perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In één keer geslaagd bij deze rijschool. De instructeur is erg rustig en niet al te saai/serieus. Geeft goed commentaar en weet goed wanneer een leerling klaar is voor het examen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd fijne en goede lessen gehad van Piet! Via mijn broer ben ik bij deze rijschool beland. Wat ik persoonlijk prettig vond, is dat Piet rustig was, waardoor je gelijk op je gemak voelt! Veel beschikbaar en soepel met het plannen van rijlessen! Geen spijt van gehad dus zeker aan te bevelen! Nu genieten van mijn rijbewijs! :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kreeg deze rijschool door via een collega. Aangezien ik zelf uit Oegstgeest kwam, was het niet echt naast de deur. Hierdoor werd er wel gekozen voor anderhalf uur rijles, wat ik juist voordelig vond, goede service dat ze dus wel voor mij klaarstonden. Ondanks mijn eigen zenuwen elke les weer, werd daar goed mee omgegaan, er werd vertrouwen gegeven en Piet is een rustig persoon, wat er voor zorgt dat je op een prettige manier in de auto stapt en rijdt. Ik heb zelf erg het gevoel dat de lessen goed zijn opgebouwd en dat ik daardoor tijdens het rijden ook wel zelfvertrouwen ontwikkeld hebt. Ik was erg tevreden met de rijlessen en merk nu met autorijden ook dat ik zeker een goede basis heb, waar voldoende tijd voor alles is gegeven en dat ik zelfverzekerd en met vertrouwen in de auto zit. Fijne rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb Piet als zeer ervaren ervaren en erg prettige lessen van hem gehad. Het rijden zelf werd mede dankzij hem ook erg leuk. Nu ik mijn rijbewijs gehaald heb ga ik met veel zelfvertrouwen de weg op omdat ik tijdens mijn lessen niet alleen heb geleerd hoe je moet rijden. Maar daarnaast ook nog heel veel inzicht in het oplossen verschillende wegsituaties heb gekregen. Piet was een zeer prettig persoon om naast te zitten en ik raad hem dan ook zeker aan iedereen aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Piet is een erg goede instructeur, binnen zeer korte tijd was mijn niveau weer op pijl na een lange tussenstop om examen te kunnen doen. Erg relaxte sfeer in de auto, piet geeft je echt een vertrouwd en gerust gevoel. Al met al een top ervaring, binnen 2 keer geslaagd!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een erg fijne ervaring gehad met rijschool van Rhijn. Piet is rustig, serieus, geduldig en echt bereidt je goed auto te leren rijden. De lessen gaan verder dan alleen autorijden. Piet geeft veel extra tips en informatie waardoor je goed voorbereidt bent als je je rijbewijs eenmaal hebt. Ook fijn is dat er met de RIS methode wordt gewerkt, met deze methode kan je goed zien waar je nog aan moet werken en welke onderdelen je al beheerst. Ik ben in één keer geslaagd en ik zou zeker weten opnieuw voor deze rijschool kiezen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke en leerzame lessen gehad bij rijschool van Rhijn ! Piet is een rustige instructeur die goede feedback geeft en alles duidelijk uitlegt. Daardoor ben ik ook jn 1 keer geslaagd voor mijn tijbewijs! Ik beveel dit zeker aan, omdat er tijd voor je wordt genomen en je het rijden op fijne manier aanleert !\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rijinstructeur heeft niet alleen de juiste kennis betreft verkeersregels e.d. paraat, maar is vooral in staat deze kennis inzichtelijk en toepasbaar te maken. Dit is precies wat rijinstructeur Piet van Rhijn kenmerkt. Binnen 30 uur heb ik met hulp van Piet mijn rijbewijs in één keer gehaald. Er zijn veel rijscholen die je alleen voorbereiden op het rijexamen terwijl Piet verder kijkt. Hij leert je echt autorijden. Van veel mensen hoor ik dat ze een rijinstructeur hadden die vaak gehaast en gestrest was en op een onjuiste manier feedback gaf. Dit is bij Piet gelukkig tegenovergesteld. Hij is altijd rustig en duidelijk. Bij het geven van feedback geeft hij niet alleen aan wat er fout is gegaan, maar ook hoe ik het de volgende keer beter zou kunnen doen. Dit deed hij vaak aan de hand van één van zijn mooie tekeningen met de desbetreffende verkeerssituatie. Concluderend raad ik iedereen aan rijlessen te nemen bij Piet als je echt wil leren autorijden en ook nog eens snel je rijbewijs wil halen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne lessen gehad. Professionele en geduldige instructeur. Ik zou rijschoolvanrhijn aan iedereen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het rijlessen bij Van Rhijn was een leuke tijd waar ik met veel plezier aan terug zal denken!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, deskundig en gezellig. Met mijn oogafwijking was ik extra onzeker in het verkeer, maar de perfecte combinatie van geduld en hard werken heeft ervoor gezorgd dat ik in één keer kon slagen. \r\nDeze rijschool kan ik absoluut iedereen aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bij rijschool van Rhijn gekomen door mijn vriend en zijn zus, zij hebben hier allebei hun rijbewijs gehaald en ik ging wel eens mee met de lessen. Ik zag toen hoe dat ging en was meteen enthousiast om ook bij deze rijschool te lessen! Dit heb ik dan ook gedaan en nu een tijdje verder heb ik mijn rijbewijs in 1 keer behaald!! Ik heb plezier gehad en vooral heel veel geleerd. Ik ben met respect behandeld, mocht het gewoon op mijn eigen tempo doen en ook de flexibiliteit (vanwege dat ik soms wel eens een keer niet kon) vond ik erg fijn! Ik geef deze rijschool zeker een dikke 10, omdat hij het verdient en ik er verder niks op aan te merken heb! Rijschool van Rhijn beveel ik altijd al aan iedereen aan, maar ik zal hem zeker blijven aanbevelen!! Bedankt lieve Piet voor de gezelligheid en de leerervaringen, ik wens je heel veel succes voor in de toekomst! Dat er maar veel leerlingen komen lessen en hun rijbewijs behalen!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool met een instructeur die echt de tijd voor je neemt en ten alle tijden rustig blijft, ook wanneer het autorijden even niet gaat zoals je zelf wilt. De rijinstructeur is altijd stipt op tijd, de sfeer tijdens het leren auto rijden heb ik persoonlijk als heel fijn ervaren. Tevens erg handig dat na iedere rijles het \"persoonlijke rijboekje\" wordt ge-update met de vorderingen die je die les hebt gemaakt. Zo weet je waar je aan toe bent, wat je echt kunt en hoe het rijlessen gaat in de ogen van de instructeur, dit geeft houvast en een realistisch beeld.

Brittenruststraat 28

2405 GJ Alphen aan den rijn