Filters

10

Heb een top rijles gehad van Hans den Haan

Ik heb van Hans aanhangwagen lessen gehad. Super duidelijk goede tips raad echt iedereen aan ongeacht categorie

 • Aanbevelen? Ja
8

Hele fijne en betrokken rijschool!

Deze rijschool is zeker aan te raden. De instructeurs zijn betrokken en geduldig en regelen goede vervanging als dat nodig is. Ook de communicatie met de rijschool is top! Daarnaast veel leuke en leerzame extraatjes zoals een stedentrip en een slipcursus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam

Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs! Door de flexibele mensen binnen de rijschool ben ik binnen 5 maanden geslaagd! Ik heb heel veel geleerd van mijn rij instructeur Gerard! Samen veel kilometers gemaakt om zo veel mogelijk ervaring op te doen! Samen gelachen tijdens het rijden! Van Bemmel zeker een aanrader, en dan zeker bij de enige echte Gerard rijden 👍🏼

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke lessen

Erg gezellig en hulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend Ervaren

Uitstekend les gehad van Edwin. Alles duidelijk en goed door genomen en geoefend en vol goeie moet het examen in gegaan met een goed resultaat. Alles klasse geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Top Rijlessen ! Leuke en goede leerzame lessen van Hans den Haan , gelachen en leerzame lessen gehad !

 • Aanbevelen? Ja
9

Leerzame rijlessen en fijne instructeur

Mijn ervaring bij van Bemmel is erg goed. De lessen bij Edwin waren altijd heel leerzaam. Daarnaast is hij erg kalm en bereid om dingen verder uit te leggen waar nodig. Een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijlessen met persoonlijke aandacht

Na ongeveer 40 uur geslaagd! Met behulp van gerard waren de lessen altijd gezellig en uitdagend. Hij heeft veel verstand van zaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top les gehad en geslaagd!

Vandaag me aanhangerrijbewijs gehaald na eerst een aantal lesuren gehad te hebben van Hans den Haan. Hans legt alles heel netjes en duidelijk uit en stelt je gerust en geeft je hele handige tips en trucs! Ik wil nu alleen nog graag mijn motorrijbewijs halen en kom dan zeker terug bij Rijschool van Bemmel! Echt een aanrader! Mvg Hugo

 • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader !

Een echte aanrader ! Je krijgt duidelijk uitleg ! De les uren worden goed benut ! Geen vraag is te veel ! De les auto/aanhangwagen zijn zo goed als nieuw en rijdt top ! Kortom een aanrader Bedankt Hans den haan !!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede rijschool

Netjes optijd met de lessen word sirieus genomen en fijne instructeurs

 • Aanbevelen? Ja
10

Super, fijne instructeur flexibel

Na eerst ergens anders gelest te hebben wat niet naar mijn zin was, bij rijschool van bemmel terecht gekomen. Instructeur Hans v r heeft me erg goed geholpen, had al snel door wat ik nodig had. Was altijd bereid om te helpen, en zo nodig herhaalde hij het 10x zonder probleem. Leukste moment was,de keer dat Hans aan het begin van de les zij geen gehoor is rechtdoor . Niet wetende dat onderweg zijn communicatie apparatuur er mee stopte. En ik dus geen gehoor rechtdoor ging. Ook al zag ik hem seinen. Ik dacht het zal wel. Hans bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede uitleg, fijne school.

Goede instructeur die alles stap voor stap uitlegde, tijdens de rit ook wat theorie dingen besprak en waar je vragen aan kon stellen. De theoriecursus helpt enorm met voorbereiding op het theorie examen, heb hierdoor het examen in een keer gehaald. Heb mijn vrijstelling gehaald en heb het rijexamen ook ik een keer gehaald. Ik raad de school zeker aan. Leuke stedentrip, de vragen mogen ze wel is updaten :)

 • Aanbevelen? Nee
8

Hans van Ran is een top rij instructeur!

Ik heb les gehad van verschillende rij instructeurs. Eerst had ik het niet zo goed getroffen met mijn tweede rij instructeur. Maar later kreeg ik les van Hans van Ran. Hij is echt een top rij instructeur! Hij geeft heel erg goed les, blijft rustig en is ook geïnteresseerd in jou! Super bedankt voor de goede lessen Hans van Ran!

 • Aanbevelen? Ja
10

een geslaagde stedentrip!

ik heb vandaag een stedentrip gedaan bij rijinstructeur hans. dit houdt in dat ik en een andere student naar Amersfoort en Amsterdam zijn geweest en daar hebben rondgereden en leuke leerzame opdrachten hebben uitgevoerd. ik vond dit erg leuk en leerzaam zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd

Hele leuke en leerzame les gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Top instructeur, goede en duidelijke uitleg. ^ Julian

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende lessen, top instructeur Edwin de Kuijer

Erg fijne lessen gehad. Wordt duidelijk uitgelegd en theorie en praktijk in één keer gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk en leerzaam

Ik vond de rijopleiding super leuk en leerzaam. Gerard heeft mij goed geholpen om mijn rijbewijs te halen en ik raad hem zeker aan als rij instructeur

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit en top instructeurs

Heb in één keer mijn aanhanger rijbewijs gehaald dankzij het geduld en duidelijke instructies van rij-instructeur Hans. Dank voor de prettige lessen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eerlijk en duidelijk!

Bij mijn eerste motorrijles gaf Hans van Ran aan dat hij in zijn carrière als instructeur vrij weinig mensen had gezien die het zo snel oppikt.. Doel was dan ook om zsm het papiertje te halen, maar wel zodanig dat vertrouwen, veiligheid en bewustwording van kwetsbaarheid in zeer sterke mate aanwezig is. Na 3 lessen AVB behaald en na 2 maanden rijbewijs behaald. In de tussentijd ook 1 les gehad van de andere Hans, ook heel prettig, duidelijk in uitleg. Dankbaar voor de uitleg, bewustwording en plezier in de lessen (en examens).

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige communicatie en fijne instructeurs!

Rijschool van Bemmel is een goede school met zeer capabele instructeurs. De communicatie en de voortgang van je presteren zijn goed te volgen via de app en daardoor voor jezelf inzichtelijk. Ze helpen je in 1 keer te slagen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een hele prettige en veilige rijervaring.

Met Gerard in de auto voelde ik me veilig. Hij gaf op de juiste manier tips en greep in zodra dit nodig was. Hij stelde mij altijd op mijn gemak en het was bovendien ook gezellig. Al met al een zeer prettige ervaring.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een aanrader. Ik ben zéér tevreden .

Omdat ik mijn instructeurs bewijs E achter B wilde halen, moest ik een rijproef doen met de aanhangwagen op instructeurs niveau. Ik kreeg Hans den Haan als instructeur toegewezen. Een schot in de roos. Hij is al net zo'n vakidioot als ik, en leerde mij op hele plezierige wijze, met de nodige positieve feedback , de fijne kneepjes van het vooruit rijden en achteruit manoeuvreren met de aanhangwagen. Ik heb Hans leren kennen als een gedreven collega die echt hart heeft voor ons mooie vak, en als iemand die echt met passie het beste uit de leerling wil halen. Hier ben je echt aan het goede adres voor een gedegen en prettige rijopleiding. Bedankt Hans voor de fijne uren die we samen hebben doorgebracht. We keep in touch...

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik heb ervaren hoe ik een auto moet besturen

Mijn rij-instructeur had een positieve houding. Dit was erg fijn bij mijn leerproces.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd