Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Na mijn mening is dit een hele goede rijschool met een fijne instructeur die er voor zorgt dat je je op je gemak voelt en toch voorbereid op wat nog komen gaat.
1 August 2025
Bas
Groningen
Hele fijne instructeur met duidelijke uitleg en gezelligheid tussendoor! Door hem in 1 keer geslaagd.
27 May 2025
Shelia
Nederland
Tijdens de rijlessen met Peter heb ik geleerd om zelfverzekerd, veilig en zelfstandig deel te nemen aan het verkeer. Mede doordat de lessen ook altijd erg leuk waren, vliegt de tijd in de auto voorbij en heb je direct zin in de volgende rijles.
12 March 2025
Merlijn
Eelde-Paterswolde
Altijd erg leerzame rijlessen gehad. Met plezier gevolgd !
18 October 2024
Joyce
Groningen
Peter is een hele goede en fijne instructeur. Altijd met veel plezier rijles gehad.
30 September 2024
Ivar
Haren GN
Peter kijkt heel fijn mee of je al een stap verder kan in autorijden, zo niet oefen je nog even door en zo wel probeer je iets nieuws. Ik heb mij altijd veilig gevoeld in de auto en altijd gezellig gehad. Ik heb veel geleerd en ook toen ik zakte voor mijn examen gaven we niet op en heeft Peter me er mooi doorheen geholpen.
29 August 2024
Ilse
Onnen
Altijd fijne rijlessen gehad en goeie tips om het rijden snel op te pakken.
25 June 2024
Rens
Paterswolde
Hele fijne instructeur die meedenkt met lesplanning en rustig uitlegt hoe het moet. In 1 keer geslaagd en de tussentijdse toets is handig om te zien wat je kan verwachten. Zeker een aanrader!
19 June 2024
Noortje
Groningen
Hele fijne en vaak gezellige lessen.
24 May 2024
Danique
Leerzame en fijne lessen
7 May 2024
Hugo
Groningen
Ontzettende chille rijinstructeur. Alles wordt duidelijk uitgelegd, duidelijke aanwijzigingen, je wordt goed geholpen. Ik raad Richting Rijbewijs absoluut aan! In één keer geslaagd!
18 April 2024
Numan
Eelde
Tijdens de rijlessen was het altijd gezellig en leerzaam. Dankzij Peter zijn hulp heb ik mijn rijbewijs gehaald :)
21 March 2024
Iwan
Groningen
Snel mijn rijbewijs gehaald doormiddel van een goede en duidelijke instructeur.
5 January 2024
Marnix
Roden
Altijd gezellige en leerzame lessen. Duidelijke uitleg!
13 December 2023
Luuk
Groningen
Op een fijne manier leren autorijden. Gezellig een praatje maken als je daar zin in hebt en hele handige tips voor het autorijden gekregen. Al met al een hele fijne ervaring.
6 November 2023
Meike
Eelderwolde
Ik was al een aantal keer gezakt bij een andere rijschool. Hij heeft mij in 1 keer laten slagen en mijn zelfvertrouwen terug gegeven.
22 September 2023
Bram
Leuk! Top instructeur!
3 July 2023
Milan
Eelde
Na 23 leuke lessen mijn rijbewijs gehaald, Altijd leuke lessen en vooral erg leerzaam. Ik raad het zeker aan om je rijbewijs te halen bij Richting Rijbewijs
26 April 2023
Wilrik
Groningen
Ik heb een hele fijne tijd gehad tijdens alle lessen. Dingen werden goed uitgelegd en ik voelde mij altijd op mijn gemak. Ik had een 30 lessen pakket met tussentijdse toets erin. Dat is ook zeker aan te raden. Dan heb je namelijk al een beeld van hoe het examen er uit ziet.
26 April 2023
Wessel
Haren
Ik heb Peter als een fijne rij instructeur ervaren. Hij is erg geduldig, geeft complimenten maar geeft ook de tips die nodig zijn en dat op een respectvolle manier. Ga zo door! Bedankt
23 March 2023
Rochelle
Eelde
Fijne rijschool en goede uitleg!
3 March 2023
Mart
Groningen
Fijne lessen en snel geleerd
2 March 2023
Nonna
Groningen
Altijd goede, plezierige lessen gehad. Erg duidelijke en geduldige rij-instructeur wat erg fijn is tijdens de lessen. Zeker een aanrader!
2 March 2023
Merinthe
Groningen
Rijles bij Richting Rijbewijs was top! Niks op aan te merken. Peter kan uitstekend uitleggen en ik keek uit naar elke les.
5 January 2023
Rick
Groningen
Fijne en rustige begeleiding. Neemt echt de tijd voor je. Zeker aan te raden!
27 October 2022
Nienke