Filters

10

Top rijschool

Leuk les gehad van hans, was gezellig en, in een keer mijn aanhanger rijbewijs gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke rijschool

Mijn motorrijbewijs in èèn keer gehaald door de goede begeleiding van Hans van Ran. Hans bedank voor de leerzame lessen en begeleiding!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige sfeer en leerzaam

Het was een erg fijne sfeer waarbij ik mezelf snel op mijn gemak voelde. Op momenten waar ik veel stress ervaarde zorgde mijn rij instructeur er voor dat ik kalm met de situatie omging. Altijd erg gelachen ook tijdens de lessen, dus kortom erg fijn allemaal!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Ik ben een aantal jaar geleden bij Hans geweest voor mijn A2 rijbewijs. Omdat dit mij persoonlijk zo enorm goed was bevallen wou ik heel graag ook bij Hans lessen voor mijn A rijbewijs. Beide in 1 keer gehaald! De instructeur is rustig, duidelijk en enorm eerlijk! Het gaat hier oprecht om kwaliteit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke rijschool

Was een hele goede les die Hans had gegeven daardoor ben ik in 1 keer geslaagt

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijschool

Super fijne rijschool. Aardige instructeurs en in 1 keer geslaagd. Fijne scooters om op te lessen :)

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede begeleiding

Met Robin als mijn instructeur ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn auto rijexamen. Hij was enorm aardig en de lat lag hoog, waardoor het rij examen mij makkelijk afging. Robin is erg begripvol en behulpzaam, maar hij laat je ook erg zelfstandig rijden, eigen keuzes maken. Een goede ervaring dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool

Altijd leuke en gezellige lessen gehad met Hans, nu geslaagd dus super blij!! Dankjewel Hans (en Elze voor de goede theoriecursus)

 • Aanbevelen? Ja
10

PERFECT

Heb echt een hele leuke leerzame les gehad! Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastiche rijschool met behalen van alles in 1 keer !

Ik heb afgelopen 2 maanden Hans van Ran als instructeur gehad voor de moter, als iemand je een leuke en informatieve les kan geven is hij het wel, legt alles duidelijk uit en kan altijd een mooie demo laten zien. Al snel voelde het vertrouwd waardoor ik zekerder de weg op ging. Tijdens me AVD examen is Bas met mij mee geweest, die mij moest begeleiden tijdens het examen bij het CBR. Ik heb alles in 1 keer gehaald. Ze zijn allemaal toppers bij van Bemmel. Top ervaring. Als ik het kantoor moest bellen waren ze altijd behulpzaam en aardig. Ik zou de rijschool zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mijn ervaring met de rijschool is zeer positief!

Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Robin. Ik heb de lessen altijd heel fijn ervaren. Hij gaf duidelijke uitleg en reflecteerde aan het eind van de les altijd de les goed! Robin heeft mij goed voorbereid op het examen door veel examen routes te rijden, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben! Ook de rijschool zelf helpt je goed als je vragen of problemen hebt, ze denken goed met je mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijlessen!

Ik heb het afgelopen jaar top rijlessen gehad van Roy Fraza. De rijopleiding in stappen vond ik heel fijn. Daardoor had ik het gevoel dat ik niet in 1 keer in het diepe werd gegooid maar door ging naar de volgende stap wanneer ik daar klaar voor was. Bovendien waren de lessen altijd erg gezellig. Als je opzoek bent naar een goede instructeur met wie je kan lachen, vraag dan naar Roy!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super heldere uitleg!

Erg leerzaam en duidelijk alles uitgelegd! Vandaag in 1x keer geslaagd voor E achter B, nu lekker op pad met de paarden. Bedankt Robin!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne lessen!

Super leuke lessen en een hele fijne ervaring, zeker aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toprijschool en toplesson!

Rond 2 jaar gelest bij van bemmel en het is echt een toprijschool. Goede lessen, alles netjes doorgenomen en uitgelegd. Ik wil Emre en Eric persoonlijk bedanken voor de lessen, echte topgozers! Zeker een aanrader als je wilt beginnen met lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke rijschool

Het is een leuke rijschool de instructeurs zijn aardig en denken goed met je mee. Ik zou hem zeker aanraden voor andere. Ze doen ook goed kijken of je kan afrijden voor je gaat afrijden zodat je daar niet voot niets heen gaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Op een leuke manier geleerd

Ik heb het afgelopen jaar Paul Floor als instructeur gehad, als iemand je een leuke en informatieve les kan geven is hij het wel, legt alles duidelijk uit en probeert echte te helpen. Al snel voelde het vertrouwd waardoor ik zekerder de weg op ging. Ik heb ook bij meerdere instructeurs in de auto gezeten en ze zijn allemaal toppers. Top ervaring. Als ik het kantoor moest bellen waren ze altijd behulpzaam en aardig. Ik zou de rijschool zeker aanraden

 • Aanbevelen? Ja
10

een fijne en leerzame ervaring

Ik heb met de fantastische motor rijlessen van Hans van Ran in één keer mijn motorrijbewijs gehaald. Hans geeft op een fijne en prettige manier les waardoor je alles direct goed oppakt. Elke les was een feestje en heb er elke keer van genoten! Kortom, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super gelest

Het was super om van Hans motorrijles te krijgen. De begeleiding is top en er wordt goede feedback gegeven waar je op moet letten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en goed leren autorijden.

Ik had mijn rijlessen bij Robin van Merode en die waren altijd erg prettig. Hij gaf erg goed les en maakte goede kritiekpunten op een prettige manier waardoor ik in één keer mijn rij-examen heb gehaald. Ik heb de lessen super fijn ervaren!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede communicatie

De instructeurs waar ik naast heb gezeten, waren rustig en duidelijk. Er word gekeken naar wat voor jou als leerling de beste manier is om je uitleg te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
9

geweldige ervaring

2021 begonnen met motor rijlessen.nooit gedacht op mijn leeftijd (63) er nog eens aan te beginnen. maar op aandringen van mijn beide zoons toch gedaan en geen spijt van. heb bij rijinstructeur Hans van Ran de nodige lessen mogen ervaren. en heb deze lessen als zeer leerzaam mogen ervaren.heb na mn avb en theorie examen. nu dus ook mn avd mogen doen op 14 juli 2022. en in 1 keer geslaagd. heel hartelijk dank Hans en rijschool; van bemmel voor de goede zorgen en lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rij school

Ik heb leuke lessen gehad bij Hans den Haan En in een keer mijn rijbewijs gehaald

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede rijschool!

Na een mindere tijd bij een andere rijschool in een keer geslaagd bij Van Bemmel met dank aan Hans!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische rijlessen met in een keer slagen tot gevolg

Ik heb bij Robin gereden, hele chille rustige rijlessen en alles word je goed uitgelegd. Er hing altijd een goede sfeer in de auto waardoor het rijden ook makkelijker ging. Tips en aanwijzingen werden altijd normaal over gebracht waardoor je niet stressend in de auto zit. Echt een aanrader! Tussentijdse toets en praktijk hierdoor beide in een keer gehaald.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd