Top, als altijd !

Auto voor onze dochter tip-top afgeleverd !

Super goed.

Zeer klantvriendelijk en een heel goede service.

Goed geholpen en een net bedrijf!!

Vorige week een renault clio gekocht...echt een super auto to nu toe.. Ook zijn we vriendelijk en netjes geholpen...

Gemoedelijk. Komt vertrouwd over.

Goed bij aankoop auto. Eerste contact met deze garage. Nu kijken hoe verdere ervaringen verlopen.

Geen moeite te veel

Geweldige service

Heel prettig, voelt vertrouwd.

Vooraf natuurlijk al verdiept in de auto die we wilden bekijken. Eerste indruk bij de garage voelde meteen al heel vertrouwd, geen vlotte verkoopbabbel, maar prettig overleg. Open en eerlijk, en vlot akkoord over koopprijs en inruilwaarde oude auto. In de garage goed geholpen, zoals je eigenlijk altijd geholpen wilt worden.

Goed geregeld, eerlijk en netjes

Net een auto gekocht, eerlijke inruilprijs voor de oude auto gekregen. Goede service. Niks op aan te merken.

Klantvriendelijk en efficiënt.

Jullie denken goed mee met de klant en handelen de zaken praktisch af (een kleine beurt al vast combineren met de APK in februari)

prima service

goede service voor reparatie

Uitstekende service en een top ervaring

Duidelijk en betrouwbaar!

Heel goed

Bij deze garage mooie auto gezien ,dus wij naar Ferwerd .werden vriendelijk ontvangen door meneer Tjerk een dikke duim. Nam alle tijd een ritje gemaakt een bakkie en de prijs niet verkeert.na een nachtje slapen gebeld en gekocht .Mijn man heeft hem vrijdag opgehaald en met een mooie bos bloemen thuis gekomen .wij hopen veel veilige kilometers met deze auto te rijden .vriendelijke groeten Lieuwe en Marian Brandsma.

Fantastisch

Van der Meij levert zeer goede auto's. Doet hij dit niet dan vertellen we het aan Marian de bakker en weet het hele dorp dit en verkoopt hij nooit meer wat. Vertrouwt de klant ook. Een goede relatie met van der Meij is voor beide, koper en verkoper, van groot belang.

Leuke gemoedelijke garage zonder stropdassen.

Leuk geholpen en auto is netjes en mooi gepoetst afgeleverd.

Zeer tevreden met de de aankoop en gemaakte afspraken tussen door nog telefonisch contact gehad werd goed en vriendelijk op gereageerd.

Deskundig en vriendelijk

Zeer goed geholpen bij de aanschaf van mijn auto. Vriendelijk en deskundig geholpen en alles was snel geregeld. Na een paar dagen kon ik mijn auto al ophalen. Prachtig gepolijst en bij vertrek een mooi boeket bloemen! Ik kom zeker weer!

Goed geholpen.

Goed geadviseerd en een mooie auto gekocht. Ben er heel blij mee.

je kom binnen krijg een bakkie koffie je gaat weg met een bakkie met 4 wielen toppi

je komt binnen vriendelijke mensen met een koffie en gebak goed advies over de auto waar je oog op gevallen is enz..enz..

Aan deze beoordeling is niets meer toe te voegen

Vlotte handel en een prima inruilprijs voor de oude auto en een prima service

Gevraagd naar een goedkope auto, dit was snel geregeld. Een goeie auto gekocht.

Grote klasse

praktisch , correct en passend !

praktisch , correct en passend !

Vriendelijke medewerkers

Terzake kundige medewerkers

geweldige service

prima geholpen kwam onverwacht maar werd meteen geholpen prima service heel fijn bedrijf om te komen en geholpen te worden.

Munewei 2

9172GR Ferwert