Precies wat het moet zijn

Mijn ervaring met Van Bemmel is zeer positief. Voor mijn E achter B hier terecht gekomen via een oud instructeur. Kundige rustige instructeur in de auto met goede aanwijzingen en het juiste advies.

Ja elke les had ik nooit vrage, suggesties of opmerkingen alles zat goed

Alles is mij grondig en goed uitgelegd, wanneer ik fout zat is dat mij ook op een goeie manier verteld en zo uitgelegd dat ik er de volgende keer rekening mee kon houden. Ik voelde mij ook erg op mijn gemak in de auto en heb geen slechte ervaringen aan dit traject overgehouden.

Altijd met plezier gelest.

Ik heb mijn A rijbewijs behaald dankzij hans (instructeur) deze is zeer deskundig en altijd vrolijk. Brengt de benodigde informatie goed over en is lekker duidelijk. Ben blij dat ik de keuze gemaakt hebt om bij van bemmel te gaan lessen. Nogmaals bedankt hans & bas...

Goed geholpen als het een keer minder ging en er wordt altijd normaal met je gepraat. Goede sfeer in de auto.

Heel erg op mijn gemak

Na 3 keer gezakt te zijn bleef ik gesteund worden en voelde het vertrouwd om in de auto te zitten

Fijne ervaring!

Ik heb de rijlessen als prettig ervaren. Halverwege mij tijd ben ik gewisseld van instructrice. Dit is super makkelijk geregeld en ben ik goed mee geholpen. De lessen bij Veronica waren erg fijn, ze ziet wat je nodig hebt en anticipeert daarop. Dit was erg fijn!

Uitstekend!

Ik ben motorrijlessen gaan volgen bij Bas! Wat me onwijs goed is bevallen, Bas is heel kalm en legt goed uit. Hij is duidelijk en weet het rijden goed over te brengen. Soms een grapje tussendoor kan ook gewoon. Alles in 1x gehaald ik raad dit zeker aan!

Geduldig en duidelijk

Ik vindt dat de instructeur duidelijk was en geduldig was. Als er iets gebeurde hielp hij gelijk en hij prate ook goed met ons om ons minder gespannen te houden voor het examen.

Motorrijbewijs haal je hier!

Vandaag had ik mijn praktijkexamen voor de motor in 1x gehaald! Alles dankzij Bas! Wat een top instructeur is hij. Ik heb last van faalangst en hij wist precies wat hij moest zeggen om mij te kalmeren. Hij creëerde altijd een hele fijne en veilige sfeer. Ik raad het iedereen aan om bij deze rijschool je lessen te volgen. Ik heb ook een aantal lessen met Hans gehad, en ook hij wist precies hoe hij moest omgaan met mijn stress. Beide hartstikke bedankt!!

Super leuk en leerzaam

Het afgelopen half jaar heb ik motorles gehad van Hans van Ran. Al vanaf het begin heeft hij een open en persoonlijke aanpak. Hij is eerlijk en rechtvaardig, hij corrigeert je waar dat nodig is, maar geeft ook zeker een complimentje als dat op zijn plaats is. Ik heb van iedere les genoten en ben uiteindelijk dan ook in één keer geslaagd. Ik gun het iedereen om zijn humor te ervaren, en lekker te toeren door de regio Utrecht met hem. Dankjewel Hans voor het afgelopen half jaar!

In 1x mijn examen gehaald door super goede begeleiding!

Ik heb les gekregen van Paul Pull ter Gunne. Een hele fijne instructeur die rustig alles uitlegt en hier echt de tijd voor neemt. De goede methode van de Rijschool draagt hier ook zeker aan bij. Ik keek nooit op tegen mijn rijlessen, want het was altijd erg gezellig! Ik raad iedereen de Rijschool van Bemmel aan!!

Je leert rijden met gevoel !

Mijn motor lessen mocht ik volgen onder leiding van Hans van Ran. Hans zorgt dat je vanaf de eerste les met gevoel gaat rijden. Elke les weer met een lach. Met zijn kennis zorgt hij dat je beter wordt dan dat je nodig hebt op je examen. Zo heb ik in een keer mijn motorrijbewijs mogen behalen. Je was altijd te bereiken voor vragen ! Dank je wel Hans van Ran. Robert.

Fijne rustige uitleg! In 1 x geslaagd

Fijne communicatie en vooral rustige en duidelijke uitleg. Mooie voertuigen waarmee je prettig kan lessen. Nogmaals super bedankt Edwin voor je input en je steun. Je bent een aanwinst voor het bedrijf.

Super fijne lessen en duidelijke uitleg

In 1x geslaagt dankzij eric kiel super fijne instructeur stelde mij goed op gemak en gaf hele duidelijke lessen bedankt voor alles!

Leuke rijschool

Ik vond het best wel spannend maar ik ben in 1 keer geslaagd!

Topp rijschool

Fijne rijles instructeur die rustig aan je uitlegt hoe alles moet zodat je slaagd net als mij.

matig

Mijn ervaring was matig. De wachttijden voor examens en herexamens waren lang. Het pakket bevatte een antislipcursus en theorieles die ik niet nodig had, maar waar ik wel voor moest betalen. Klantenservice was wisselend: mevrouw Elze was behulpzaam, maar een andere medewerker behandelde me als een kind en dacht niet mee. Mijn eerste rijinstructrice was ronduit slecht en zorgde ervoor dat ik me totaal niet op mijn gemak voelde. Rijinstructeur Arnold is daarentegen een topper. Dankzij zijn hulp heb ik mijn rijbewijs gehaald.

Edwin is echt een topper

Het is een leerzaam een goede rijschool om je aanhang rijbewijs te halen

Topschool

Leuke ervaring en veel geleerd. Ik ben in een keer geslaagd

Zeer fijne ervaring

De rijlessen waren altijd gezellig, zodra je de auto in komt even bespreken wat we gaan doen die les en terwijl je leert auto rijden gezellig de tijd kletsen en lachen!

Goede rustige uitleg

Ik heb met zes uur les mijn scooterrijexamen kunnen halen omdat tijdens de lessen alles goed en rustig is uitgelegd en fouten werden voorgedaan.

Top les

Ik heb praktijkexamen in 1x gehaald helemaal top. Ben zeer tevreden met de lessen van Bemmel!!

Prettig en fijne ervaring

Hele fijne ervaring gehad met de rij instructeur en de rij school. Fijn geholpen tot het behalen van mijn rijbewijs. Echt een aanrader!

Perfect!

Paul floor als rijinstructeur gehad, kon het niet beter krijgen. Wat een topper!

In een woord:”Grandioos”

Hans van Ran, was vanaf dag 1 on top of the game! Hij doet zijn best om jou veilig op de weg te krijgen. Lekker dansen, zo noemt hij het genot van het motorrijden. Dansend over de weg was het papiertje binnen no time in the pocket! Daarnaast bedank ik ook Bas de Kuijer voor de momenten die wij samen gereden hebben. Een top team! Heel erg bedankt van Bemmel rijschool!

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein