Supersnel alles opgelost en heel snel geholpen.

Supersnel alles opgelost en heel snel geholpen.

uitstekende service, goede reparatie tegen redelijke prijs

uitstekende service, goede reparatie tegen redelijke prijs

Vriendelijk

We zijn vriendelijk geholpen, alles was netjes geregeld.

Goede service en niet duur

De klant is koning

Deskundig geholpen

Prettig en vriendelijk

wij zochten een mooie volvo V 60 en autobedrijf v.d. Meij heeft haar uiterste best gedaan. de auto bevalt goed, hebben er al weer vele kilometers op zitten en rijdt geweldig. ook de afhandeling en de aflevering weer top geregeld !! dikke 10

Komt afspraak na en staat altijd voor je klaar.

Ook buiten werktijd behulpzaam

Reparaties worden goed uitgevoerd. Indien gewenst is er vervangend vervoer.

Goede prijs voor eigen auto. Daarnaast ook nog onderhandelingsmogelijkheden.

klasse autobedrijf

Alles tot de puntjes keurig afgehandeld

Beste tweede hands auto gekocht

Ik weet niet hoeveel tweede hands auto's ik in mijn leven gekocht heb... Dit is het eerste auto waarvan ik zeggen moet: ALLES RONDOM PERFECT!!! Hetzelfde MOET ik over het personeel zeggen!!!

Vriendelijk personeel!

Auto gekocht op de occasionshow bij Van der Meij. De heren zijn zeer vriendelijk en altijd in voor een geintje. Auto stond binnen paar dagen klaar.

Super service

Dit bedrijf denkt met me mee en helpt met het onderhouden en verkrijgen van betrouwbare auto’s. Altijd goed en attent!

Aankoop Audi A1 2016 .Top bedrijf, een dikke 10

eerlijk en oprecht ,Friese nuchterheid, echt grandioos. Een top bedrijf . Lekkere Koffie.

Perfect wordt goed geholpen

Prima servise

Voor reparatie afspraak snel geregeld en vakkundig geholpen.

v riendelyk en correct behandeld

uitvoering goed uitgevoerd en de extra gebreken eerst over gebeld

Prettig geholpen. Nuchter, met kennis van zaken

Geweldig. Klantvriendelijk, maar ook eerlijk en direct.

Open eerlijk zaken doen. Geen mooie praatjes maar eerlijke zaken.

Een prettige garage waar je met Friese nuchterheid geholpen wordt!

Onlangs een auto aangeschaft bij Autobedrijf van der Meij. Ik werd vakkundig geholpen en meerdere proefritten waren geen probleem. De auto werd keurig gepoetst en compleet met bloemetje afgeleverd. Ik kom hier zeker terug.

Ik ben super tevreden over deze garage.

Voortreffelijk geholpen en de auto ziet er goed uit.

Goed en vriendelijk, alles netjes uitgelegd

Mooie auto gekocht tijdens handelen smeren ze je niks aan. Er werd gezegd jullie moeten doen wat goed voelt.

Zeer kundig geholpen

We zijn op een prettige en kundige manier geholpen

Geen poespas

Altijd dik tevreden.

Vakkundig advies en uitstekende service

Van mijn merkdealer een offerte gekregen voor een reparatie. Dit naar aanleiding van een motormanagement storing. Mijn onderbuikgevoel gaf aan dat er ergens iets niet klopte, dus op zoek gegaan naar een second opinion. Bij Van der Meij terecht gekomen, ondanks dat het bedrijf helemaal niet in de buurt van mijn woonplaats ligt. Echt een super vakkundig advies gekregen en uiteindelijk ook de reparatie hier laten uitvoeren. Van begin tot eind duidelijkheid over alles. Uitstekende service en een hele eerlijke prijs. Absoluut aan te bevelen voor iedereen.

Munewei 2

9172GR Ferwert