Leuke en leerzame rijschool

Les gehad voor de motor Zeer leuke en leerzame rijlessen gehad van rij instructeur Hans van Ran. Voor avb en adv in 1x geslaagd Kortom prima rijschool met goede instructeurs

Toprijschool met goede instructeurs

Vanaf mijn zestiende al aan het lessen gegaan bij Van Bemmel. Scooter, daarna auto en gisteren mijn motor rijbewijs gehaald. Erg leerzame lessen van Hans van Ran gehad. Persoonlijke aandacht en vooral plezier tijdens de motor rijlessen maakten de lessen prettig. Sjoerd, Hans en Hans; heel erg bedankt!!

Super goede rijschool

Een hele fijne rijschool, waardoor ik in 1x mijn motorrijbewijs heb kunnen halen. De lessen van Hans van Ran waren ook heel erg leerzaam en leuk om bij te wonen. Ik zou vanbemmel aan iedereen aanbevelen.

Top instructeur

Had een ochtend les gehad voor E achter B. Duidelijke uitleg en er werd me goed geleerd om extra goed te kijken, aan het einde van de middag afgereden en in één keer geslaagd!

Fantastisch!

Ik heb een hele goeie ervaring met de rijschool gehad. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar om te helpen. Ik heb een zeer prettige en aangename tijd beleeft met Hans van Ran. Hij is geduldig en legt alles goed en duidelijk uit. Op momenten dat het moet kan die serieus zijn, maar ook is hij heel gezellig om mee te praten. Gaat niet te snel en luistert altijd naar wat een leerling prettig vind. Kortom top tijd gehad!

Leuke rijopleiding met een succesvol resultaat!

Bij Rijschool van Bemmel heb ik plezier gehad tijdens de rijopleiding. Daarnaast ben ik door instructeur Bas veel zelfverzekerder achter het stuur gaan zitten en ben ik bij Rijschool van Bemmel in 1x geslaagd!

Hele fijne rijschool!

Na een mindere ervaring en veel spanning bij een andere rijschool, naar rijschool van Bemmel gegaan. Wat ben ik blij met de keuze die ik heb gemaakt. Bedankt Emre voor deze fijne lessen!

Goede rijlessen gehad van Hans van Ran

Ontzettend fijne en goede motorrijlessen gehad van Hans van Ran! Ik heb veel van Hans kunnen leren en mede hierdoor heb ik in 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald. Hans heeft veel ervaring en hij kan dit goed overbrengen aan zijn leerlingen.

Goede instructeur en goed materiaal

Super goede rijschool en een hele goede Rijinstructeur. Mijn Rijinstructeur heeft veel ervaring en weet dit goed over te brengen op zijn leerlingen. Ook het materiaal van de rijschool is in hele goede staat en fijn om mee te werken.

Top rijschool

Goeie leuke les gehad van Hans. Heb veel geleerd in een paar uurtjes tijd zeker een aanrader

Gezellig,leuke ervaring

Gezellig, rustig en leerzaam lessen gehad met Edwin veel kunnen lachen met hem. Erg behulpzaam geef goede instructie en tips. helaas ga ik dat wel missen!

Erg blij met de rijschool!

Alles is snel geregeld en goede instructies van Edwin de Kuijer!

Veilig en leuk!

Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs! Ik heb les gehad van Hans. Hans leert je echt motorrijden. Hij leert je alle disciplines op een leuke manier. Hij zegt altijd 'Ik ben trots op je', wanneer je iets goed doet en dat vind ik mooi! Zowel AVB als AVD in 1 keer gehaald dankzij Hans!

leuke, leerzame lessen & altijd erg gezellig

rijles gehad bij Hans van Ran, hele fijne manier van uitleggen waardoor alles snel duidelijk was. Goede feedback, zowel negatief als positief zodat je weet waar je aan moet werken en wat al goed gaat, wat er uiteindelijk mede voor gezorgd heeft dat ik in 1 keer geslaagd ben. Altijd erg geduldig en kalm en daarnaast altijd gezellig gehad, al met al dus leuke en leerzame lessen.

Top rijschool!!

In 4 uurtjes geslaagd voor mijn E achter B rijbewijs (BE)! Leuke ochtend gehad en een fijne, rustige manier van lesgeven. Praktisch en leerzaam. Dank!

Erg goed en erg vriendelijk

Aanhanger binnen 1 keer gehaald met dank aan edwin!

Leuke theoriecursus!

Heb een hele leuke theoriecursus gevolgd van Elze en ben hierdoor in 1 keer geslaagd! Super bedankt Elze :)

Zeer goede en ervaren instructeur met persoonlijke aanpak

Goede begeleiding gehad van Han van Ran. Altijd direct persoonlijk contact en hij besteed veel aandacht aan zijn cursisten. Je wordt niet alleen geleerd hoe je goed motor rijd en kunt slagen, maar ook het waarom een hoe je veilig met de motor aan het verkeer kunt deelnemen. Hans laat je voorbeelden zien en rijd ook zelf op de motor, waardoor je gelijk geleerd wordt wat je goed of fout doet. Ik zal op de motor ieder ritje zijn stem nog lang in mijn achterhoofd horen denk ik (positief bedoeld). Een opleiding waar je voor de rest van je leven wat aan hebt. Hans bedankt!

Leuke eerste rijles

Afgelopen zaterdag had ik mijn eerste rijles. Hier heb ik kennis gemaakt met rijinstructeur Eric. Ik vind dat hij een aardige instructeur is en hij legt alles duidelijk uit. Zelf was ik bij de eerste rijles best zenuwachtig. Ik vond de rijles harstikke leuk en heb zin in de volgende lessen

Rustig en duidelijke uitleg. Goed ingeschat hoeveel lessen nodig zijn

Helemaal super, geslaagd in 1 dag! Fijne auto goede instructeur.

Tot nu toe geweldig.

Ik heb geweldig les van Erik. Hij legt ontzettend goed en duidelijk uit. Heb echt het gevoel dat ik snel vooruit ga. Vroeger vond ik autorijden niets aan, maar nu met deze lessen heb ik er echt plezier in en kijk al weer uit naar d volgende les. Zeker een echte goede aanrader.

Geweldige begeleiding!

Goede instructeurs die goed les geven en gerust stellen. Door de stedentrip en de tussentijdse toets goed voorbereid voor het examen.

Prettig en professioneel

Ik vind rijschool van Bemmel een hele fijne rijschool. Ze zijn aardig, prettig en professioneel. De rijinstructeurs (Emre en Gerard) vond ik beide heel fijn! Ik voelde me bij beide om mijn gemak en dit heeft heel erg geholpen bij het leren autorijden ! Gerard en Emre heel erg bedankt!

Professionele rijschool waar je resultaten kan boeken

Ivm een nieuwe baan zat er enige spoed achter het halen van mijn rijbewijs. Van Bemmel was hier uitermate flexibel in en ik kon enkele dagen na het bellen al starten met een proefles. Instructeur Emre wist met rust, geduld en vooral veel duidelijkheid mij het auto rijden te leren waardoor ik in 1x het praktijk examen gehaald heb. Op de momenten waar het nodig was streng, maar vooral respectvol en gezellig. De rijschool zelf was altijd goed bereikbaar en duidelijk in communicatie. Absoluut een aanrader!

Fijne rijlessen!

Ik heb leuke leerzame lessen gehad. ik vond het fijne lessen bij edwin die alles duidelijk en rustig heeft uitgelegd. En ik ging met veel plezier rijden.

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein