10

Goede complete opleiding waardoor ik in één keer geslaagd ben.

Robin heeft mij in een paar maanden tijd alles geleerd wat ik moest weten. Dit gebeurde op een duidelijke en gestructureerde manier wat mij rust gaf. Mede hierdoor voelde ik mij tijdens het examen rustig en wist ik dat ik ook op nieuwe situaties goed en op tijd kon anticiperen. Ook was Robin altijd een paar minuten voor de rijles begon al op locatie waardoor ik alles uit mijn les kon halen. Al in al een transparante en goede opleiding waardoor ik in één keer geslaagd ben voor mijn examen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Nergens op aan te merken. Goede begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gezellige en leerzame lessen

Door de goede lessen van Robin heb ik in 1× mijn rijbewijs gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg goed

Mijn ervaring met Rijschool van Bemmel is erg goed. De pakketten die ze aanbieden zijn goed en bieden ook veel extra aan, zoals een slipcursus en een stedentrip. De instructeurs zijn ook aardig. Zelf had ik les van Robin van Merode, een hele leuke instructeur. Hij is altijd in voor een praatje maar kan tegelijkertijd ook streng zijn, wat voor een mooie balans zorgt. Hij geeft goed les en daagt zijn leerlingen genoeg uit zodat ze niet alleen goed maar ook zelfstandig leren rijden. Hierdoor ben ik dan ook in 1 keer geslaagd. Ik zou hem dan ook zeker aanraden aan anderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijopleiding met een goede rijinstructeur

Erg leuke en leerzame rijopleiding. Rijinstructeur Gerard heeft mij goed begeleid in het uit eindelijk halen van mijn rijexamen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke en leerzame lessen.

De lessen worden aangepast op je eigen niveau en wat je zelf prettig vindt. Leuke rijinstructeur die zorgt voor leuke en gezellige rijlessen. Ook heeft die geduld voor als je dingen minder snel oppakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring!

Inmiddels mijn scooter en auto rijbewijs gehaald bij deze rijschool, beide met instructeur Hans van Ran. Hij geeft altijd leuke, leerzame lessen en leert je precies de vaardigheden die belangrijk zijn om goed en vooral veilig te rijden. Zijn manier van les geven zorgt ervoor dat je je comfortabel voelt achter het stuur en helemaal klaar bent voor het examen! Dankzij zijn goede lessen ben ik in één keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Echt een top instructeur!

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele leerzame rijlessen gehad en ook nog een altijd gezellig.

Ik heb altijd hele leerzame en gezellige rijlessen gehad, alles wordt helemaal duidelijk uitgelegd en zo wordt je helemaal perfect klaar gemaakt om je praktijkexamen in 1x te halen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede rijschool

Hele fijne rijschool, met goede volledige pakketen! Leuke instructeurs, en alles wordt je goed aangeleerd, ook is de ristoets heel fijn, want dan weet je zeker of je klaar bent voor je examen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed

Ging goed 1 X gehaald bij Robin van Merode je legde alles goed uit en wist veel belangrijke dingen voor het afrijden dat heeft zeker geholpen

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed onderbouwde rijlessen

Hier mijn rijbewijs gehaald met behulp van goeie en leerzame rijlessen. Je word goed door het gehele proces geholpen vanaf de eerste rijles tot het afrijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaren mensen, Top!

Gewoon één woord Geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supper

Supper rijles gehad ben blij met me BE rijbewijs supper

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fantastische rijschool, gemoedelijke sfeer en professionele instructeurs.

Ik heb motorrijlessen gehad van instructeur Hans van Ran, wat een leerzame en leuke lessen waren dat , ik mis ze nu al! Hij maakt er altijd iets leuks van voor je en hij geeft je alle aandacht en tijd zo heb ik ook snel mijn motorrijbewijs kunnen halen, en het belangrijkst ; Goed en veilig motor leren rijden! Ik heb ook een paar lessen van Hans den Haan gehad ook een erg goede instructeur die er altijd wat leuks en leerzaams van maakt. En tijdens de AVD rijlessen nemen ze je altijd mee op hele mooie routes!

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke en fijne rijschool

In het begin had ik de instructeur Gerard. Alleen hij stopte halverwege mijn pakket, waardoor ik een andere rijinstructeur kreeg. Dit hebben zij heel snel geregeld. Ik lesden om de week en kon dat ook blijven doen. Mijn tweede rijinstructeur genaamd Vijay was heel chill. Hij lette altijd goed op. En zij ook gelijk als je wat fout deed. Hij gaf je ook een ontspannen gevoel tijdens het rijden. Hij kon soms streng zijn, maar dat was juist goed. Hierdoor word je snel beter met het rijden. Ik vergeet nooit meer wat vijay mij allemaal geleerd heeft. Voor de rest heb ik alleen maar goeie ervaringen gehad met van bemmel. Ze nemen snel contact met je op als er iets is. Ik zou ook het grootste pakket aanraden, want er is een hele grote kans dat je over je pakket heen gaat. Voor de rest wil ik van bemmel en vijay nog bedanken voor het behalen van mijn rijbewijs

 • Aanbevelen? Ja
6

Leerzaam en altijd gezellig.

Je leert elke les een beetje meer en hebt ook het idee dat je daadwerkeljk iets leert. Daarbij was Gerard altijd gezellig, het was nooit ongemakkelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Rijlessen waren leerzaam en gezellig.

Fijn vond ik het dat ik langzamerhand ook oefenroutes in Utrecht mocht rijden. Hier leerde ik erg veel van. Aangezien deze routes meestal in de stad waren, was het daar meestal dus ook erg druk. Zo heb ik ook goed geleerd om te kunnen omgaan met drukke situaties. Mijn instructeur was erg duidelijk en wees mij op een fijne manier op mijn fouten. Zo was ik niet erg bang om fouten te maken en leerde ik veel van verkeerssituaties, ookal maakte ik fouten. Dan deed ik alsnog ervaring op. Ook was mijn instructeur erg vriendelijk en voelde ik mij erg op mijn gemak.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg tevreden over de rijschool, goede kwaliteit!

De lessen van Hans van Ran waren erg leerzaam. Hij was erg geduldig, geruststellend, gaf goede aanwijzingen en demo's en ik voelde mij altijd veilig tijdens de lessen (ook wanneer andere verkeersdeelnemers ons soms het leven probeerden zuur te maken). Tussendoor was er altijd tijd voor een praatje waarin we wat lol konden trappen. Zijn leuke verhalen blijven mij ook bij! We hebben veel gelachen :-) Hij kan af en toe wel streng zijn, maar dat komt de veiligheid op de motor alleen maar ten goede! Het heeft ervoor gezorgd dat ik nu veilig en met plezier motor kan gaan rijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top dag en in 1x geslaagd!!

Super leerzame scooter praktijkdag gehad. Alles werd duidelijk en op een fijne manier verteld waardoor ik binnen 4 uur helemaal klaar was voor het examen! Uiteraard geslaagd. 🎉

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Na een aantal gezellige en leerzame lessen van Robin in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Ik kwam zelf van een andere instreucteur af, Robin heeft enorm zen best gedaan om mij verder te helpen wat soms moeilijk was omdat ik naar hem toe kwam met niet al te beste technieken dus moest ik die afleren, maar dit is super goed gelukt. In mijn ogen heb ik enorm gestructureerde lessen gehad en merkte ik elke les dat ik echt wat leerde wat heel fijn was. Ook vond ik Robin een fijn persoon om mee in de auto te zitte super aardig en gezellig maar toch op een heel positieve manier streng en oplettent. Dus super goed! Ik had mijn lessen van Robin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede rijschool!

Ik heb bij meerdere rijscholen gelest, en afgeredenmethet resultaat dat ik daar elke keer wad gezakt voor mijn praktijk examen. Toen ben ik bij van Bemmel begonnen. Deze lessen waren veel leerzamer en waarbij ik in 1 keer me rijbewijs haalde

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding naar mijn rijbewijs

In 1 keer geslaagd na goede & overzichtelijke rijlessen van robin!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

zowel mijn auto als motorrijbewijs gehaald bij van Bemmel. Beide keren les gehad van Hans van Ran echt een top instructeur

 • Aanbevelen? Ja
9

Super.

Aanhang rijbewijs en motor rijbewijs bij van bemmel gehaald. Alle praktijk examens in 1x geslaagd. Hans heeft echt passie voor het motor rijden en weet dat goed over te brengen.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal