goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb met veel plezier rijles gevolgd. Ik heb veel geleerd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding! Snel, fijn contact en communicatie met de rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, leuke instructeurs en erg gezellig in de auto!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg gezellige en goede lessen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke, gezellige maar vooral leerzame lessen gehad. Er was altijd tijd voor een gezellig praatje. En het inplannen van de lessen verliep zeer soepel. Al met al een rijschool die is aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was erg fijn. Hele aardige mensen die me enorm goed hebben geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool. Ze waren altijd netjes op tijd en gaven goede rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijschool Wilan is een erg professionele autorijschool. Hun service is uitstekend. Ook nemen de instructeurs rustig de tijd hun leerlingen alles goed uit te leggen mbt het besturen van een auto.\r\nTijdens het rijden word je gewezen op je fouten en goede punten, zodat je al rijdend tot een betere bestuurder groeit.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool met leuke rijinstructeurs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede lessen gehad bij Willem. Duidelijke uitleg, goede focus op leerpunten en veel geduld. Dit met de nodige gezelligheid waardoor je je meteen op je gemak voelt! Daar bovenop erg flexibel in lestijden en behulpzaam. Hield daarnaast erg goed rekening met mijn beperking en had daar ook begrip voor maar bleef wel uitdagen om het beste eruit te halen. Erg tevreden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Persoonlijke service vanaf begin tot afronding en het behalen van mijn rijbewijs. Na nare ervaringen bij andere rijscholen, kwam ik op mijn plek bij Rob van Rijschool Wilan. Het hele traject heeft hij me met veel geduld tijdens het lesgeven en flexibiliteit in het plannen geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ik ben uitzonderlijk tevreden hoe het is gelopen, en raad deze rijschool ten zeerste aan. Dank, Rob en Rijschool Wilan! Het was super!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. De rijlessen waren gezellig en je wordt optimaal voorbereid!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super rijschool! Altijd gezellig maar ook serieus als dat nodig is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kwalitatief erg goed. Veel goede dingen geleerd geleerd en flexibele tijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed ze leren je alles goed aan en benaderen je op een positieve manier! \r\nIk heb met plezier altijd rijlessen gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het een goed bedrijf! Hielpen goed als dat nodig was en ik heb zeker veel geleerd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leuke lessen gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top! Vriendelijke instructeurs die alle aandacht op jou richten en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je helemaal klaar bent voor je examen!

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top, was leuk leerzaam en ben in 1 keer geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne, goede lessen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rijles blijft rijles. Echter heb ik een super leuke tijd gehad. Ik vond de kwaliteit van de lessen erg goed, ook vond ik het fijn dat de lessen 2 uur duurde.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leuk en leerzaam! Leert snel en erg duidelijk