Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de beoordelingen een positieve ervaring aan met vriendelijke instructeurs en duidelijke uitleg. Leerlingen waarderen de ondersteunende sfeer, praktische tips en de zichtbare vooruitgang. De lessen worden als prettig en flexibel beschreven, met goede resultaten. Al met al melden deelnemers hoge tevredenheid en waarde van het programma.
14 November 2025
Sandra
Zwolle
super aardige man, heb veel plezier gehad met lessen en aardig wat interessante dingen mee gemaakt samen in het verkeer. leuke ervaring en zou zeker wel aanraden om hier te lessen!
19 October 2025
Ryan
Zwolle
Hele prettige ervaring gehad. Super veel geleerd en leuke gesprekken gehad!
15 October 2025
Emma
Zwolle
Fijne en rustige rijinstructeur, meegaand behulpzaam en felxibel!
24 August 2025
Roy
Zwolle
snel me rijbewijs gehaald en snel vooruitgang geboekt.
23 August 2025
Artash
Zwolle
Hele nette mensen, ze hebben alles goed voor elkaar. Ik vond het fijn dat de rijlessen over 2 dagen waren verdeelt omdat je dan kan nadenken van wat kan ik beter doen en wat ging er juist goed. Je krijgt goeie tips en je leert ontzettend veel.
22 August 2025
Lotte
WAPENVELD
Heb het altijd erg gezellig gehad, en was een goede leeromgeving.
12 June 2025
Thijs
Prettige lessen!
10 June 2025
Jelmer
Zwolle
Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en werd goed begeleid. Ook waren de rijlessen altijd heel leerzaam en leuk.
Daan
Zwolle
Ik vond het fijne rijlessen, en het werd mij allemaal goed uitgelegd!
Emma
Hardenberg
Tijdens de lessen had Frank altijd erg veel geduld en legde alles rustig en duidelijk uit waardoor de lessen erg fijn waren.
Britt
Hattem
Frank is een zeer goede rij instructeur! Hij is erg relaxt in de auto en geeft op een goede manier feedback als er iets fout gaat
Sabine
Zwolle
Goede sfeer duidelijke uitleg veel ervaring
Jordy
Heerde
Frank is een professionele, opgewekte, begripvolle rijinstructeur. Ik heb helaas met eerdere rijinstructeurs/ rijscholen ook veel negativiteit meegemaakt. Instructeurs die opmerkingen maakten als "weet je dit nu nog niet" of "dit moet je nu echt wel weten!" etc. Frank zou je echt never nooit zulke opmerkingen horen malen. Hij heeft tonnen geduld en altijd positief. Daarnaast doet hij geen "standaard" lessen; hij voelt aan/weet wat bij jou persoonlijk werkt en past dit toe.
4 January 2020
Manon
Zwolle
Meteen toen ik de eerste (proef)rit achter de rug had, was er rust. De automaat is mij uitstekend bevallen en Frank heeft mij de dingen goed uitgelegd. Frank heeft heel veel geduld. Soms zette we de auto even aan de kant zodat Frank me nogmaals uitleg heeft gegeven over hoe je kunt kijken en welke volgorde wenselijk is. Frank is meegereden met het examen en dat heb ik als erg prettig ervaren. Er was rust. Frank zei: je moet gewoon gaan rijden, dan zie je het wel. Frank, heel erg bedankt voor alle fijne lessen. Wij hebben veel lol gehad. Groetjes, Jantine
2 January 2020
jantine
Zwolle
Heel duidelijke instructies tijdens de lessen. De instructeur is heel rustig en neemt alle tijd voor je. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ging goed voorbereid het rijexamen in!
2 October 2019
Kuun
Veldhoven
Ik vond rijden nogal eng, maar de leraar wist me iedere keer weer gerust te stellen. Hij neemt echt de tijd voor je.
2 October 2019
Leonie