Filters

9

Fijn en gezellig

Fijne rijschool, gezellige docenten en passen zich echt aan op de leerling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Een goede rijschool met persoonlijke aandacht voor de leerling. Er wordt goed gekeken tijdens de rijles wat je goed kan en wat niet en daarop wordt een plan gemaakt voor de volgende rijles. Iedereen binnen de rijschool is erg vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geduldige rijschool met veel kennis

Toen ik begon met rijlessen, bleek dat ik er totaal geen aanleg voor heb maar ook dat ik voor zo'n beetje alle situaties bang was. Deze rijschool is super goed voor sufferds zoals ik die veel geduld nodig hebben. Ze weten precies wat ze doen en hebben allerlei manieren van lessen voor allerlei mensen. Uiteindelijk heb ik mijn examen in één keer gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Ik heb afgelopen maand mijn rijbewijs gehaald na veel fijne lessen! Ik heb met de rij instructeur Ravi gelest. Ik heb alleen maar fijne ervaringen gehad en veel gezellige uren in de auto!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfectie

Na vele nare ervaringen met verschillende rijscholen had ik geen hoop, zekerheid en zelfvertrouwen meer in de auto totdat ik bij Rijschool Peter Pompert uitkwam. Na een duidelijke en fijne intake met Peter had ik eindelijk weer hoop en vertrouwen dat ook ik ooit mijn rijbewijs zou halen en gelijk had ik! Na de geweldige lessen met Peter heb ik niet alleen de kennis en het zelfvertrouwen in de auto. Ook heb ik na een keer mijn rijbewijs behaald! Daarom zou ik iedereen dan ook Rijschool Peter Pompert meer dan aanbevelen. Nogmaals enorm bedankt Peter!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ideale combinatie van kennis & persoonlijke begeleiding

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij deze rijschool. Het voelt echt alsof je in de familie opgenomen wordt. Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling in het rijden en je wordt ook begeleid op een manier die het beste bij je naar boven brengt. Jouw eigen doel (om goed te leren rijden en natuurlijk ook te slagen) wordt een gezamelijk doel waar iedereen zich voor inzet! Ik ben ontzettend blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en ben ook de eerste keer geslaagd. Heel erg bedankt allemaal voor de prettige ervaring en samenwerking. Ik kan met een heel fijn gevoel de weg op!

 • Aanbevelen? Ja
10

Slow and Steady wins the race

Een professionele en plezierige rijschool met hun eigen persoonlijke aanpak welke, aan het einde van de rit ruimschoots zijn vruchten afwerpt. Laat je niet te veel afleiden door cijfertjes op het internet, deze rijschool weet wat ze doet. Door veel te lessen zal je zelfverzekerd op het examen arriveren. Er bestaan goedkopere opties om je rijbewijs te halen, alleen geen enkele zal de zekerheid van Pompert overtreffen. Ravi, nog bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen andere rijschool willen hebben

Ik heb zelf enorm te kampen met over analyseren van al mijn gedachten en fouten. Enorme faalangst speelt bij mij een rol. Ondanks dat ik onnodige fouten bleef maken (omdat ik zo in mijn hoofd zat), werd ik altijd gemotiveerd en gerustgesteld. Er werd een speciaal plan gemaakt om mij veilig de weg op te krijgen en ben rijschool Pompert ook enorm bedankt voor al het geduld, de hulp, steun & vertrouwen. In 1 keer geslaagd voor mijn examen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Goede ervaring, ravi was heel geduldig met me wat ik echt wel nodig had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk en fijne rijschool!!

Ik heb hele fijne rijlessen gehad. Er wordt echt naar de leerling gekeken en wat de leerling nodig heeft. Super rijschool! Dankjulliewel!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een rijschool met het hart op de goede plek

Een fantastische rijschool waarbij je echt goed leert rijden. Ze kijken naar jou als persoon en werken daarom echt persoonsgericht. Ze zijn eerlijk en dat werkt goed. Ze geven je het vertrouwen dat je het kan en ze zijn trots op wat ze doen. Een mooiere rijschool kan je niet hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Unieke en ontzettend succesvolle leermethode!

Dankzij het geduld, de vriendelijkheid en de ontzettend efficiente leermethode van Peter en Maxime ben ik in één keer geslaagd. Ondanks mijn hogere leeftijd en weinig verkeerservaring ben ik bij Pompert heel goed geholpen. Peter en Maxime wisten altijd waar ik sterk ben en waaraan ik moest werken. Na een heel efficiënt leerproces, ben ik dankzij hen niet alleen geslaagd maar ben ik ook vol vertrouwen dat ik zelfstandig en veilig kan rijden. Ik zou Rijschool Pompert aan iedereen aanraden ook als je weinig zelfvertrouwen hebt of nieuw bent in het Nederlandse verkeer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een buitengewoon prettig traject

Pompert is een professionele Rijschool die aandachtig met je aan de slag gaat en samen met jou kijken naar hoe het ervoor staat en wat beter kan. Ik heb fantastisch veel geleerd van mijn rijlessen, zelfs dingen die ik kan gebruiken buiten het rijden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grondig en deskundig

Prettige, grondige en deskundige rijschool waar je gegarandeerd slaagt met zeer vriendelijke rijinstructeurs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg leuk! En heb veilig leren rijden

Goede instructeur gehad, die mij in allerlei situaties goed en veilig heeft leren rijden zonder problemen en angst! (Ravi)

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig begeleid

Ben enorm blij met de begeleiding van de rijschool. Erg professioneel, en het heeft mij enorm geholpen. Ook in 1 keer geslaagd! Ga nu de rest van mijn leven met een gerust hart de weg op. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne rijschool

Voor mijn lessen bij Peter Pompert was ik al een aantal keer gezakt en vond ik auto rijden heel eng. Peter neemt de tijd om je zelfvertrouwen te geven en te zorgen dat je klaar bent om zelfstandig te kunnen autorijden. Nu vind ik rijden niet meer zo spannend en ben ik in één keer geslaagd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke aandacht en benadering

Beste Peter, Maxime en Ravi, Ontzettend bedankt voor de rijlessen die ik bij jullie heb gehad, dankzij jullie persoonlijke aandacht en unieke benadering heb ik vandaag mijn rijbewijs in één keer gehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een erg prettige rijschool

Een rijschool die de tijd voor je neemt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima rijschool

Persoonlijke gerichte aanpak en leerzame, gezellige rijlessen. Hier leer je echt autorijden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

Leert goed autorijden op een prettige manier.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Het was een hele rit voor mij om mijn rijbewijs te halen. Ik heb in totaal 5 instructeurs gehad, en ben 3 maal gezakt. Pas bij de lessen van Peter Pompert heb ik echt leren rijden. He begrijpt waar mijn problemen zitten en weet hoe ik het kan oplossen. Ook heeft hij goede suggesties gegeven voor het behalen van mijn examen (TTT en faalangst examen). Na mijn lessen met Peter ben ik in 1x geslaagd. Ik had vanaf het begin hier mijn rijlessen moeten doen! I had quite a journey of learning how to drive, had in total 5 teachers and failed 3 times before. Only with Peter Pompert, I really started to learn how to drive. He knows what my real problems are and how to fix them. Also the suggestions for exams (interim and faalangst exam) are for sure helpful. In the end I passed the exam with the first try after I did lessons with Peter. Should have started learning with him from the beginning!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne rijschool die kijkt naar wat jij nodig hebt

Heb mijn lessen bij Peter erg positief ervaren. Er wordt echt de tijd voor je genomen en gekeken naar wat jij nodig hebt. Peter maakt geen valse beloften, maar leert je gewoon goed en veilig rijden. Heb mijn rijexamen in een keer gehaald en stap nu vol vertrouwen in de auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leerzaam en gezellig!

Ik heb mijn rijlessen bij Rijschool Peter Pompert als zeer leerzaam en gezellig ervaren, Top!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd