Prima geregeld.

De afhandeling van mijn schade nav een aanrijding is uitstekend gerepareerd en geregeld.

Supersnelle service!!

Binnen een paar dagen de schade afhandeling geregeld met onze verzekeraar. De schade is daarna professioneel hersteld. Binnen in de afgesproken planning!!

Super snel en klant gericht

Prima goede service

Prima service en gaan keurig te werk

Positieve ervaring gehad. De auto ziet er weer uit als nieuw. Goede communicatie en vriendelijk personeel.

Vakmensen

top

Kleur was moeilijk Netjes geregeld Klant vriendelijk Dus een topper Groet Rob ter Voert

Resultaat verbijsterd. Dank u.

Auto ernstig beschadigd. Na de reparatie ziet de auto er weer als nieuw uit.

kan niets verzinnen wat in beter had gekund

Gewoon een meer dan prima service. Vriendelijk, klantgericht, eerlijk en transparant, deskundig. Prima vervangende auto

Super en snel

Super en snel

Ik ben zeer tevreden over de intake en de afhandeling van de schade van mijn auto

zie hier boven

Vriendelijk, vakkundig, professioneel Ze weten hoe ze met hunklanten om moeten gaan. 1 minpuntje is de tijd tussen melder en repareren. Dat is iets te lang

Zeer plezierig en vakkundig geholpen

Zeer klantvriendelijk geholpen.

Top service

Top service

Vriendelijk

Vriendelijk en goed begeleid

Top geregeld: op tijd, netjes, alles volgens afspraak

Vanaf inschatten schade, opname, t/m planning en aflevering alles goed geregeld. Perfecte leenauto.

Supersnel en goed

Mijn autootje had een flinke kras, is hersteld in ruim 1 dag, top!

Super service geleverd

Zeer vriendelijk geholpen en Super service.

Volledig ontzorgd

Deskundig personeel die je ontzorgd in een vervelende periode.

Geweldig geholpen!

Uitstekende afhandeling van de schade aan mijn auto. Vriendelijk personeel, een duidelijke uitleg over de afhandeling m.b.t. verzekeringen en een fijne vervangende auto voor 2 dagen. Top!

Prima service en zeer goed vakwerk

Zie hierboven

Textielstraat 3