Hele fijne ervaring bij van Bemmel!

Ik heb hele goede rijlessen gehad, erg fijn hoe dingen werden uitgelegd. De communicatie tussen van Bemmel en mij was ook altijd erg prettig. Er werd steeds snel gereageerd en dingen werden snel geregeld voor mij! Kortom heb een hele fijne ervaring gehad bij van Bemmel!!!

Super rijschool

Na een aantal keren gezakt te zijn bij een andere rijschool ben ik bij van Bemmel gelijk geslaagd. Jullian super bedankt!!!

Een hele fijne ervaring!

In 1x mijn rijbewijs gehaald door de gezellige maar ook zeker uitdagende lessen van Robin van Merode. Door de leerzame lessen heb ik mijn praktijkexamen met vertrouwen kunnen maken. Een hele goeie ervaring! Heel erg bedankt en tot op de weg :)

Geweldig!

Altijd fijne en gezellige ritten gereden met gerard!! Goeie begeleiding en helpt je echt om veilig en zelfstandig te kunnen rijden! Perfecte ervaring!!

Geweldig!!

Rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij de gezellige, maar ook zeker leerzame lessen. Ik ben altijd met een groot plezier naar de lessen gegaan, en het resultaat van de lessen was top! Bedankt Hans van Ran voor de leuke en leerzame lessen!

In één keer slagen met de beste begeleiding

Ik ben altijd met plezier naar de rijlessen gegaan. Met de juiste begeleiding wist ik mezelf elke keer te verbeteren en verder ontwikkelen. Super goede begeleiding gehad van Edwin, het was altijd gezellig in de auto.

Fijne sfeer en goede lessen!

Bij Bas in de auto veel geleerd en altijd een fijne sfeer. Goede voorbereiding voor het examen gehad! Heel erg bedankt en tot op de weg! :)

1 x geslaagd

Met Robin van Merode en hele hoop gezellige en nuttige lessen gehad. Soms met bloed zweet en tranen maar met mooi resultaat in 1 keer geslaagd. Juiste begeleiding op je eigen tempo en altijd samen op zoek naar en goede manier van begeleiden die bij jou past!

Hélémaaaaal top!

Een dikke pluim voor Hans, Vijay en Monique die mij met alle geduld naar mijn rijbewijs hebben geholpen. Hartstikke bedankt!

Heel erg tevreden

Ik heb heel veel geleerd en super leuke lessen gehad met Julian en Hans! En nu lekker genieten van mijn rijbewijs!

Uitstekende begeleiding voor het behalen van mijn BE rijbewijs

Ik ben rustig en goed voorbereid om op te gaan voor mijn BE rijbewijs. Met oefeningen en herhaling van de oefeningen heeft bij mij goed gewerkt om het rijbewijs in 1 keer te halen! Bedankt Edwin Vriendelijke groet Martin de Goeij

Top rijschool!

Ondanks Corona hele fijne lessen gehad van Robin en in 1x mijn rijbewijs gehaald. Lessen waren heel erg leerzaam en gezellig! Ga je toch wel missen naast mij in de auto. Heel erg bedankt!

Fantastische rijschool

Fijne rijlessen gehad bij Edwin de Kuijer. Was erg leerzaam en gezellig. Top rijschool. Bedankt Edwin!

In één keer geslaagd!

Rijbewijs in één keer in de pocket dankzij de leuke en goede lessen van mijn rij-instructeur! Ik zou van Bemmel zeker aanraden!

Waanzinig!! Motorrijbewijs Geslaagd!!

Met al dat corona gedoe, was het moeizaam met afspraken bij cbr. maar dat heeft mij niet stilgezeten, Mijn motorrijbewijs heb ik in 1 keer behaald. Natuurlijk door mijn Meester Rijinstructeur Hans van Ran. Die heeft mij uitstekend goed getraind. Hij was Geduldig en kalm maar ook meteen zeggen want niet goed was heel leerzaam. Ik vergeet zijn mooie woorden niet die ik af en toe hoor in me oortje (Waanzig goed gedaan:)) super blij met hem.

Helemaal top!

Prettige rijlessen met Edwin als instructeur, zeer geduldig :). Uiteindelijk in 1 keer geslaagd en ik beveel deze rijschool zeker aan.

De rijlessen waren leuk, gezellig en leerzaam.

Mijn rijinstructeur Edwin heeft mij op een goede en fijne manier naar mijn praktijkexamen toe laten werken. Elke les was leerzaam. De duidelijke uitleg zorgde ervoor dat ik snel stappen kon maken. Er was altijd een goede sfeer in de auto, waardoor ik gewoon ‘lekker’ kon rijden.

Top ervaring!

Ik heb goede en gezellige rijlessen gehad. Ik zal de rijschool zeker aanbevelen.

Top rijschool! Leuke rijlessen gehad

Mijn instructeur Gerard is een hele leuke en fijne instructeur met heel veel geduld. Heb binnen 7 maanden mijn rijbewijs gehaald en ben super blij met mijn keuze voor van Bemmel

Zeer goede ervaring!

Altijd hele fijne lessen gehad bij Edwin. In ben super blij dat ik dankzij hem geslaagd ben, maar de lessen ga ik zeker wel missen. Als je een goede, fijne, rustige en duidelijke instructeur zoekt dan is Edwin zeker een aanrader!

Top ervaring!

Alles in één keer gehaald door de super fijne rijlessen van Hans! Dankjewel!

Een rijschool die staat voor kwaliteit maar ook zeker gezelligheid!

Ik heb mijn motor rijbewijs mogen halen bij rijschool van Bemmel. De lessen kreeg ik van Hans van Ran. Hans van Ran is een instructeur met veel kennis en ervaring die hij op een leuke en leerzame manier over kan brengen op de leerlingen. Op sommige momenten waar het nodig is kan Hans je heel goed op de feiten drukken waar het bij motorrijden omdraait dit is alleen maar goed en maakt je meer bewust met waar mee je bezig bent. Tijdens alle twee de praktijk examens gaf Hans mij het gevoel dat je er echt klaar voor bent en gaf hij kleine sitenotes waar je op moet letten bij het examen. Die echt helpen bij het behalen van de examens. Ik ben zeer tevreden met de basis die ik van Hans van Ran heb mogen leren. Dit zal ik zeker meenemen in de toekomst. Via deze weg wil ik ook heel rijschool van Bemmel bedanken. Bij rijschool van Bemmel zijn ze zeer klantvriendelijk en als het nodig is flexibel. Zo heb ik ook een extra les kunnen krijgen van Sjoerd in afwezigheid van Hans van Ran. Ook deze les was zeer leerzaam en waardevol waar ik Sjoerd ook zeker voor wil bedanken!

Gezellige rijlessen, met mooi resultaat!

Fijne resultaat gerichte rijlessen. Maar bovendien altijd gezellig! Ik zou de rijschool zeker aanbevelen, zeker met Bas als instructeur!

Uistekende rijschool

Mijn ervaring bij van bemmel ( instructeur gerard) is top , goede lessen , instructie. En ook tijdens de corona tijden het beste van gemaakt , bedankt hiervoor.

Fijn begeleiding gekregen.

Van Sjoerd heb ik les gekregen, fijne en duidelijke communicatie. Serieus goed les gehad maar ook erg gelachen wat ik ook belangrijk vind. Soms kon Sjoerd behoorlijk streng zijn wat voor mij werkte, op die manier kreeg ik het snel onder de knie. Kortom rijschool van Bemmel in IJsselstein bedankt! In het bijzonder Sjoerd natuurlijk!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein