Prima rijschool, goede begeleiding

Gestructureerd

Ik heb gestructureerd leren rijden.

Very happy !

I got my license in one attempt after trying out elsewhere for too long! Seid was very efficient in finding items to work at and gave good advice!

• Would you recommend us? Yes

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf The quality of service was very good.\r\nIt was slightly difficult in the beginning to start the driving lessons, but as soon as it has started, I had no problem at all!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na lange tijd bij verschillende rijscholen te hebben gelest waar het niet wou lukken, besloot ik Dekker te proberen. Binnen 3 maanden had ik mijn rijbewijs.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top en altijd meedenkend met de leerlingen. thnxs allemaal;-)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool; theorie lessen zijn goed en bereiden je zo veel mogelijk voor op het theorie examen. Lessen kunnen flexibel ingepland worden, dus zelfs als je op school zit kun je lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool! met name te maken gehad met de instructeur Ronald. Super goede instructeur, legt het op een goede en duidelijke manier uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne rijschool. Ik heb echter wel van instructeur gewisseld, omdat ik met de eerste geen klik had. Gelukkig heb ik snel kunnen wisselen en de tweede was erg fijn en aardig. Theorielessen waren erg goed. Soms wat verwarring met hoeveel lessen ik al had gehad en hoeveel er nog over waren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vooral Mo gaf Jesse de juiste motivatie om goed te gaan rijden. \r\nCommunicatie met hoofdkantoor kan beter. Kreeg gewoon facturen zonder uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuke rijlessen gehad.\r\n\r\nLeerzame instructeurs.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ronald van Rijschool Dekker heeft mij uitstekend geholpen met het behalen van mijn motorrijbewijs. Mijn dank is groot.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring die ik er mee heb gehad is super goed, ze hebben me echt goed geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden over rijinstructeur

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een professionele rijschool met vakmensen die weten waar ze over praten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rijschool zal ik zeker aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool\r\nGoede instructeur, legt alles goed uit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een fijne periode van rijlessen gehad met 2 fijne instructeurs.

Langendijk 27

5652AX Eindhoven