Laden reviews...
45 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Meerdere reviews prijzen Jaap Verolme Rijschool om duidelijke en rustige uitleg en een prettige sfeer. Instructeurs worden als vriendelijk en professioneel beschreven en er is veel aandacht voor communicatie en planning. Veel leerlingen slaagden in één keer dankzij gerichte begeleiding en praktische lessen. De algehele ervaring wordt als zeer positief beoordeeld.
13 January 2026
Rachel
Oude-Tonge
Duidelijk voorbereid op het examen.
11 January 2026
Arno de Wit
MIDDELHARNIS
Onze dochter geslaagd voor haar brommerrijbewijs. Wij hadden het eerst via een ander bedrijf gedaan, maar dat liep even anders. Uiteindelijk via Verolme gekeken hoe snel het kon. Dat werd gelijk geregeld. Communicatie was echt heel fijn en heel duidelijk. De lessen vooraf waren ook echt heel fijn en uiteindelijk ook in 1x geslaagd.
4 December 2025
Nadia
Melissant
Goede instructeurs!
29 November 2025
Eline
Dirksland
Ontspannen lessen bij Jaap, die ervoor zorgden dat ik in twee keer ben geslaagd! Bedankt Jaap.
25 November 2025
Thijs
Dirksland
Ik heb erg fijne en duidelijke lessen gehad vooral veel gelest bij Jaap en ook paar lesjes van Henk ik ben goed begeleid in de tijd van het lessen en vandaag geslaagd bedankt Jaap en Henk :):)
14 November 2025
Richard
Dirksland
Alles was super geregeld! Dochter werd netjes opgehaald voor haar bromfietspraktijk en weer netjes afgezet. In 1x geslaagd! Bedankt voor alles!!!
12 November 2025
Noa
Oude Tonge
Super goed!!!
30 October 2025
Sanne
Herkingen
Ik kreeg reactie op mijn aanvraag en ik kon snel terecht
24 October 2025
Nathan
Middelharnis
ontspannen rijles gehad, goede uitleg en toelichting. Wat mij betreft top!
17 October 2025
JM
14 October 2025
Kenji
Middelharnis
Met duidelijke uitleg en instructies tijdens de lessen, goede hulp bij verbetering van fouten en overzichtelijke weergave van de theorie, heb ik in 3 dagen mijn BE rijbewijs kunnen halen.
12 October 2025
Sander
Stellendam
Zeer goed uitstekend in 1 keer geslaagd
9 October 2025
MARIJN
Goedereede
Hele leuke lessen met goede uitleg!
8 October 2025
Eline
Middelharnis
Henk en Jaap hebben mij hartstikke goed geholpen. Ik ben van iemand die hartstikke onzeker was naar iemand gegaan die heel zeker was in zichzelf. Ik beveel ze zeker aan, zeker als je faalangst of adhd hebt. Ze hebben uiterst geduld.
6 October 2025
Joris
Sommelsdijk
Goede, heldere communicatie en afspraken. Fijne instructeurs.
29 September 2025
Amanda
Middelharnis
Je krijgt goede rijlessen en alles rondom de lessen heen is goed geregeld
29 September 2025
Aron
middelharnis
Een heldere en duidelijke uitleg, ook onder het rijden een rustige manier van corrigeren en aansturing. Geeft dat je gewoon jezelf kan zijn onder het rijden.
5 September 2025
Geerco
Nieuwe-Tonge
Super naar mijn zin gehad altijd gezellig! Veel geleerd op een fijne manier!!
4 September 2025
Evy
Herkingen
Mijn oudere broer heeft bij rijschool Jaap Verolme ook zijn bromfiets rijbewijs gehaald, en was daar zeer tevreden over. Vandaar dat ik automatisch ook bij rijschool Jaap Verolme mijn bromfiets rijbewijs heb gedaan. 4 uurtjes lessen en aansluitend rijexamen in Roosendaal. Instructeur is zeer gemoedelijk, gemotiveerd en straalt alle rust uit. Zeer tevreden. Examen met goed resultaat behaald.
25 August 2025
Miguel
Ouddorp
Als je een rijschool nodig hebt, zou ik niet verder zoeken. Henk en Jaap hebben veel ervaring. Ik heb mijn BE-examen met gemak gehaald.
24 July 2025
Zachary
Stellendam
Fijn lessen inplannen, komen afspraken na. Goede rijopleiding
22 July 2025
Stan
Middelharnis
Jaap heeft jaren ervaring en legt alles rustig en duidelijk uit. Bedankt voor de goede (en gezellige) lessen!
21 July 2025
Hermen
Nieuwe Tonge
Was super gezellig en leerzaam
11 July 2025
Milan
STAD AAN 'T HARINGVLIET
Goede communicatie en fijne instructeurs
10 July 2025
Sam