Laden reviews...
221 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reacties tonen vaak een vriendelijke benadering door de instructeurs en heldere uitleg. Een prettige sfeer en duidelijke communicatie komen terug in meerdere reviews. De lessen worden als leerzaam en plezierig ervaren met verbetering van rijvaardigheden als gevolg. De algehele ervaring wordt als zeer positief beoordeeld.
Ik vond de lessen altijd leuk en goed gaan. De instructeur was fijn en de voorbereiding ging goed. Zelf was ik wel wat ontevreden met de klantenservice, maar dat werd ook opgelost!
25 June 2026
Samuel
IJsselstein
Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad met Ellie. In plaats van dat we werkten naar een aantal uren behalen wat vastgesteld werd aan het begin, zijn we er "verkennend" door heen gegaan. Op basis daarvan konden we zien wanneer een examen geschikt was en dat was erg comfortabel ingericht. De feedback die ik kreeg tijdens de lessen kwam ook altijd goed over. Soms heb je van die mensen die het vertellen alsof je fout niet op te lossen is, maar dat is hier totaal niet gebeurd. Streng, maar behulpzaam en het stimuleert introspectie!
25 June 2026
Anthony
Utrecht
Ik heb een goeie ervaring gehad bij Paul F, Fijne man kan der goed mee praten geeft fijne instructies en zegt gewoon waar het op staat.
23 June 2026
Leroy
lopik
Na de eerste proefles zijn beide examens voor mijn motor gelijk ingepland en heb ik, dankzij hans van ran, met zo weinig mogelijk lessen in 1 keer mijn motorrijbewijs gehaald. De instructies tijdens de lessen waren duidelijk en goed te volgen. Bedankt hans!
18 June 2026
Thomas Ten broeke
IJsselstein
Yari gaf mij een fijn gevoel in de auto waardoor ik ook fouten durft te maken en van de feedback kon leren en meenemen naar de volgende les. Super fijn!
17 June 2026
Aylina
IJsselstein
Mijn eerste instructeur heeft me geholpen met een goed begin. Vervolgens had ik iets meer aansturing nodig dus ben ik van instructeur veranderd. Die wist van wanten! Vlotte babbel en flauwe grapjes, maar ook heel goede begeleiding en erg veel geleerd. Daar heb ik het zelfvertrouwen van gekregen om mijn rijbewijs te halen; dus bedankt Paul Floor!
11 June 2026
Eva
Utrecht
Als persoon ben ik behoorlijk perfectionistisch, heb ik last van faalangst en kan ik soms flink in mijn hoofd zitten. Autorijden is daardoor voor mij altijd een uitdaging geweest. Dat ik nu tóch mijn rijbewijs heb gehaald, voelt dan ook als een enorme overwinning. Ik heb lange tijd schakelrijlessen gevolgd bij Emre en kijk daar met veel plezier op terug. Emre is ontzettend geduldig, weet goed om te gaan met faalangst en straalt een fijne rust uit. Daarnaast kun je met hem niet alleen goede gesprekken voeren, maar weet hij je ook precies de peptalk te geven die je op dat moment nodig hebt. Dat heeft mij enorm geholpen om meer vertrouwen in mezelf te krijgen achter het stuur. En alsof dat nog niet genoeg was, kwam hij regelmatig aanzetten met iets lekkers als hij onderweg wat haalde. Soms verraste hij me zelfs zomaar met iets leuks. Dat soort kleine gebaren zeggen veel over hoe betrokken hij is als instructeur. Zelfs nadat ik had besloten over te stappen naar automaat en niet meer bij hem reed, bleef hij betrokken. Af en toe stuurde hij nog een berichtje om te vragen hoe het rijden ging. Dat heb ik altijd erg gewaardeerd. Toen ik overstapte naar automaat kwam ik terecht bij Leyla. Vanaf de eerste les was er meteen een klik. Door haar nuchtere en ontspannen houding voelde ik me direct op mijn gemak. Ook zij wist precies hoe ze met mijn faalangst moest omgaan. Op momenten dat ik het lastig had, sprong ze bij, maar op andere momenten wist ze me juist te stimuleren om zelf oplossingen te vinden en vertrouwen te krijgen in mijn eigen kunnen. Leyla is altijd vrolijk, positief en zorgt ervoor dat je met een goed gevoel de auto uitstapt. We hebben ontzettend veel gelachen tijdens de lessen. Bedankt voor alles, Leyla en Emre. Mede dankzij jullie heb ik mijn rijbewijs gehaald. En ik kan nu zelfs zeggen dat ik de rijlessen stiekem ga missen. Iets wat ik een paar jaar geleden echt nooit had gedacht!❤️
11 June 2026
Lieke
IJsselstein
Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Ellie. Ik heb goed en fijn leren rijden, de sfeer was altijd leuk!
8 June 2026
Iris
IJsselstein
Ik ben zo blij dat ik bij Veronica heb gelest! Ze ziet de mens in je en denkt in alles met je mee—zo mocht ik mijn zoontje gewoon meenemen als ik geen opvang had! Ze was ook altijd oprecht geïnteresseerd in hoe het met me ging. Haar manier van lesgeven is ook blijven hangen. Haar standaard zinnetje “was dat verstandig?” hoor ik nu nog steeds in mijn hoofd en zelfs als ik bij iemand anders in de auto zit haha. Dankjewel voor je geduld en voor alles wat je voor me hebt gedaan. Een betere instructrice had ik niet kunnen wensen.
3 June 2026
Natacha
Ijsselstein
De rijlessen waren leerzaam en leuk. Leuke routes gereden en daar veel van opgestoken. Rij-instructeur Bas is ook zeer relaxed, maar wel duidelijk als dat moet!
2 June 2026
Tyra
Papekop
In één keer mijn rijbewijs gehaald !
Destiny
Nieuwegein
Veronica is een ontzettend lieve instructrice wie duidelijk ervaring heeft met faalangstige leerlingen. Ze was super geduldig, maar vooral heel grappig en gezellig. Rijlessen voelde als iets om naar uit de kijken i.p.v iets om nerveus voor te zijn. Ze was het perfecte balans tussen wel serieus iets leren en rijden en toch er een soort feestje van bouwen en lekker grapjes maken :) Ga zo door!!
Lynn
Ijsselstein
Ik heb hele leuke rijlessen gehad met Yari, hij legde alles goed, rustig en fijn uit met altijd wel een leuk praatje. Yari kom me alleen nog niet missen dus ik heb mijn rijexamen voor hem maar twee keer moeten doen, maar nu dan toch gehaald!
Bas
IJsselstein
Ik heb lessen gevolgd in de Alblasserwaard met Paul Pull ter Gunne. Een erg fijne, rustige, maar ook duidelijke instructeur. Ik heb het erg naar mijn zin gehad met de rij-instructeur, en het was naarmate de lessen vorderden ook erg duidelijk waar mijn verbeterpunten lagen. De lessen waren uiteraard gefocust op het verbeteren van mijn rijgedrag, daarnaast was er ook zeker ruimte voor gezelligheid in de auto. Echter heb ik het contact met de rijschool als minder ervaren. Gemaakte afspraken werden niet - of ten dele - nagekomen (inruilen van TTT voor lesuren). Daarnaast stond er flinke druk achter het betalen van een betwiste factuur. Al met al heeft Paul zijn taak gedaan: Mijn rijbewijs is (in één keer) binnen! Echter ben ik niet zo enthousiast over de klantenservice van Van Bemmel. Paul als rij-instructeur kan ik ten zeerste aanbevelen!
29 May 2026
Jason
Bleskensgraaf CA
Van les tot les, strevend naar mijn diploma heb ik een mega gezellige en leerzame tijd gehad met paul pull, na mijn 2de poging toch geslaagd
29 May 2026
Pascal
Oud-Alblas
Fijne lessen en duidelijke uitleg gehad. Ik leerde precies wat ik nodig had om het examen te halen.
28 May 2026
Denni
Ijsselstein
In 1x geslaagd voor mijn AVD en AVB door de geweldige uitleg van Bas!
22 May 2026
Bram
Nieuwegein
Een paar leuke en leerzame gehad bij Hans, mooi voor de zomer klaar om lekker te gaan touren. Hans bedankt voor de tijd en gezelligheid!
22 May 2026
Wesley
Lopik
Na 2 keer zakken was ik bij Yari terecht gekomen. Yari heeft er voor gezorgd dat ik weer vertrouwen en plezier kreeg tijdens het rijden ik ben toen vlekkeloos geslaagd.
21 May 2026
Julian
Cabauw
Mijn rij-instructeur Edwin de Kuijer was rustig en duidelijk. Wist wat ik kon verwachten met mijn examen.
19 May 2026
Remco van Engelen
IJsselstein
Altijd met veel plezier in de auto gezeten. Daarnaast ook duidelijke uitleg van het rijden zelf en met veel gezelligheid bij Paul Floor.
15 May 2026
Ziyon
Rumpt
Na 3 examenpogingen elders ben ik bij Van Bemmel terecht gekomen. Ik had best wel last van faalangst, en vond het autorijden echt heel spannend. Na de eerste tien minuten bij Paul Floor in de auto wist ik, dit komt goed. Ik heb ontzettend fijne en gezellige lessen gehad, en ga het gek genoeg missen! Paul is een kritische, maar duidelijke en super chille instructeur die mij écht heeft geholpen mijn zelfvertrouwen en rust achter het stuur te vinden. Ik ben Van Bemmel en in het bijzonder Paul, echt heel dankbaar!
11 May 2026
Samantha
Nieuwegein
Ik heb rijles gehad van Yari en had niks anders willen hebben. Altijd duidelijk en streng op een goede manier. En altijd heel gezellig. Ik heb heel veel geleerd van mijn lessen. En ga het stiekem toch een beetje missen!!
8 May 2026
Luna
Nieuwegein
Ik kwam vanaf een andere rijschool en heb sinds dat ik les krijg van Paul zo goed geleerd en altijd super gezellig leuke praatje maken en hij is een top rijinstructeur de beste die je kan hebben
4 May 2026
Wesley
Utrecht
Begin wat moeite gehad met een rij instructrice. Toen overgestapt op advies van een vriendin om bij Monique te gaan lessen. Super goeie ervaring en altijd leuke en leerzame lessen gehad! Beste keuze geweest om bij Monique te gaan lessen! Dankzij haar geslaagd!
30 April 2026
Aimée