Heel goed geholpen door de vriendelijke mensen van deze zaak. Ze nemen alle tijd zonder je iets op te dringen.

Prettig behandeld, prima service

Via advertentie op Autotrack.nl een auto gezien en gaan kijken. Prima geholpen, Coen nam alle tijd zonder enig aandringen. Auto vorige week gekocht en bevalt tot op heden prima. Hem gebeld omdat er een instructieboekje bijzat in de Franse taal. Werd gen probleem van gemaakt en Coen stuurt me een NL-talige versie. Derhalve, tot op heden prima service en heel tevreden.

Gewoon goed eerlijk en rustig geen bla bla verhalen.

We kregen een goed gevoel bij het kopen van een auto en gevoelens tellen zeker mee bij grote beslissingen.

Bedrijf straalt vertrouwen uit, geen poespas en daarom hebben we hier een auto gekocht.

We kwamen kijken voor een auto die geadverteerd stond op Autotrack. Eigenaar Coen was op vakantie maar zoon Joost heeft ons prima geholpen. Testritje gemaakt en een paar dagen later terug geweest om de auto te kopen. Een paar dingen afgesproken die nog gedaan zouden worden en die waren dus ook gedaan! Zeer tevreden over deze koop!

Goede service tegen fatsoenlijke prijs!

Na onze verhuizing via mond op mond reclame bij dit garagebedrijf terecht gekomen en sindsdien brengen wij onze auto hier voor onderhoud / reparatie. Onlangs is onze auto gesneuveld en hebben wij hier een nette auto aangeschaft. Goede service en goed advies tegen fatsoenlijke prijzen, maar het belangrijkst is dat afspraken nagekomen worden! Wij blijven hier zeker terugkomen!

Zeer klantvriendelijk

Aardig, snel en duidelijk!

Goede service, aardig en duidelijk. Denkt mee met de klant. Betrouwbaar.

Goeie deal kunnen sluiten.

Fijne onderhandeling kunnen voeren over de aanschaf van een nieuwe (tweede hands) auto. Mooie inruilprijs terug gekregen voor mijn auto.

rustig en vertrouwd

gemoedelijk en rustig kunnen handelen en geeft vertrouwen in het zaken doen. zo goed da we zelfs twee autos kochten.

goede service

goed geholpen door Hein, Joost en Coen

Vriendelijk en resultaat gericht

Luistert goed naar wensen klant

Uitstekende service

We hebben een occasion gekocht en bij het opleveren zijn echt alle puntjes die eventueel gedaan konden worden ook gedaan.

Zeer netjes, vlot en goed geprijsd

Volkswagen Golf Plus op de website zien staan, maar we kenden deze garage nog niet. Gaan kijken, heel vriendelijk en konden direct een proefrit maken. Auto nette prijs en ook voor de inruil van mijn huidige auto (Seat Mii) een prima en eerlijk bedrag gekregen. Alles netjes via de mail en op papier afgehandeld. Een jaar garantie én als extra service 2 nieuwe voorbanden erop gekregen. Wij zouden deze garage 100% adviseren!

Vriendelijke medewerkers en goede service

Ruim een maand geleden bij Coen Jansen een auto gekocht. Was goed geregeld. Na aankoop bleken er toch nog wat klachten over het functioneren van de auto te zijn, maar deze zijn daarna probleemloos in orde gemaakt. Inmiddels al vele kilometers zeer tevreden met de auto gereden.

Vanaf kennismaking vol vertrouwen

Klantbehandeling zoals ik die het liefste heb. Recht op het doel af, zowel vragen als antwoorden van beide kanten. Een keuze voor een andere auto was dan ook snel gemaakt.

Ik ben een heel tevreden klant van AutoService Coen Jansen!

I

Totale ontzorging

Geweldige zorg en alles goed verzorgt! Top!

Goed geholpen, zeer tevreden

Dankzij Coen binnen zeer korte tijd een nieuwe auto aan kunnen schaffen die volledig voldoet aan mijn wensen. Fijne en snelle communicatie.

Goede service, vriendelijk personeel

Een hele goede ervaring met autoservice Coen Jansen. Blij met de aangekochte auto en de wijze waarop ik ben geholpen.

Snel, duidelijke communicatie. Goed geholpen

Snel, duidelijke communicatie. Goed geholpen.

Helemaal goed

Niets teveel en niets te weinig. Gewoon prima!

betrouwbaar klantgericht

Al goede ervaring bij service in verleden; nu ook bij aankoop auto (met een bloemmetje)

Andere klantvraag zelfde goede / prettige ervaring

Wederom een fijne prettige ervaring met Coen. Ditmaal niet als klant die zijn auto laat onderhouden en daarbij goed advies krijgt, goede service en reeële tarieven. Nu een auto aangekocht bij Coen. Alle rust en ruimte om te kijken / testen. Vragen beantwoorden. Wat extra dingen uitzoeken m.b.t. mijn vragen doet Coen direct en wanneer dat niet lukt iets later en koppelt dan terug. We rijden nu enkele weken met veel plezier in de auto die we met goed gevoel en vertrouwen bij Coen kochten. (Eén nadeeltje voor ons, we kunnen de auto niet bij Coen in onderhoud houden omdat we verhuizen naar een plaats op ruim een uur reisafstand... Maarja... om Coen nu te vragen ook daar een vestiging te openen is ook weet zowat.)

Prima persoonlijke service

Bij aankoop 2e hands auto dit complete traject deskundig en persoonlijk begeleid hierbij

Molenbaan 1 a

5131 EE Alphen-chaam