Filters

10

Fantastische rijschool!

Na een A2 rijbewijs weer gaan lessen voor een A rijbewijs! Wat een top lessen bij Hans van Ran. Heel fijn de duidelijkheid tijdens de lessen, goed ook dat er wordt gezegd wanneer iets goed is, maar ook wanneer er iets verbeterd kan worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke begelijder. Goed voorbereid op examen geslaagd.

Top geslaagd

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool !

Hele leuke rij instructeur , geeft goed uitleg en laat ook weten wanneer er iets verbeteren kan. En uiteindelijk geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Super fijne ervaring met zowel Robin als paul, Heel veel geleerd van beide instructeurs voel me meer zeker achter het stuur dan eerst waar is super blij mee ben. Heel erg bedankt allebei.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Door de lessen van Hans van Ran heb ik mijn motorrijbewijs in 1x gehaald! Hans heeft oneindig geduld en neemt de tijd voor je. Je kan van Hans om 22.00 uur nog een appje verwachten om lessen in te plannen, hij heeft passie voor zijn werk en dat merk je! Ik raad deze rijschool iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijschool die voor je klaar staat en mij in 1 keer heeft helpen slagen!

Ik heb een goede ervaring gehad met het behalen van mijn auto Rijbewijs met rijschool van Bemmel. Ik kon gelijk terecht en begon gelijk met lessen. Ook was de rijschool/instructeur flexibel. Als je nog een goede rijschool zoekt dan zit je hier goed! Als tip zou ik zeker Edwin De Kuijer aanraden. Zijn goede en duidelijke lessen hebben mij geholpen om het te behalen! Bedankt :) Helemaal top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rust.

Zowel van Hans als van Bas heb ik AVD lessen gehad. Ze stralen allebei Rust en Professionaliteit af. De lessen ware leuk en leerzaam. de tips en adviezen die ze mij gaven kwamen goed van pas. Ik hoop ze in de toekomst tegen te komen op de weg!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super fijn!

Hele fijne lessen gehad bij Paul. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en hij is geduldig. Als je een fout maakt is dit helemaal niet erg en ga je gewoon net zo lang door met oefenen tot het wel lukt. Verder was het ook nog eens heel gezellig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Toppers!!

Ik heb mega leuk les gehad. Ze nemen alle tijd en hebben echt aandacht voor jou. Super aardige instructeurs en de leukste dames op de administratie. Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuke lessen waar je het verkeer leert te ervaren

Je les bouwt op van moeilijkheid wat heel erg helpt met het verkeer te leren voor het eerst

 • Aanbevelen? Ja
10

Geslaagd super makkelijk

Top rijschool, makkelijk en eenvoudig alles uitgelegd. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke rijschool

Hele aardige instructeurs met veel geduld. Ik heb heel veel geleerd tijdens mijn lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een ervaren instructeur die je goed leert autorijden.

Ik vind het een kwalitatief goede rijschool. Ze hebben ervaren instructeurs die je echt leren rijden. Daarnaast zijn ze goed telefonisch bereikbaar en regelen ze veel voor je. Zeker een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

In één keer geslaagd door de fijne lessen van Edwin!

In april 2022 ben ik begonnen met lessen bij Edwin, na aanbeveling van mijn zus (die ook bij Edwin heeft gereden). Dit beviel mij erg goed: het waren opbouwende lessen waar je steeds goeie feedback kreeg. De manier van lesgeven was erg prettig en het was in de lessen oké om fouten te maken, wat ik erg fijn vond. Dit alles hielp mij om uiteindelijk op 10 januari 2023 in één keer te slagen voor het praktijkexamen! Bij de rijschool is het allemaal goed geregeld en je werkt als leerling ook met een fijne app waar je al je lessen, facturen en dergelijken goed en overzichtelijk kan zien. Rijschool van Bemmel is zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende rijschool, doelgerichte en leerzame lessen.

Mijn ervaring met Rijschool van Bemmel was goed. Mijn instructeur gaf altijd duidelijk aan op welke manieren ik mijn autorijden kon verbeteren. Zo kon ik snel en makkelijk van fouten leren. De lessen waren gezellig en ondanks dat ze 1,5 uur duren vaak toch wel weer snel voorbij. Ik ben bij de eerste poging geslaagd en wil daarvoor de rijschool en instructeur Eric bedanken. Tot ziens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne rijschool

Alles is netjes geregeld en optijd. Lessen zijn fijn en duidelijk en je voelt je erg op je gemak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede instructeur , kon niet beter wensen !

Vanaf de eerste rijles al opgemerkt dat er echt de tijd voor je genomen word , heel duidelijk en geduldig. Ik raad het zeker aan een super ervaring gehad !

 • Aanbevelen? Ja
10

heel erg fijn!

ik heb fijne lessen gehad met Paul! hij heeft mij goede instructies gegeven waardoor ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald, dankjewel!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie instructeurs die je ondersteunen en je echt leren rijden

Geweldige instructeurs die je goed uitleggen en je ondersteunen als je het nodig heb, goede klantenservice die je graag willen helpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg goede en leuke lessen

De lessen van Robin van Merode waren altijd erg goed en gezellig. Daardoor heb ik mijn tussentijdse toets en praktijkexamen ook in 1 keer kunnen behalen. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne rijschool

Geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Bij rijschool van Bemmel gekomen vanwege verlaagde motoren. Mijn langgekoesterde droom is uitgekomen. Bij de rijschool voel je je heel welkom. Iedereen is persoonlijk en betrokken. De lessen heb ik gehad van Hans van Ran, wat een geweldige instructeur. De avb lessen gingen niet helemaal vanzelf, maar Hans blijft geduldig en geeft je zelfvertrouwen. Deze instructeur is deskundig en ervaren en heel opgewekt en zorgzaam. Je krijgt niet alleen motorrijles maar echt een motoropleiding, de passie die Hans heeft met het motorrijden brengt hij heel mooi over op jou als leerling. Goed onderlegd en met zelfvertrouwen ga ik nu de weg op als beginnende motorrijder. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt een top team.

Ik heb motor rijlessen gehad van Bas de kuijer. Echt een fijne instructeur die je leert hoe je moet motor rijden.ook nog een paar lesjes gehad van Hans van Ran ook hij is een fijne instructeur. Super bedankt voor jullie tijd en vertrouwen die jullie mijn hebben gegeven. Dit heeft geleid dat ik in 1 keer mijn rijbewijs heb gehaald. Ook de dames op kantoor bedankt voor jullie tijd;)

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Ik wil Robin heel erg bedanken voor alle leuke en leerzame lessen! Het was altijd erg gezellig, dus zeker een aanrader :)

 • Aanbevelen? Ja
10

En hele fijne en veilige ervaring!

Dankzij Hans van Ran heb ik mijn motorrijbewijs in één keer gehaald! Hij nam altijd de tijd om dingen goed uit te leggen en tijdens de AVB heeft hij een goede basis gelegd om ook het AVD examen in één keer te halen! Dankjewel Hans.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Rijschool!

Ik heb motorrijlessen gehad van Hans van Ran. Hij is een erg ervaren motorrijder en zeer betrokken rijinstructeur. Hij staat altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden of om situaties aan je uit te leggen. Nogmaals bedankt voor de mooie en leerzame rijlessen!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd