Prettig zaken doen en een zeer betrouwbare indruk
Wat een geweldig bedrijf. Klantvriendelijk, deskundig en een goede service. Bravo en blijf vooral zo doorgaan.
Vriendelijk te woord gestaan bij onze zoektocht naar een gebruikte auto. Deskundig advies gehad en mondeling gedane beloften i.v.m. oplevering gekozen auto ook echt nagekomen. Zeer prettig zaken gedaan. Aanrader!
Zeer veel vertrouwen in dit bedrijf.
Heel nete auto en perfekte koopservice
Had aan Coen gevraagd of hij als hij een keertje tijd had voor mij naar een andere auto kon zoeken eentje met een hoge instap.na een paar weken belde Coen dat ie misschien iets gevonden had.stuurde foto\'s op Coen heeft hem gekocht zonder een verplichting voor mij om hem te kopen.we hebben hem gekocht werden nieuwe banden onder gelegd zonder dat we er om vroegen.maakte hem snel klaar zodat we er meteen mee op vakantie konden.we zijn er zeer tevreden over.
Vanwege de expertise, klantgerichtheid en uitstekende service van Coen en Hein die wij hebben ervaren in de vele jaren voorafgaand aan Coen\'s eigen bedrijf, zijn wij overgestapt. Aanvankelijk voor een APK en grote beurt. Niet veel later hebben we een prachtige auto aangeschaft die de verwachtingen meer dan overtreft. Het bedrijf straalt kennis en kunde uit, en dat bevestigt ons vertrouwen. Een uitstekende ervaring.
Zeer correct bedrijf komen afspraken na met vriendelijk personeel
Snelle en goede service. Er wordt mee gedacht en snel geschakeld. Altijd goed geholpen.
Zeer positief! Ze helpen je heel vriendelijk. En geven goed advies!
Komt betrouwbaar over. Prima service!
Zeer betrouwbaar en prima service. Hartelijke klantgerichtheid.
Klantvriendelijk,prima service, goed advies, vriendelijk en dicht bij huis.
Prettige mede werkers. Denken oplossingsgericht met je mee
Mooie gebruikte peugeot 208 gekocht bij autoservice Coen Jansen
Vriendelijke en persoonlijke benadering. Goed advies, doet net dat stapje extra. Top!
Zeer tevreden ,
Molenbaan 1 a