Ik heb een goede tijd gehad bij Pompert. De instructeuren nemen hun baan heel serieus maar tonen ook interesse in je dagelijkse leven. Er zijn dus vaak ook gezellige gesprekken in de auto. Ook vond ik t heel fijn dat ze eerlijk zijn over hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben voor je examen aan de hand van je vooruitgang. Al met al was er altijd een prettige sfeer en goede lessen. Ik ben dan ook in een keer geslaagd.
Ik heb een hele fijne ervaring met deze rijschool! Naast de hele fijne en gezellige lessen hielden ze ook erg veel rekening met mijn niveau en tempo. Door deze prettige individuele begeleiding is het mij in een keer gelukt mijn rijbewijs te halen! Pompert bedankt!
Een rijschool die veel aandacht bestaand aan wat goed is voor de leerling. Goede communicatie en altijd vriendelijk.
It is hard to find a driving school with automatic transmission. However, Peter can provide not only a automatic transmission car practice, but also a good instruction on how to drive safely in a natural way. Thanks to Peter's help, I can get my driving license.
great people, awesome experience
Generaal Bothastraat 39