Hele fijne lessen

Hele fijne rijlessen gehad Altijd gezellig en goede instructies deze lessen had ik bij edwin de Kuijer Zoek je nog een instructeur moet je bij hem zijn

Alles heel duidelijk uitgelegd.

Alles was heel duidelijk uitgelegd en ik kreeg goede tips.

Altijd fijne lessen met Hans

Hoewel ik de eerste twee keer was gezakt voor mijn motor-examen, gaf de manier waarop Hans zijn rijlessen gaf mij altijd de drive om door te gaan. Hij geeft mij de indruk als iemand die echt de passie heeft om mensen te leren motorrijden en dat gaf mij als leerling het gevoel dat ik altijd 100% wilde geven en ik ben hem hier enorm dankbaar voor!!

De beste begeleiding

Ik ben na jaren beginnen en niet doorzetten (faalangst) bij René gaan lessen. Dit was vanaf dag 1 een verademing, de manier van lesgeven is heel relaxt en in een automaat rijden nog fijner. Ik heb vele obstakels overwinnen en zelfvertrouwen achter het stuur! René legt alles heel helder uit, waardoor je geen stress ervaart en rijden heel erg leuk is! De communicatie met rijschool zelf is ook erg fijn, ze denken mee en goed te bereiken.

In 1 keer geslaagd voor mijn AVB en AVD!!!

Beste Bas, Heel erg bedankt voor alle geduld, duidelijke uitleg en goeie sfeer tijdens de lessen! Je hebt me echt het vertrouwen gegeven om met plezier en zelfverzekerd de weg op te gaan. Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen! Natuurlijk wil ik Hans ook bedanken voor de paar lessen dat ik bij hem heb mogen ervaren en zijn steun tijdens mijn examens!

Ik vond het bij van Bemmel super fijn. Als er iets was kon ik bellen en werd ik goed geholpen. Mijn instructeur was super fijn en heb ik veel van geleerd en uiteindelijk geslaagd!

Top!

Rustige en fijne duidelijke uitleg gehad van Rene. Gezellig in de auto en altijd in voor een praatje.

Zelfs een man op leeftijd kan bij van Bemmel z'n motor rijbewijs halen!

Al een eindje in de 60 Noem het Midlifecrisis of zo, wilde ik mijn motor rijbewijs gaan halen. Mijn keuze voor rijschool van Bemmel is mij eigenlijk goed bevallen! Ik heb nagenoeg alle rijlessen van Bas de Kuijer als instructeur gehad. Bas is een rustige instructeur waar ik veel van heb geleerd. Mijn theorie had ik op eigen gelegenheid gehaald het examen AVB examen na best veel lessen slaagde ik in 1 keer Het examen AVD moest ik 1 keertje overdoen wat jammer was natuurlijk. Maar je kan niet altijd 6 gooien. Gelijk weer opnieuw aangevraagd en toen had ik het zo graag gewilde stempeltje op mijn rijbewijs. Helemaal blij mee want dit stempeltje miste ik nog op mijn rijbewijs. Missie geslaagd dankzij rijschool van Bemmel en instructeur's Bas de Kuijer en Hans van Ran Toppers eerste klas. Bedankt mannen. Ga de cappuccino uit de automaat wel een beetje missen want die was ook dikke prima. Groetjes van weer een blije motor rijder

Veel geleerd en gezellige lessen gehad!

Paul was een fijne instructeur, kon gezellig praten en had goede tips!

Echt de tijd genomen.

Ze hebben de tijd genomen op alles goed te leren waardoor het examen in een keer lukte.

Nooit saai met Paul als instructeur

Paul was mijn derde instructeur en ik heb een fijne ervaring gehad. Naast het feit dat hij altijd klaarstaat om te helpen, wordt er ook veel gelachen in de auto. Hij is kritisch, maar positief en je leert heel veel van hem.

Leerzame, gezellige lessen!

Ik heb rijles gekregen van Paul-Floor. Ik heb de lessen als geweldig ervaren! De lessen waren leerzaam en leuk. Door de goede lessen en het vertrouwen heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Ik kijk terug op een hele fijne tijd bij van Bemmel.

Leuke lessen die ook nog eens leerzaam waren

Tarik heeft me goed geholpen door alles rustig uit te leggen zo vaak als maar nodig was. Een grapje en een beetje kletsen tussendoor maakte de rijlessen ook nog eens gezellig. Door dit alles ben ik gewoon in 1x geslaagd!

Helemaal top met jullie toppers

Ik heb de meeste lessen bij bas gehad en een paar bij hans , wat een toppers deze mannen Ze nemen allebei de tijd om je het motor rijden tot in de puntjes te leren Ga de gezellige lessen zeker missen en als ik een motor heb kom ik hem zeker showen Kom jullie vast nog wel tegen en dan kletsen we dan even gezellig bij

Super chill en gezellig

Leuke lessen gehad bij Yari, goede uitleg gekregen en het was super chill zonder gestress.

Goede lessen veel geleerd

Prima en gezellig

De paar uur samen in de bus met Edwin waren heel gezellig, goed en duidelijk uitgelegd.

motorrijlessen worden plezier ritten

dankzij Bas heb ik de knoop doorgehakt om mijn motorrijbewijs A te gaan halen. vanaf les 1 geeft hij je het vertrouwen in de motor, wijst je op gevaren maar zeker op het plezier dat je van de motor kan hebben. Zijn mooiste zin blijft: kies een motor en dan gaan we lekker een stukkie rijden. Wil je je motor rijbewijs halen dan zijn de instructeurs bij v Bemmel altijd naast je op hun motor. regen/storm of zonneschijn. Prachtkerels Bas, ik kom zeker nog eens een bakkie koffie doen.

Alle dank aan Bas!

Al mijn lessen “op 2 na” bij Bas gevolgd! Wat een topper met hart voor het vak en voornamelijk veiligheid. Ik zeg altijd bij wantrouwen geeft Bas vertrouwen. Hij heeft altijd goede, duidelijke tips gegeven voor veilig rij gedrag. Weet precies hoe hij je moet motiveren als het even niet lukt. Ik raad iedereen aan om naar Bas te vragen als je wilt gaan lessen bij van Bemmel! Ik ga hem letterlijk missen naast mij in de auto, zeker om aan te raden! Bedankt voor de fijne leerzame tijd!!

Leuke en leerzame lessen

Ik heb een hele goede ervaring gehad bij Edwin, de lessen zijn leuk en vooral heel leerzaam. Ik zou het zeker aanraden om te komen lessen bij Edwin

Goede rijschool met een top instructeur!

Afgelopen maanden heb ik een leerzame en gezellig tijd gehad met mijn rijinstructeur, Monique. Altijd vrolijk en gezellig, veel gelachen. Dankzij Monique heb ik in 1x mijn rijbewijs bemachtigd met veel plezier. Daarnaast raadt ik Van Bemmel zeker aan, het is een top rijschool.

Ik heb goede uitleg gekregen. Ik vond het goed opgepakt wanneer mij rijinstructeur uit viel.

Ik heb het fijn ervaren.

Super fijne rijlessen

René heeft mij super geholpen met de fijne rijlessen. Bij René kun je ontspannen in de auto zijn. Ik ben heel blij dat ik bij hem mijn rijlessen heb gevolgd. In 1 keer geslaagd.

Super chill

Lessen met Yari was echt top! Legt de druk niet te hoog tijdens het rijden, waardoor je zelfverzekerd en comfortabel achter het stuur zit.

Ik heb het altijd naar mijn zin gehad en Gezzelig

Ik heb vanaf dag 1 met Eric altijd een leuke les gehad en veel geleerd op een leuke manier daardoor ben ik ook in 1 keer geslaagd

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein