goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kocht een VW-polo. Mij viel op dat de motor nogal wat bijgeluid maakte en dat de banden gierden.\r\nMet veel zorg ben ik overtuigd dat deze geluiden normaal zijn. \r\n\r\nTevens zijn de voorbanden vervangen voor nieuwe.\r\nWat ik bijzonder vond/vind is dat de auto apk was gekeurd, maar dat toch bleek dat de voorbanden niet goed waren. Ook jammer dat dit niet is opgevallen en vervangen alvorens de auto in de verkoop te plaatsen.\r\nWel vind ik de service van het vervangen heel goed.\r\n\r\nEr ontbrak een hoedenplank en deze heb ik tweedehands moeten kopen voor 40 euro. Ikzelf zou de hoedenplank zonder meer hebben bijgeleverd.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vertrouwen gevende ontvangst met deskundige voorlichting en openhartigheid. Al onze wensen voor aanpassingen aan de auto werden keurig nagekomen. James Mijdrecht is een voorbeeld voor veel andere bedrijven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zagen een advertentie op Marktplaats. Na te hebben gebeld zijn we wezen kijken voor de auto. We werden vriendelijk ontvangen en mochten de auto meenemen voor een proefrit. De wagen reed voortreffelijk en we hebben ter plekke besloten deze te kopen. De koop is direct geregeld en we rijden nu tevreden in een auto van James A&S Mijdrecht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet voor een 2e hands auto bij James Mijdrecht gekocht. Buitengewoon tevreden over de klantvriendelijkheid en de tijd die voor de verkoop beschikbaar is. De prijs was al scherp, dus helaas geen onderhandelingsruimte. Enige puntje - maar waarschijnlijk normaal voor een kleine dorpsgarage - was dat de parate kennis over de auto niet direct beschikbaar was. Maar met even navraag doen in hun netwerk was dat ook geen probleem.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als vaste klant ben ik tevreden, waardoor ik steeds terug kom. Een garage waarin je vertrouwen hebt is prettig.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tweedehands autootje aangeschaft. Na het ophalen bleek er een klein sterretje in de voorruit te zitten. Was al eens opgevuld dus dat werd een nieuwe ruit. Ook bleek een van de banden niet helemaal goed rond te zijn. Bij het repareren is tegelijk de stationairloop nog even goed afgesteld. Natuurlijk had men enkele dingen zelf ook kunnen vinden voordat het karretje werd verkocht, maar Ik heb dat wel eens heel anders meegemaakt, Alles zonder extra kosten geregeld. Complimenten, hoor.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom voor het onderhoud aan mijn auto heel graag naar James Mijdrecht: Goede service en deskundig advies tegen faire prijzen. Echt een aanrader!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en deskundige service, waarbij een professionele opstelling. Zeker aan te bevelen als lekker ouderwets betrouwbaar bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We hebben de 11 jaar oude Skoda Fabia, met nagenoeg 215.000 km op de teller ingeruild voor een 4 jaar oude of jonge Skoda Fabia, Green Line. De eerste Fabia is steeds bij James en zijn voorganger in onderhoud geweest, dita lles naar volle tevredenheid. Laatstbedoelde deal was, na de nodige voorlichting en handelen in een uurtje bekeken. De nieuwe Fabia is \"perfekt\" afgeleverd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren goede ervaringen met dit bedrijf. Open en eerlijk naar de klant geeft een goed gevoel. Staat bij problemen altijd klaar.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf om met je auto te komen. Mensen zijn betrokken en ook (kort) na sluitingstijd staan ze voor je klaar. Flexibel en proactief (ook bij aankoop van auto bij een ander bedrijf; ze halen die voor je op). Ben al aantal jaren klant.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede service. Zeer klantvriendelijk en aardig personeel. Er wordt met de klant meegedacht.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer tevreden over de service van dit bedrijf niks is hun te veel.\r\nPrima zaak

Oosterlandweg 22 A-24

3641PW Mijdrecht