perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden! Erg veel vertrouwen gekregen in het autorijden en goede uitleg en hulp.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ontspannen, en leuke rijlessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzame en ontspannende rijlessen.\r\nGeen gestress met het gevoel dat je elke les weer stappen.\r\nBedankt Rudy voor jouw uitstekende lessen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super super super dikke aanrader!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super ervaring! En een super leuke rijles tijd gehad!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb meerdere rijlscholen gehad, maar dit is mijn beste ervaring.Ik voel met prettig en ontspannen in de auto en krijg hele duidelijke hands-on tips om me verder te ontwikkelen, Heel tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaring. Er wordt veel rekening gehouden met de cliënt en de lessen zijn duidelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke en leerzame lessen gehad.\r\nErg goede instructeur! Straalt rust uit en vertrouwd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuk gezellig vriendelijk duidelijk helder geduldig, gewoonweg top!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschooltje!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele prettige ervaring met dit bedrijf. Op miijn 21ste ben ik pas begonnen met rijles omdat ik hier altijd erg tegen op heb gezien. Mijn rijangst was vrij snel weg dankzij de een op een begeleiding van Rudy. Hij neemt alle tijd die jij nodig hebt. De samenwerking vond ik ook erg prettig, ik keek zelfs al vrij snel uit naar de volgende rijles! Je bent bezig met je rijles maar de tijd vond ik altijd snel voorbij gaan doordat je ook gezellig met elkaar kletst. Rudy geeft een duidelijke uitleg en laat ook instructiefilmpjes zien op de Ipad. Na elke les wordt je voortgang besproken middels een leskaart zodat je zelf ook een goed beeld hebt van je eigen ontwikkeling. \r\n\r\nIk ben blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor Rijschool de Jong, inmiddels heb ik al een half jaar mijn rijbewijs maar stiekem mis ik de rijlessen nog wel eens. Ik kan oprecht iedereen deze rijschool aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede rijles krijg je bij Rijschool de Jong!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke rijlessen en een prima kwaliteit!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool! een echte aanrader😄

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf My ervaringen met dit bedrijf is \r\nZeer positief. Klantvriendelijk, behulpzaam\r\nEn een geduldige persoon.\r\n\r\nGod zegen hem.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met heel veel plezier heb ik rijles gehad! Ik heb het als een hele leuke en leerzame tijd ervaren, en ik ben heel blij dat ik bij deze rijschool terecht ben gekomen. Ik heb Rudy de Jong als een hele goede en prettige instructeur ervaren, altijd heel vriendelijk, rustig, geduldig, heel series, maar daarnaast ook met een ontzettend groot gevoel voor humor! Ik zou eenieder die op zoek is naar een rijschool deze buiten kijf aanbevelen! Rudy, nogmaals dankjewel voor alles! :-)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super leuke en leerzame tijd gehad! Me rijbewijs in een korte,gezellige en erg leerzame tijd gehaald! Super rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke goed! Niks op aan te merken ga zo door rudy. En nog bedankt voor alles

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijlessen en begeleiding!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele prettige ervaring. Rudy de Jong is een sociaal persoon die een leerling vertrouwen geeft door rust uit te stralen en tijd te nemen om handelingen en situaties uit te leggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer vriendelijke en rustige rij instructeur. Door goede adviezen en leuke lessen ben ik in 25 lessen geslaagd. Kortom, een top rij rijschool. Kortom, voor iedereen aan te raden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijinstructeur legt alles duidelijk uit mede door zijn tablet waarop instructie filmpjes staan over file parkeren, omkeren etc.\r\nEn komt rustig over.

Populierenlaan 62

7556 HB Hengelo