Super fijne begeleiding!!

Ik heb erg leuke en fijne lessen gehad. Dank jullie wel!

Top rijschool

In een keer geslaagd werd goed uitgelegd en was super goed te doen.

Echt top!

Met behulp van de super leuke en gezellige lessen van Ellie in 1x geslaagd!

Mijn ervaring bij de rijschool was top!

Motorrijlessen volgen bij Rijschool Van Bemmel was een topkeuze, en dat is voor een groot deel te danken aan Hans van Ran. Hans heeft een directe, eerlijke en persoonlijke aanpak. Gewoon duidelijk zeggen waar het op staat. Hans kan goed uitleg geven en gaf persoonlijke feedback aan het eind van de rijles. Hans wist dat ik druk ben met mijn werk, maar hij heeft hier altijd rekening mee gehouden. Ik ben Hans erg dankbaar voor alles. Ook de tips die ik kreeg van Bas de Kuijer voor mijn examen waren top. Ook Bas ben ik erg dankbaar voor de hulp voor en tijdens mijn examen.

Fantastisch

Super gezellige instructeur en heb alles heel veilig en makkelijk geleerd. Voor de Ris toets en stedentrip heb ik andere instructeurs gehad, maar die waren ook super gezellig en heel erg leerzaam. Hierbij raad ik het ook zeker aan om bij Van Bemmel te komen lessen en wens ik iedereen veilige kilometers die gaan beginnen.

Achtbaan

Mijn eerste rijles waren een hel. Mijn rijinstructeur was erg snel boos en schreeuwde en schelde vaak tijdens de rijles. Er was ook weinig ruimte voor het stellen vam vragen. Ik had zelf eerder aan de bel moeten trekken, maar van andere leerlingen heb ik dezelfde verhalen gehoord waardoor ik het onbegrijpelijk vind dat de rijschool nog zaken doet met ****. Na een telefoontje heeft de rijschool mij aan een betere instructeur geholpen, maar ik heb veel geld uitgegeven aan de eerste 20 lesuren (****) en hier heb ik vrij weinig van geleerd. Aan de telefoon deed de rijschool alsof ze van niks wisten en ze hebben mij nooit compenstie hiervoor aangeboden. Erg zonde en daarom voor mij een onvoldoende. Alle love naar ***, ik vind het erg knap dat hij mij in zo'n korte tijd nog heeft kunnen laten slagen.

Hele leuke, leerzame lessen!

Ik heb met van Bemmel in een keer mijn rijbewijs gehaald met de hulp van mijn lieve instructrice Ellie. De lessen waren altijd leuk en leerzaam, alles was heel duidelijk aangegeven. De dames van de receptie zijn altijd heel behulpzaam geweest en zochten goed mee naar oplossingen wanneer ik een krappe planning had.

TOP instructeur

Dankzij van Bemmel en in het speciaal Emre, ben ik met vertrouwen mijn rijexamen ingegaan! En geb ik het gehaald in 1x!! :)

Dit is een geweldige rijschool

Ik had een goede instructeur die mij duidelijk vertelde wat ik fout deed en hoe ik dat kon verbeteren. De theorie cursus en stedentrip waren ook heel handig.

Chille rijinstructeur en fijne ervaring over het algemeen

Geweldig!

Na eerder een wat mindere ervaring te hebben gehad bij een andere rijschool, waren de lessen met Emre hier erg fijn. Ik had het gevoel dat hij mij altijd motiveerde en dat hij graag moeite deed om mij te helpen mijn rijbewijs te halen. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan anderen :)

Een fijne en gezellige sfeer.

Door de fijne sfeer die in de auto hing was het altijd gezellig om weer te rijden. Hierdoor kwamen adviezen en nieuwe dingen die geleerd werden goed binnen.

Very good

My driving instructor, Emre Orman, is a wonderful person and an exceptional professional. I'm very happy to have a teacher like him. Whenever someone asks me about a driving school to get their license, I'll tell them they should go to this school, specifically to driving instructor Emre Orman. Thank you so much for everything, my friend.

Ik heb een hele goeie ervaring gehad met Eric, ik heb goeie lessen gehad en alles was goed uitgelegd. Word zeker aangeraden door iedereen.

Fijne ervaren bij van bemmel

Ik heb een leuke ervaring gehad bij van Bemmel. Het is goed geregeld bij de rijschool zelf en fijn dat ze ook een cursus hebben voor je theorie en een soort tussentijdse toets bij de rijschool zelf!

Hartstikke leuke tijd gehad in de auto

De lessen die ik heb gehad waren super leuk en gezellig, alles werd duidelijk uitgelegd

Ervaren motormuizen als instructeur

Zowel Bas als Hans willen je leren motorrijden. Elke rijder wordt individueel beoordeeld en krijgt waar nodig extra uitleg en/of les. Beide instructeurs rijden op de motor tijdens het lessen, wat mij betreft een must. Ik kijk terug op zeer relaxte lessen en ga met zelfvertrouwen de weg op.

An amazing ride!

Learning to drive with Paul was a fantastic experience. Every lesson was packed with valuable knowledge, and even though I made plenty of mistakes, Paul remained incredibly patient throughout. His instructions were always clear, calm, and easy to follow, which made a huge difference in building my confidence behind the wheel. What made the experience even more enjoyable was Paul’s friendly and engaging approach. We discovered a shared taste in music, and singing along to familiar tunes during lessons helped ease my anxiety and made driving genuinely fun. Now, I feel super happy and confident driving, especially knowing I can safely take my kids out on the road. I am really grateful for the experience and would highly recommend Paul to anyone learning to drive.

• Would you recommend us? Yes

top!

Begon met een instructrice waar ik geen klik mee had dus na een tijd was ik overgestapt naar een andere. Kon het makkelijk aanvragen en snel switchen. Heb een paar toetsen en andere activiteiten gehad met andere instructeurs die hier werken die zijn allemaal super vriendelijk en behulpzaam. Vriendelijke werknemers en alles wordt makkelijk en snel geregeld!

Erg goed

Ik had rijles bij Emre en ik ben door zijn lessen in 1 keer geslaagd dus raad het zeker aan!

Hele goede ervaring gehad.

Ik had emre als rijinstructeur, hij is heel rustig legt dingen rustig uit en geeft je ook de tijd om het goed te leren.

Gezellige instructeur met veel kennis

Ik heb motorrijles gehad met Hans van Ran. Met zijn uitgebreide rijervaring maakt hij de lessen zeer aangenaam en leerzaam. Hans geeft veel goede tips en helpt je om zelfverzekerd en veilig te rijden. Dankzij zijn rustige begeleiding en duidelijke uitleg voel ik me nu veel competenter op de motor. Ik kan Hans van Ran van harte aanbevelen aan iedereen die wil leren motorrijden!

Geduld en heel fijn gelest

Ik heb les gehad bij Hans en dat was een sper fijn ervaring. Legde mij alles goed uit en had veel geduld en kennis. Door hem heb ik goed inzicht gekregen hoe je op de motor moet rijden in het verkeer. Bedankt Hans

Fantastisch

Wij zijn van rijschool verwisseld en werden zo goed ontvangen door jullie. En Joep kreeg Veronica als vaste instructeur wat een geweldig lief persoon. Zo veel geduld en begrip en heeft Joep goed aangevoeld in alle opzichten. Ze heeft Joep fantastisch opgeleid. Gewoon in 1 woord Veronica is GEWELDIG

Fijne, leerzame en gezellige lessen

Ik heb met plezier gereden en veel geleerd van Yari en Emre!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein