goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben overgestapt van rijschool, dit hebben ze goed aangepakt. Bij van Dongen heb meer zelfvertrouwen gekregen in het rijden. Maar ook meer inzicht in situaties en het verkeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit was erg fijn!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, persoonlijk, betrokken. Aanrader voor iedereen, maar zeker ook voor wat onzekere leerlingen! Complimenten.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer kundige school. Wel aan de dure kant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer professioneel en erg vriendelijk en leuk personeel.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kei goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind van Dongen een goede rijschool, alles word goed geregeld.\r\nGoede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede verkeerschaos\r\nEn goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Verkeersschool van Dongen, past de lessen/aandacht aan de behoefte van de \'klant\'. Al mijn examens heb ik dankzij Verkeersschool van Dongen in 1 keer gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Strenge leraar maar wel veel geleerd.

Adellaan 2 B

4921 BM Made