Prima service, ook als het even niet gaat zoals gedacht.

Prettige contacten en uitstekende service.

Betrouwbare en vriendelijke garagehouder en -medewerkers

We hebben onlangs een Mini Countryman gekocht en de aankoop verliep goed en vlot. Het was wel even rijden van Abcoude naar Ferwert en de auto werd keurig daar voor ons vastgehouden. Proefrit ging ook prima, dus we hebben gelijk onze eigen auto ingeruild en dat ging voor een schappelijk prijs. We hebben de garantie en het rijklaar maken niet aangenomen en toch werd aangegeven dat als er iets met de Mini zou zijn in 't begin, we er dan mee aan konden kloppen. De auto is prima en we hebben het niet nodig, maar dat zijn nou de goede verkoopmanieren. We zijn daarom bijzonder tevreden en willen fa. Van der Meij daarom van harte aanbevelen als ouderwets betrouwbaar en vriendelijk. We zijn tevreden, bedankt.

Fantastisch

Lekke band ca 150 m van de Kwik Fit, maar service ho maar. Met medewerking van Gosse en monteur Pieter binnen 45 min probleem opgelost. Wederom een fantastische ervaring met deze garage rijker. Fijne feestdagen mannen.

Top !

Goed geholpen,top zegt alles!

meastentiids dik yn oarder

Dik in orde!

Een goed en vertrouwd autobedrijf!

Zeer tevreden.

Zeer positief. Goede communicatie. Klant vriendelijk.

Erg tevreden!

Ik ben erg tevreden over de aankoop van een andere auto. Mooie inruilprijs gekregen en fijn contact.

betrouwbaar

een betrouwbaar, vriendelijk bedrijf die zijn belofte goed nakomt. en.....bij aankoop waar voor zijn geld levert met een fijne afhandeling en en mooi bos bloemen bij aflevering verzorgt naast de aankoop van de auto..... wat een top service.

Vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto.

expert,rapid and competitive

with standard problems they are as good as any garage - with unusual problems they are knowledgeable and ready to tackle different vehicles with different problems. Always kind and able to fit in time for their clients. Top marks

Keurig

zeer snel de werkzaam heden uitgevoerd TOP.

Klantvriendelijk en goede service

Wordt altijd goed geholpen..auto wordt altijd weer goed nagekeken en gerepareerd.. leenauto is ook geen probleem en klantvriendelijke medewerkers die goed werk afleveren

Prachtige auto gekocht, Met de uitstekende zorg van het bedrijf. Keurig netjes afgeleverd. Heel blij met de service en vriendelijkheid van het bedrijf.

Heldere communicatie

Duidelijk in de afspraken en communicatie!

Afspraak maken zeer eenvoudig. Onderhoudsbeurt goed uitgevoerd. Menselijke bestandhouding bij vd Meij is dik in orde.

klant gericht en betrouwbaar autobedrijf

meedenkend en vriendelijk autobedrijf .

GOED GEHOLPEN

PRIMA GARAGE

Duidelijke en snelle afhandeling!

Professioneel bedrijf die duidelijk en snel afhandelt. Producten voldoen aan beschrijving. Fijne omgeving!

Snelle service

snelle service, vriendelijk personeel, kwalitatief goed werk.

Bijna goed

Het was een tien geweest als alle zwarte afdekdoppen van de wielmoeren erop hadden gezeten.

Geweldig!!!!

Ik ben fantastisch geholpen en super vriendelijk!!! Overal werd in mee gedacht, de service is geweldig. Ik heb zelf een prachtige bos bloemen ontvangen in mijn lieveling's kleur. Wil je een goede auto, een fantastische service en een vriendelijk gesprek en alle informatie over de auto dan moet u zeker langs bij Autobedrijf van der Meij B.V. Ik ben super blij met mijn auto!!!

Een bedrijf waarin wordt gewerkt met hart voor de zaak en oog voor de klant.

Zowel bij het behandelen van vragen rondom onderhoud van de auto, als de begeleiding/ advies aanschaf andere auto, zijn wij deskundig en met persoonlijke aandacht geholpen. Wij zijn zeer tevreden!

Vlotte contacten en snelle afhandeling.

De door ons gezochte auto is gevonden door Sjirk. En binnen een half uur waren we het eens. De auto is in een perfecte staat afgeleverd zelf nog met bloemen.

Geen verassingen en goede service

Munewei 2

9172GR Ferwert