Filters

10

Top rijschool

Leuke lessen gehad van Hans. Ik ben in 1 keer geslaagd. Zeker een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!!!

Leuke en goede rijlessen! Ik heb het erg naar mijn zijn gehad en was altijd op mijn gemak tijdens het lessen. Net als mijn zus ook in 1x geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt heel fijn!

Ik heb leuke lessen gehad, en stapte elke week de auto in met een fijn gevoel

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke rijschool!!

In een keer geslaagd bij Hans den Haan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring met Paul!

Erg gezellige en leerzame rijlessen. Met Paul leer je pas echt rijden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super goed

Hele goeie lessen gehad van hans van ran, alles duidelijk uitgelegd en vertelt je precies wat je beter moet doen of moet verranderen. Helemaal super!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke en leerzame tijd gehad!!

Ik heb een top tijd gehad met Hans van Ran als mijn instructeur. Ik vind het erg gezellig en leerzaam bij hem in de auto. Hij zorgt er echt voor dat je zelfverzekerd achter het stuur zit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Ik ben in een keer geslaagd door de fijne instructies van de gezellige instructeur. Ze zijn erg positief en helpen je over je zenuwen heen. Zeker een aanrader om in een keer te slagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd met een lach naar de rijles gegaan!

Ik wil rijschool van Bemmel en in het bijzonder rijinstructrice Monique Tuinstra bedanken voor de altijd leerzame en gezellige rijlessen! Ik heb enorm veel van Monique geleerd en kijk op een fijne periode terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een top ervaring!

Hans van Ran heeft mij veel geleerd, veilig en zelfverzekerd rijden! Ervoor gezorgd dat ik minder zenuwachtig was voor mijn examen! Gezellige tijd gehad, bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede instructeurs en gezellige lessen

Goede lessen gehad waardoor ik in 1x geslaagd ben

 • Aanbevelen? Ja
10

Een super ervaring!!!

Na al 20 jaar rijervaring achter me had ik B-E nodig voor persoonlijke redenen. Ik had weinig ervaring hierin. Mijn rij-instructeur gaf tijdens het lessen veel uitleg en met veel geduld. Bij de tweede examen voelde ik me zelfverzekerder en ik ben geslaagd. Ik kan iedereen aanraden om hier te gaan lessen. Ik vond het ook heel fijn om voor de examen nog 4 uur lang te kunnen lessen. Dat was goed georganiseerd. PS ook was het voor mij goed geweest om mijn verloren vaardigheden en inzichten weer op te krikken. Super rijschool!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijn

Paul is een hele fijne rij instructeur, dankzij zijn goede uitleg heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald en ben ik zelfverzekerd op de weg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezellige, leuke, maar vooral educatieve lessen gehad!

Erg naar mijn zin gehad bij Hans van Ran. Goeie instructeur en duidelijke en leuke lessen gehad. En gezelligheid heeft ook zeker een plaats bij Hans van Ran!

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Rene is erg duidelijk, je krijgt niet het idee dat wat je vraagt te veel is, De uitleg is duidelijk,en voor een persoon als ik die veel twijfelt blijft Rene rustig en legt het uit zodat je het begrijpt. Wat ik persoonlijk fijn vind is het herhalen van lesstof waar ik minder sterk in ben geweest, en nu geen twijfels meer heb. ik kan van Bemmel aan een ieder aanraden, zeker Rene rijinstructeur.

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbaar en direct

Mijn rijlessen heb ik gevolgd bij Sjoerd. Hij is een fijne instructeur en een toffe gast! Hij legt alles goed uit en oefent extra op je zwakke punten qua rijden. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan andere mensen van mijn leeftijd. Ik ben in één keer geslaagd en dat heb ik mede te danken aan de goede lessen van Sjoerd. Groetjes van Dennis Pouw

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel geleerd in een korte tijd!

Les gehad van Bas de kuijer. Gezellig en goede instructies gehad. Heeft me geleerd zelfverzekerd en veilig te rijden. Is het bedrag meer dan waard geweest. Ga zo door!

 • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbare, prettige en veilige leeromgeving

Na een slechte start bij een andere rijschool kwam ik na ongeveer 40 lesuren bij Van Bemmel. Ik werd opgevangen in een veilige omgeving waar ik mijzelf goed kon ontwikkelen. Fouten werden rustig doorgenomen en langzaamaan werd ik voorbereid om mijn rijexamen. De instructeur wist precies wat ik nodig had en luisterde naar mijn wensen en aanbevelingen. Hierdoor heb ik mijn rijexamen in één keer kunnen halen. Ik raad deze rijschool daarom zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne, veilige en vrolijke sfeer.

Van Bemmel heeft allemaal toppers, maar toch wel de grootste topper is mijn instructeur Bas. Hij heeft mij altijd met veel passie, geduld, grapjes en pep talks erdoorheen gesleept. En hij staat altijd klaar voor zijn leerlingen. Kortom, een aanrader dus. Verder heb ik mijn stedentrip en Ris-toets als erg fijn (en gezellig ) ervaren, dank daarvoor. En Jennifer, heeft mij aan de telefoon altijd onwijs geholpen met het regelen van dingen als een theorie examen. Ik ga jullie missen, maar ben ook blij nu eindelijk de weg op te mogen ;)

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne sfeer en professionele begeleiding

Een hele fijne rijschool met top begeleiding van Sjoerd Weustenraad! Verder ben ik geen lange dame (155cm), gelukkig biedt deze rijschool verlaagde motors aan die geschikt zijn om op af te rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer solide basis!

Het afgelopen jaar les gehad van Hans van Ran. Bijzonder blij en dankbaar voor zijn instructie en coaching. Niet alleen op de weg maar ook naast de motor wist Hans “de juiste snaar” te raken om mij voldoende zelfvertrouwen te geven en toch kritisch te blijven op het continue verbeteren van mijn skills. Had het niet beter kunnen treffen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd een fijne, veilige en super gezellige sfeer in en om de auto!

Ik heb altijd met veel plezier gereden bij van Bemmel, door de fijne sfeer en een goede begeleiding. Bas (mijn instructeur) , wist er altijd voor te zorgen dat ik met een goed gevoel de auto uit kwam wat er ook gebeurde. Hierdoor ben ik met volle vertrouwen blijven autorijden en leverde dit ook een goed resultaat op. Na mijn slagen grapte ik al dat ik een TomTom wil met Bas zijn aanwijzingen omdat ik de gezelligheid stiekem toch ga missen. Andere instructeurs en medewerkers ben ik dankbaar, na een super gezellige rit in Amsterdam en actieve telefoongesprekken met de rijschool. Kortom zeker een aanrader!! :)

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede rijlessen

Ik heb goede en vooral duidelijke lessen gehad bij Edwin in de auto.

 • Aanbevelen? Ja
7

Niet kort maar krachtig

Ik ben zeer tevreden over de positieve en geduldige begeleiding door mijn rij-instructeur, Bas. Ook al was het niet in een keer gelukt, toch wist hij mij positief te houden over het doel, slagen. Oftewel, zeker aanbevolen door mij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goede en fijne opleiding

Ik had les van Robin. Is een goede instructeur die alles op een fijne en rustige manier uitlegt. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd