Goede rijschool met een top instructeur!

Afgelopen maanden heb ik een leerzame en gezellig tijd gehad met mijn rijinstructeur, Monique. Altijd vrolijk en gezellig, veel gelachen. Dankzij Monique heb ik in 1x mijn rijbewijs bemachtigd met veel plezier. Daarnaast raadt ik Van Bemmel zeker aan, het is een top rijschool.

Ik heb goede uitleg gekregen. Ik vond het goed opgepakt wanneer mij rijinstructeur uit viel.

Ik heb het fijn ervaren.

Super fijne rijlessen

René heeft mij super geholpen met de fijne rijlessen. Bij René kun je ontspannen in de auto zijn. Ik ben heel blij dat ik bij hem mijn rijlessen heb gevolgd. In 1 keer geslaagd.

Super chill

Lessen met Yari was echt top! Legt de druk niet te hoog tijdens het rijden, waardoor je zelfverzekerd en comfortabel achter het stuur zit.

Ik heb het altijd naar mijn zin gehad en Gezzelig

Ik heb vanaf dag 1 met Eric altijd een leuke les gehad en veel geleerd op een leuke manier daardoor ben ik ook in 1 keer geslaagd

Geweldig!

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Met dank aan Erik voor de goede rijlessen en gezelligheid in de auto. Echt een aanrader!

Het rijden is relaxed en je krijgt goede begeleiding

Ik kreeg les van Yari, hij weet wat die doet en is ook nog eens gezellig. Elke les was gewoon fijn. Je gaat met stappen door het rij proces heen, hierdoor komt niet alles in een keer en gaat het rustig aan. Bij de rijschool wordt ook alles goed geregeld, als er vervanging nodig is dan is dit er. Als er iets ingepland moet worden zijn ze ook altijd bereikbaar en bieden ze de hulp die nodig is.

Fantastisch!

Gezellige tijd gehad tijdens de rijlessen met Veronica! Daarnaast heeft ze me genoeg vertrouwen gegeven om het examen te halen! Een hele fijne tijd!

Leerzaam en gezellig!

Ik heb altijd super gezellige en leerzame lessen gehad van Ellie!

Ik heb alles op een fijne manier stapsgewijs geleerd.

Vanaf dag 1 had ik al een goede klik met mijn instructrice (Ellie). Zelf wist ik niet echt wat ik moest verwachten en ik was ook best onzeker. Maar door veel te oefenen op wat rustigere plekken ging het steeds beter en werdt het steeds leuker. Ik werdt op een goede manier begeleid tot ik alles kon

Ervaren en enthousiaste instructeur met het juiste materieel.

E achter B les gehad van Edwin. Is een zeer enthousiast en sympathieke man met ruime kennis, welk hij op de juiste manier weet over te brengen. De Ford Transit reed prima! Na proefles en een ochtendje aansluitend afrijden en 1 keer geslaagd! Jammer van de lange wachttijd, maar dat ligt volledig bij het CBR.

Mijn rijinstructeur was altijd stipt op tijd, wat ik erg prettig vond. Het gaf me vertrouwen en rust, omdat ik precies wist waar ik aan toe was. De rijlessen zelf waren duidelijk en goed te volgen. Alles werd op een rustige en begrijpelijke manier uitgelegd, waardoor ik me steeds zekerder voelde achter het stuur.

super chill

na 2 jaar uitstellen eindelijk begonnen met lessen, na de eerste keer bij Yari in de auto was de spanning er meteen van af. hij legt rustig uit, en zorgt dat je je op je gemak voelt in de auto en op de weg. bij Yari is lessen altijd leuk en gezelligg ◡̈

Altijd gezellige en leerzame rijlessen gehad!

Ik hem altijd leuke en leerzame rijlessen gehad en daardoor in 1x geslaagd.

Een hele prettige rijinstructeur

Ik had Edwin als rijinstructeur en was daar heel blij mee hij was goed straight to the point waar nodig en heeft mij veel geleerd.

Super fijne begeleiding!!

Ik heb erg leuke en fijne lessen gehad. Dank jullie wel!

Top rijschool

In een keer geslaagd werd goed uitgelegd en was super goed te doen.

Echt top!

Met behulp van de super leuke en gezellige lessen van Ellie in 1x geslaagd!

Mijn ervaring bij de rijschool was top!

Motorrijlessen volgen bij Rijschool Van Bemmel was een topkeuze, en dat is voor een groot deel te danken aan Hans van Ran. Hans heeft een directe, eerlijke en persoonlijke aanpak. Gewoon duidelijk zeggen waar het op staat. Hans kan goed uitleg geven en gaf persoonlijke feedback aan het eind van de rijles. Hans wist dat ik druk ben met mijn werk, maar hij heeft hier altijd rekening mee gehouden. Ik ben Hans erg dankbaar voor alles. Ook de tips die ik kreeg van Bas de Kuijer voor mijn examen waren top. Ook Bas ben ik erg dankbaar voor de hulp voor en tijdens mijn examen.

Fantastisch

Super gezellige instructeur en heb alles heel veilig en makkelijk geleerd. Voor de Ris toets en stedentrip heb ik andere instructeurs gehad, maar die waren ook super gezellig en heel erg leerzaam. Hierbij raad ik het ook zeker aan om bij Van Bemmel te komen lessen en wens ik iedereen veilige kilometers die gaan beginnen.

Achtbaan

Mijn eerste rijles waren een hel. Mijn rijinstructeur was erg snel boos en schreeuwde en schelde vaak tijdens de rijles. Er was ook weinig ruimte voor het stellen vam vragen. Ik had zelf eerder aan de bel moeten trekken, maar van andere leerlingen heb ik dezelfde verhalen gehoord waardoor ik het onbegrijpelijk vind dat de rijschool nog zaken doet met ****. Na een telefoontje heeft de rijschool mij aan een betere instructeur geholpen, maar ik heb veel geld uitgegeven aan de eerste 20 lesuren (****) en hier heb ik vrij weinig van geleerd. Aan de telefoon deed de rijschool alsof ze van niks wisten en ze hebben mij nooit compenstie hiervoor aangeboden. Erg zonde en daarom voor mij een onvoldoende. Alle love naar ***, ik vind het erg knap dat hij mij in zo'n korte tijd nog heeft kunnen laten slagen.

Hele leuke, leerzame lessen!

Ik heb met van Bemmel in een keer mijn rijbewijs gehaald met de hulp van mijn lieve instructrice Ellie. De lessen waren altijd leuk en leerzaam, alles was heel duidelijk aangegeven. De dames van de receptie zijn altijd heel behulpzaam geweest en zochten goed mee naar oplossingen wanneer ik een krappe planning had.

TOP instructeur

Dankzij van Bemmel en in het speciaal Emre, ben ik met vertrouwen mijn rijexamen ingegaan! En geb ik het gehaald in 1x!! :)

Dit is een geweldige rijschool

Ik had een goede instructeur die mij duidelijk vertelde wat ik fout deed en hoe ik dat kon verbeteren. De theorie cursus en stedentrip waren ook heel handig.

Chille rijinstructeur en fijne ervaring over het algemeen

Edisonweg 20

3404 LC Ijsselstein