periode, met nieuwe instructeur liep erg goed. Hij voelde zich op zijn gemak en ging met goede zin lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf I took lessons from Tony, he is a great tutor. I recommend more and more people to have lessons from him.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige persoonlijke opleiding op goed niveau!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Betrouwbare rijschool, van ondersteuning met theorie tot behalen van praktijkexamen! Zeker een aanrader.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Langendijk 27