Ongekend enthousiasme

Elke les word je verwelkomd met een aanstekelijk enthousiasme voor motorrijden! Bij alles wat je leert staat veiligheid centraal, en dat zie je ook echt terug in hoe je groeit. Wanneer nodig worden lessen ook goed aangepast naar wat je nodig hebt. Achteraf pakken ze altijd de ruimte om te bespreken hoe het gelopen is, zodat je dat voor de volgende les mee kan nemen. Bij admin/kantoor zitten ook toppers! Al met al, een hele leuke club mensen, goede heldere instructies, vol vertrouwen de weg op! Bijna jammer dat ik mijn examen gehaald heb ;)

Super relaxed en duidelijk. Thanks yari

Wegens duidelijke instructies en een leuke manier van uitleggen was alles snel te begrijpen. Mijn instructeur Yari Vroon brengt plezier in het rijden.

Het was geweldig

Ik heb de cursus gedaan bij Edwin , wat een fijne meneer is het. Edwin gaf mij rust en met het afrijden was hij erbij en dat vond ik heel prettig. Zeker een aanrader voor iedereen die zijn aanhanger rijbewijs wilt halen

Edwin is echt een toppers

Geslaagd door de goeie lessen van Edwin auto en aanhanger bij hem gedaan en zeer tevreden.

Top lessen!

Dankzij de fijne en leerzame lessen van Hans van Ran, heb ik mijn motorrijbewijs in één keer gehaald! Er werd echt met aandacht lesgegeven: duidelijke uitleg, handige tips en tricks en na afloop was er altijd ruimte om de les na te bespreken en vragen te stellen. Hierdoor voelde ik me steeds zekerder op de motor en ook op de dag van het examen stelde Hans mij gerust, hij had 150% vertrouwen in mij en zo ging ik ook met vertrouwen mijn examen in, ondanks de gezonde spanning. Er was altijd ruimte voor een grapje tussendoor, dat maakte de lessen niet alleen leerzaam, maar ook altijd gezellig. Een rijschool en instructeur die ik absoluut kan aanraden! Als je in één keer wilt slagen en plezier wilt hebben tijdens je lessen, zit je hier helemaal goed!

Top!!

Top rijschool! Dankzij de goede lessen in één keer geslaagd. Emre was altijd gezellig en duidelijk in de uitleg. Zeker aan te raden!

Gezellig met paul goeie instructeur

Geslaagd!

BE rijbewijs gehaald met uitstekende uitleg van rij-instructeur Edwin. Vriendelijke, geduldige en rustige instructeur die goed is in wat hij doet. 4 uur sturen en daarna direct het BE examen is wel een behoorlijke zit. Hou daar rekening mee. Contact met het kantoor en het eenzijdig inplannen van de les-examendag zonder overleg / niet nakomen van toezeggingen vond ik ondermaats. Daarvoor een zesje. Bereikbaarheid telefonisch is verder goed & vriendelijk personeel. De automatische bevestiging vermeld nog goed je handen te wassen.. (corona advies; kan er nu wel uit lijkt me) Een sms een paar dagen of een dag voor mijn examendatum ter herinnering zou een mooie verbe****** zijn. Aangezien ik voor BE & examen maar 5 uur nodig had zat er 3 maanden tussen het inplannen en de uiteindelijke les-examendag. Omdat Edwin een 10 verdiende kom ik gemiddeld op een 8 uit. Overall zeker tevreden.

Rijles met resultaat

Dankzij de rustige en duidelijke uitleg heb ik meer zelfvertrouwen gekregen achter het stuur en de laatste puntjes op de i kunnen zetten, waardoor ik mijn examen heb gehaald!

Duidelijk en gezellig

Ik heb mijn rijlessen als heel plezierig ervaren. Het was af en toe een beetje streng, maar altijd op een positieve en motiverende manier. De tips en uitleg waren duidelijk en heel prettig. Na 20 uur lessen heb ik alles in één keer behaald, waar ik super blij mee ben! Dankjewel Hans voor de leuke en leerzame uren.

Erg genoten tijdens de lessen!

Fijne en duidelijke rijlessen gehad! Zeker een aanrader!

De beste rijopleiding van IJsselstein

Rijschool van Bemmel is een super leuke en leerzame plek waar je in korte tijd word opgeleid door super leuke en goede instructeurs om je rijbewijs te halen. Ik heb het hier heel erg naar me zin gehad. Tijdens mijn lessen werd ik altijd goed begeleid, kreeg duidelijke feedback en was er veel tijd en ruimte om alles goed te leren en te vragen. Het resultaat hiervan was dat ik zowel voor mijn theorie al praktijk in één keer ben geslaagd. Van Bemmel bedankt!!

toppie

Ik vond het altijd heel gezellig bij yari in de auto en hij legde het rustig uit wat goed is voor mijn stress haha

Geweldig!!

Geweldige rijschool met geweldige instructeurs! Hans van Ran gaf fijne leerzame lessen en waar individueel echt goed aandacht en feedback gegeven wordt!

Super tevreden

Super fijne lessen gehad van Edwin ! Duidelijk en er wordt egt goed de tijd genomen alles door te nemen en te laten oefenen voor me aanhanger rijbewijs Dus top !

Vandaag mijn rijbewijs BE gehaald! De opleiding was duidelijk en praktijkgericht, met veel aandacht voor veiligheid en de bijzondere verrichtingen met een aanhanger. Het rijden met een grotere combinatie kan wat lastig zijn maar met de goede instructies van Edwin heb ik het in 1x gehaald.

Erg goed, vol vertrouwen het examen ingegaan!

Enorm goed. Yari was een rustige maar goede instructeur.

Goede, duidelijk autorijlessen

Emre is een goede ervaren instructeur, geeft duidelijke aanwijzingen en instructies. Hij is altijd goed bereikbaar en flexibel met het inplannen van lessen. Contact met van Bemmel is goed geweest. Ik kon wel pas beginnen met lessen nadat ik zelf meermaals contact had gezocht. In twee keer geslaagd, met een medium pakket+ aantal losse lessen. Emre dankjewel!

Snel, duidelijk en doelgericht motorrijles.

Als je écht wil leren motorrijden, zit je hier goed. De lessen zijn duidelijk, soms streng maar altijd met de juiste bedoeling: zorgen dat jij zo snel mogelijk veilig en zelfstandig je rijbewijs haalt met feedback waar je iets mee kunt. Het doel is simpel: in zo min mogelijk tijd en met zo min mogelijk kosten je rijbewijs halen. Houd er wel rekening mee dat een pakket je een goede indicatie geeft, maar geen garantie is dat je binnen die uren slaagt. Extra lessen of kosten komen erbij als je niet je AVB of AVD niet in één keer haalt, ook dit is afhankelijk hoe snel jij de stof oppakt. Kortom: je krijgt hier kwaliteit, duidelijke begeleiding en een instructeur (Hans van Ran) die het beste met je voorheeft. Geen tijdverlies, geen onzin, gewoon leren rijden.

Het voelde goed en ging met vertrouwen in het examen

Goede opbouw van de lessen door Edwin naar het examen toe, waardoor ik niet zenuwachtig was.

Goede rijschool

Ik heb veel lessen moeten nemen. Dat was jammer, maar verder fijne instructeurs die je echt wat willen leren. Ik heb me bij iedereen fijn gevoeld in de auto.

Geweldig!

Motorlessen met Hans van Ran waren altijd gezellig. Van het voeren van de eendjes op de parkeerplaats tot mooie lange ritten in de regio Utrecht. Hans bedankt voor alles!

Super fijne rijschool met eeb hoop kennis en passie!

Ik heb een super tijd gehad met Hans van Ran. Vanaf het eerste moment van try the bike tot vandaag het behalen van mijn motorrijbewijs. hebben we een hoop lol en plezier gehad! Hans geeft met veel rust en passie les en haalt de echte motorrijder in je naar boven! Hans bedankt voor de fijne tijd! En we komen elkaar vast nog wel eens tegen! Ohja, het zijn verkeerslichten en geen stoplichten. Haha

10 sterren is eigenlijk niet genoeg 100 sterren

Hans van ran was mij instructeur wat een gezellige maar vooral goede en duidelijke instructeur ik ben al iets ouder dus ik moest echt wel een hoop opnieuw leren en ik denk ook echt dat ik het zonder hans niet zo snel had gehaald ik ben hem daarom ook super dankbaar voor al het geduld en de leuke rijlessen. (bedankt hans ik ga onze tijd nooit vergeten door dik en dun maat) je bent echt een topper

Mijn rijinstructrice Ellie is geweldig, ik ben in 1 keer geslaagd

Ik heb les gehad van Ellie, zij is heel duidelijk in haar uitleg. Ze heeft extra tijd voor me gemaakt op haar vrije dag voor mijn examen. Ze is echt een hele fijne instructrice Als ik een tip mag geven; het is lastig om van Bemmel als bedrijf telefonisch te bereiken. Ik heb hier veel last van gehad, als ik een nieuw theorie examen in wilde plannen. Ik wil nu ook graag voor mijn BE rijbewijs, ik wil dit ook bij jullie afnemen. Het is jammer dat Ellie deze lessen niet geeft. Ik had graag weer bij haar gelest.

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein