Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Kleinere Toyota Yaris ingeruild voor grotere Corolla station wagon, vanwege grote afstand Scheveningen Ferwerd foto`s verstuurd per mail en via mail en telefoon onderhandelen over (inruil)prijs. Ging goed en kwamen er snel uit. Vertrouw er dan op dat auto die aangeschaft wordt ook in goede staat is. Viel alles mee en bos bloemen stond klaar. Achteraf was de aangeschafte auto niet in de keurige staat als ik dacht, volgens foto`s, dat deze zou zijn. Was op diverse plaatsen (bij)gespoten en trekhaakdoos gescheurd en geen registratieplaatje op de trekhaak, doordat je door de grote afstand moe bent en daar ook een proefrit gaat maken ben je niet echt scherp meer om deze zaken te onderscheiden, je hebt haast want moet ook nog 3 uur terugrijden. Vanwege de afstand, heb ik afstand gedaan van garantie, technisch blijkt de auto, nu na ongeveer 4000 km. helemaal top, heb de auto opnieuw laten keuren en kleine beurt bij Toyotadealer en geen enkel probleem.\r\nAls u dichterbij woont dan zal ik dit bedrijf zeker aanraden, denk dat de zaken die ik heb genoemd dan door eigenaar naar tevredenheid zouden zijn opgelost, maar woont u op grotere afstand dan zou ik er 2 x over nadenken. De volgende dag werden wij gebeld of de reis goed was verlopen en er problemen waren, dat is goede service en erg netjes. Ingeruilde auto was op die dag ook al verkocht, dus vd Meij had ook goede zaken gedaan.