Gezellige rij sessies

Yari strijder

Helemaal top

Goede begeleiding gehad en heb veel geleerd! Altijd met plezier gereden. Voelde heel vertrouwd :)

Super begeleiding!

Ik zag er als een berg tegenop maar dankzij de professionele begeleiding en het geduld van Edwin is het toch gelukt. In een keer geslaagd!

Rust en geduld en vooral begrip

Heel fijn les gehad voor e achter b bij Edwin de Kuijer . Eerste keer helaas gezakt door mijn eigen faalangst en dat lag zeker niet aan de lessen ! Tweede keer vandaag afgereden na ochtend les en Edwin heeft rust en geduld om de dingen uit te leggen . Het hoeft niet in één keer perfect is daarvan een goede uitspraak die er bij mij even in moest om het wat losser te kunnen laten . Ik zal Edwin zeker aanraden als je je rijbewijs wilt halen en zeker als je last heb van spanning en stress om het niet goed genoeg te doen zoals ik .door zijn rust en geduld geef je het niet op en durf je door te zetten .

top rijschool!

Rijschool bemmel, bedankt voor jullie super steun en geduld. Na mijn overstap van rijchool was ik goed begeleid door de instructeurs Paul en Rene, word ik langzaam zelfvertrouwbaar met de auto en eindelijk ben ik het examen geslaagd. Nogmaal super bedankt voor mijn instructeurs Paul en Rene, jullie zijn geweldig.

Een hele fijne rijschool

Zelf heb ik genoten van de rijlessen die ik heb gehad en veel geleerd van het motorrijden! Ik zou het zeker aanraden om daar les te nemen. Ik wens van Bemmel veel succes met de mede leerlingen.

Top rijschool, aanrader voor iedereen die Goed/Veilig/Zelfverzekerd wilt leren rijden.

Voor iemand zoals ik met faalangst, super goede begeleiding gehad. Respect voor de instructeurs die mij met engelen geduld hebben geholpen over die angst/onzekerheid heen te komen, en uiteindeijk in 1 keer geslaagd !

Uiteindelijk zeer positieve ervaring.

Mijn eerste rij instructeur was ik geen fan van, hij heeft me best goed de basics geleerd maar liet vervolgens de kijkstructuur bijvoorbeeld compleet liggen. Nadat hij bij de rijschool was weggegaan kreeg ik een nieuwe instructrice waar ik wel erg positief over kan zijn, die heeft bij mij in de laatste 5 lesjes de kijkstructuur en andere kleine foutjes er nog uit kunnen krijgen waardoor ik in 1x geslaagd ben. De rest van de instructeurs die ik via RIS-toets en stedentrip heb gesproken heb ik ook eigenlijk niks op aan te merken. Ik zou deze rijschool dus wel aanbevelen.

Super goed geregeld en prettige uitleg

Hele fijne ervaring met mijn rijles voor e achter b. Duidelijkheid rondom verloop van aanvraag tot examen. Tijdens rijles prettige uitleg. Edwin, de instructeur, gaf een gevoel van rust en vertrouwen in het behalen van het examen.

Altijd met plezier gelest

Bij Eric altijd met plezier in de auto gezeten. Benoemde altijd wat goed ging en greep in waar nodig, maar hij liet me ook de nodige fouten maken. Ik heb me altijd op me gemak gevoeld en de sfeer was gezellig. Ook een paar keer bij een andere instructeur gereden, Paul. Bij hem was het ook gezellig en veel geleerd.

Heel fijn!

Erg goeie lessen gehad en in 1 keer geslaagd

Lachen

Gewoon lekker rijden en Yari helpt bij dingen die moeilijk zijn.

geweldig

Ik heb goede rijlessen gehad ben ook heel blij geweest met de instructeurs die ik heb gekregen

Super. Geslaagd

Instructeur Edwin heeft echt goed les gegeven. Een man met ervaring. Door hem kon ik mijn zenuwen in bedwang houden. Dit heeft geresulteerd in een geslaagde examen. Een aanrader voor iedereen.

Keurige rijschool met fijne lessen.

Ik heb het als fijn ervaren, Edwin was altijd keurig op tijd en hielt rekening met mijn planning. Waardoor ik alles goed kon combineren. Werd niet boos en gaf vooral duidelijk instructies.

Leuke rijlessen

Ik had lessen van Emre. Erg relaxte sfeer, duidelijke uitleg en altijd een leuk verhaal om over te praten. Hij is geduldig en legt goed uit hoe je dingen makkelijker voor jezelf kan maken, wat natuurlijk altijd fijn is. Ik raad het bedrijf zeker aan.

Leerzaam en positief

Ik heb het fijn ervaren om lessen te nemen bij Paul. Je leert veel van hem maar wel op een positieve manier dus zegt vaak wanneer je iets goed doet en dat geeft je zelfvertrouwen.

Leuke rijlessen gehad

Rijden zelf vindt ik niet altijd even leuk, maar het lessen met Yari vond ik wel leuk om te doen

Altijd gezelligheid bij Veronica in de auto!

De rijlessen waren erg gezellig! Ik werd goed begeleid en werd erg op me gemak gesteld!

Relaxed

Ik heb lessen gehad van Edwin de Kuijer: Relaxte lessen, heel respectvol voor nieuwe leerlingen en duidelijke instructies.

Duidelijke uitleg en hulpzaam

Altijd fijne rijlessen gehad de uitleg was duidelijke en kom makkelijk me opdrachten doen

Erg gerust stellend

Ik heb deze rijschool ervaren als een behulpzaame en geruststellende rijschool ook was er een heel goede communicatie tussen mij en de rijschool

Erg goede lesgever

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met Hans van Ran als leraar, erg goede en directe leraar. Zegt het als je slecht rijdt en als je goed rijdt ook daar hou ik erg van. Kortom goede ervaring gehad hier!

Gezellig en veel lol

Elke rijles wel gezellig en eric is erg aardig, als ik fouten maak dan stelt hij me gerust in een kalm stem dat het niet erg is. Ook handige tips van hem gekregen.

Gewoon perfect

Edwin is een top instructeur. Hele fijne lessen gehad en zoals verwacht in 1 keer geslaagd voor m'n BE rijbewijs. Gewoon top

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein