Goed geholpen

Duidelijk en vlot

Alles prima en snel afgehandeld

----

Korte lijntjes, goede communicatie en goed hersteld!

Een afspraak is snel gemaakt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Een leenauto wordt kosteloos ter beschikking gesteld en de schade wordt uitstekend gerepareerd. Ik kan autoschadeherstel Oldenzaal van harte aanbevelen.

Met volle tevredenheid.

De schade aan mijn auto is prima hersteld. Ben er heel blij mee.

Vakkundig schade herstelbedrijf

Mooie schone auto teruggekregen en de schade is prima hetsteld

Prima afspraken en afleveren van de schade

Ben al jaren relatie bij jullue

De schade is Goed behandeld.

De schade is goeder en snel gehandeld. Ik ben tevreden daarover. Dank je wel.

Perfect werk geleverd

Ben al meerdere keren hier geweest. Telkens perfect werk geleverd. Personeel ook zeer vriendelijk

Fantastisch

Behoorlijk snel geholpen.

Uitstekende uitvoering volgens afspraak

Uitstekende uitvoering volgens afspraak

Snel een netjes is de auto gerepareerd.

Mijn auto is snel en super netjes gerepareerd. Heel blij met het resultaat!

Geweldig geholpen

dikke prima!D

Alles prima geregeld.

Netjes geholpen, blij met resultaat

Ik ben netjes geholpen, ook met vragen die ik had. Ze hebben het heel mooi en netjes hersteld.

Zeer prettig in alles

Deskundig van bureau tot en met de werkplaats.

Prima schadebedrijf keurig geholpen.

Onze Peugoth 107 keurig gemaakt, weer als nieuw!

Schade netjes afgehandeld.

Goed bedrijf.

Een aanrader als je helaas een keer een schade aan je auto hebt.

De schade is fantastisch hersteld en de auto ziet er als nieuw uit. De reparatie is geheel volgens de afgegeven tijdsplanning uitgevoerd.

prettige afhandeling door vakmensen

all;es correct afgehandeld mocht ik weer een schade aan de auto hebben is er maar een en dat is AUTO SCHADE HERSTEL OLDENZAAL. die voor herstel in aanmerking komt.

Perfect werk en houden zich aan de afspraak. 100%aan te raden

Goede afhandeling/begeleiding van begin tot eind!

Ik ben goed opgevangen na mijn schade. Stap voor stap kreeg ik uitleg wat er zou gebeuren. Ik ben erg tevreden over de service van Autoschadeherstel Oldenzaal! Een echte aanrader!

Goed geholpen!

Mijn auto is aangereden terwijl ik geparkeerd stond. Ze hebben de schade snel beoordeeld en op redelijk korte termijn een afspraak kunnen inplannen. De schade is vakkundig verholpen en de service was super!

super service !

Via de verzekering met schade aan mijn auto bij auto schadeherstel in oldenzaal gekomen. Ik kon langs komen om de schade te bekijken. direct een afspraak gemaakt, kreeg een nette leenauto mee en kon mijn eigen auto snel weer ophalen! Super nette zaak en zou er zo weer heen gaan!

Textielstraat 3

7575 CB Oldenzaal