Filters

10

Op een kundige en plezierige manier motorrijles gehad

Ik heb mijn lessen gehad van Hans van Ran. Hij is zelf ook een echte motorfan die geniet van het rijden. Hans deelt graag zijn kennis en brengt dit op een plezierige manier over. Daardoor verliepen de lessen vlot en ik heb zowel mijn AVB als AVD in een keer kunnen halen. Hans en rijschool van Bemmel; Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke rijschool

Leuke rijles gehad van Hans den Haan. In een keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

top rijschool met leuke les en cursus van hans den haan elze den haan!

top rijschool met leuke les en cursus van hans den haan elze den haan! en geslaagd natuurlijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke rijschool!

Hele leuke lessen gehad bij Hans den Haan. Zeker een aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige motorrijlessen gehad!

Bij instructeur Hans van Ran heb altijd erg leuke motorrijlessen gehad! Hans nam altijd de tijd om dingen goed uit te leggen en voor te doen. Zelfs tijdens de lessen waar het naar mijn gevoel wat minder goed ging bleef Hans onafgebroken positief, wat mij erg heeft geholpen. Mede door deze positiviteit heb ik gisteren in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ik wil Hans hier graag nogmaals voor bedanken. Ook Bas verdient een bedankje voor de 'bonus' begeleiding tijdens mijn AVB lessen en later een nog een paar AVD lessen. Bedankt beide!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool!

Van de week in 1x geslaagd voor mijn motorrijbewijs. De lessen waren altijd erg leerzaam! Af en toe een grapje tussendoor maakte de lessen ook nog is leuk! Ik wil Hans van Ran nogmaals bedanken voor alle lessen! Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was geweldig

Het waren leuke lessen. Heb het altijd naar mn zin gehad. Hans legt het duidelijk en rustig uit. Dankzij hem heb ik mn rijbewijs in 1x gehaald! Bedankt Hans den Haan!

 • Aanbevelen? Ja
10

TOP!

Super leuke en goede ervaring met Hans als instructeur voor de Motor! In een keer mijn rijbewijs gehaald! De vraag is nu wel, waar moet ik heen Hans!? Vanaf nu zonder oortje! :-) Bedankt voor je goede zorgen en je positieve manier van lesgeven!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool!

Ik wil Hans bedanken voor alle goede en leuke rijlessen! Dankzij Hans heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede Rijschool

Edwin heeft mij veel geleerd, en blijft altijd rustig! Bedankt Edwin voor de leerzame en gezellige lessen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super fijne rijschool!

Bij Rijschool van Bemmel, met Emre Orman als instructeur, in 1x geslaagd! Super vriendelijk en goede service. Super fijne instructeur die alles weet van het vak. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed.

Begin dit jaar begonnen met rijlessen bij instructeur Robin. Vandaag mijn praktijkexamen in één keer gehaald en het avontuur bij rijschool van Bemmel succesvol afgesloten. Vanaf het begin heb ik altijd rijlessen van hoog niveau aangeboden gekregen. Precies waarom ik voor Rijschool van Bemmel gekozen had. Ik heb de omgang met instructeur Robin als zeer prettig ervaren. Omdat Robin er elke keer toch weer een feestje / positieve rijles van probeerde te maken is de moed bij mij nooit in de schoenen gezakt, ook op de moeilijke momenten tijdens de rijopleiding. Al met al een ervaring die ik beoordeel met een dikke 10.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijn les gehad!

Het is erg fijn dat je in een klein groepje begint met rijden dus je krijgt veel persoonlijke aandacht! Erg naar mijn zin gehad!

 • Aanbevelen? Ja
10

super goeie rijschool

was een leuke en leerzame les ik ben geslaagd dankjewel

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service!

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald bij Van Bemmel. Hierbij heb ik 3 instructeurs gehad, zodat ik kon lessen tijdens vakanties etc. Super dat dit zo geregeld is. Alle instructeurs (Hans, Sjoerd en Bas zijn super enthousiast en geven goede tips en uitleg. Vooral Hans van Ran bedankt! Zelfs als hij vrij was, stuurde hij mij een appje met een foto met situatie en uitleg, erg leuk om zo’n enthousiaste instecteur te hebben

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring, goede en duidelijke instructies.

Prima lessen gehad duidelijke instructies en als het nodig was even vol gas met tips en trucs van Paul.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte rijschool

Ik ben in 1x geslaagd en ik wist van te voren niet hoe je een scooter bestuurt. Vervolgens heeft rijinstructeur Hans mij alles uitgelegd. Daarna het examen voltooid zonder moeite. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool, hele leuke lessen. Je rijdt altijd op een andere plek!

Veel geleerd, goede uitleg. En ook gezellige lessen met veel praten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede rijschool!

Ik heb motor rijles gevolgd bij Hans. Hij is een goede instructeur die goed de tijd voor je neemt. Dankzij de goede lessen in 1x geslaagd voor mijn AVB en AVD examen. Ik kan deze rijschool aan iedereen aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een goede rijschool die er alles aan doet om je te laten slagen

Ik ben heel tevreden over deze rijschool. Na dat ik een kleine achterstand was opgelopen heeft mijn rijinstructeur (Paul) er alles aan gedaan om deze achterstand in te halen. Ook was de manier van lesgeven duidelijk en was hij heel geduldig. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd. De telefoniste is heel vriendelijk en behulpzaam als je een vraag hebt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische Rijopleiding!

Vandaag in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs! Super fijne, leuke en leerzame rijlessen gehad van Robin!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Excellent

Vandaag in 1x geslaagd voor het AVD examen, na eerder al in 1x geslaagd te zijn voor het AVB examen! Hierbij een dankwoord aan instructeur Hans van Ran, naast een zeer gedreven leraar (verwacht beslist appjes om 22.00 in de avond met extra tips en tricks!) ook gewoon een aangename en gezellige vent die er -vanuit een oogpunt van veiligheid- alles aan zal doen om je te laten slagen. Hiernaast ook niets dan goeds te melden over contact met andere medewerkers van van Bemmel. De sfeer op de rijschool is prettig, het contact met de medewerkers altijd netjes en alle afspraken worden nagekomen; ik kan geen verbeterpunten ontdekken. Ik wil Rijschool van Bemmel van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Toplessen gehad

Met robin als instructeur ben ik in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs. De lessen waren erg leerzaam, hij legt duidelijk en rustig uit en daarnaast heb ik ook veel gelachen met hem in de auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een leuke tijd gehad! Niet alleen geleerd om motor te rijden, maar veel meer dan dat,

Ik ben in april 2022 gestart met motorlessen nemen bij Hans van Ran. Mijn leeftijd is 21 jaar. Ik had beperkte ervaring met de auto, laat staan de motor, Ik heb vanaf dat punt veel geleerd en ben elke les uitgedaagd om het beste uit mij te halen. Er is geen enkele les geweest waarbij ik niks heb geleerd. Hans is er altijd voor je en je ziet hem nooit met een telefoon tijdens de lessen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Onder begeleiding van Hans van Ran heb ik in 1x mijn A rijbewijs weten te halen. Zijn methodiek van lesgeven was uitermate geschikt voor mij. Hij liet mij zien en horen dat ik het kon en in mezelf moest geloven! Ook heb ik les gehad van Sjoerd, Bas en Hans. Eveneens allemaal capabele rijinstructeurs met ogen gericht op de zaken die er toe doen i.p.v. zich richten op geld Van Bemmel raad ik voor ieder aan die zijn motorrijbewijs wilt halen ( in 1 keer).

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd