perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze rijschool is een echte aanrader! De instructeur is geduldig, stelt je op je gemak en houdt zo af en toe ook van een lolletje. Ik heb een erg leuke tijd gehad!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijlessen en goede uitleg. Veel gezellige momenten, maar toch duidelijke en leerzame lessen. Niks op aan te merken!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool, hele aardige rijinstructeur en alles word er heel netjes geregeld nooit geen problemen gehad tijdens de periode dat ik daar les had. Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en leerzame lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke en zeer leerzaam lessen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijschool, met positieve feedback.\r\n\r\nBrengt het goed als je een fout maakt en kraakt niet af.\r\n\r\nLeuk in de omgang

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top lessen gehad! Leuk, relaxt en gezellig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super leerzaam en ook zeker gezellig rijschool!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rudy is een geweldige instructeur. Tot mijn 41ste rijlessen uitgesteld vanwege blindheid aan 1 oog. Na de proefles van 2 uur was mijn onzekerheid van jaren als sneeuw voor de zon verdwenen. Relaxte lessen, heel veel positieve feedback tijdens het rijden en ook heel erg veel gelachen samen. Het is bijna jammer dat ik in 1x ben geslaagd, ga de rijlessen enorm missen smile emoticon\r\nRudy, heeeel erg bedankt smile emoticon

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer leuke rijschool, vriendelijke en enthousiaste instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn rijunstructuur stelt mij op mijn gemak en is duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik zag er altijd een beetje tegen op om te beginnen met lessen. Als ik echter geweten had dat de lessen ook zo leuk konden zijn was ik eerder begonnen. Altijd gezellig in de auto en op deze manier leer je ook sneller.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen worden heel goed afgestemd op de leerling, daarnaast krijg je nuttige feedback op een manier waarop je er ook echt iets mee kan. Verder zijn de persoonlijke en vriendelijke houding erg prettig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top! Super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk en persoonlijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kan niets meer of minder zeggen dat de lessen fantastisch zijn. Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuk en kwalitatief goed bedrijf .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je \'s ochtends (\'s middags) wakker wordt en je gewoon zin hebt in je rijles, doe je toch echt iets goed naar mijn mening.\r\nGoede/duidelijke instructies, een \'plan van aanpak\' dat met de leerling opgesteld wordt en vooral heel veel plezier!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden! Heel veel zelfvertrouwen gekregen en goed geleerd hoe het moet !

Populierenlaan 62

7556 HB Hengelo