Klantvriendelijk en meedenkend

Je wordt ontvangen in een ontspannen situatie. Ze geven je de ruimte om even echt rond te kijken. Voelt niet opdringerig. Onderhandelen is hier een sport. Beide wat water bij de wijn en je komt er uit. De auto is vlot geleverd en netjes voorzien van de extra wensen.

Goed bedrijf

Goed bedrijf

Best genog

Best genog

geweldig

niet opdringerig .word goed naar de wensen geluisterd worden op een gemakkelijke manier en open en eerlijk behandeld 100%

uitstekend

uitstekend

Uitermate tevreden over de dienstverlening

Zeer servicegericht autobedrijf. Meerdere malen heeft m'n de verhuur afdeling de onstuimige groei van ons bedrijf uitermate goed ondersteunt en opgevangen. Diverse malen bij drukte en piekmomenten kunnen rekenen op de service van Gosse en z'n collegae. Altijd denken ze mee ook out of the box Als het nodig is. Zonder van der Meij waren we niet zo ver geweest als nu! Chapeau!

Aanrader, je wordt goed geholpen.

Prima service en vriendelijk personeel

Prima service en vriendelijk personeel

Correcte afhandeling.

Onder het genot van een bakje koffie werden de zaken keurig afgehandeld.

prima garage

Ik kom er al een aantal jaren, altijd goed !

heel goed

Top Team

Goede communicatie, eerlijk .

Hemelvaartsdag langs geweest , auto bekeken en mee gereden en meteen heel tevreden . Afspraak gemaakt voor de volgende week om auto op te halen , hebben ze op eigen gelegenheid ook nog de de uitlaat gerepareerd ( er zat een klein lekje in in ) , wat een goede service . Geen glade verkooppraatjes , maar eerlijk over een auto met een goede service.

Prima ervaring en mooie wagen

Relaxte sfeer en verkopers, lekker down to earth en uiteindelijk nog wat korting gekregen ook. Prima ervaring

Super behandeld

Goed mooi bedrijf eerlijke prijzen en goeie service

Geweldig!

Goeie service! Heel erg gastvrij.

Heel tevreden over de auto die ik er heb gekocht.

Uitermate positief. Eindelijk geen snelle verkopers. Zijn zichzelf

Eindelijk een bedrijf aangetroffen zonder bla, bla

GOED ADVIES EN WEER MET EEN PASSENDE OCCASION TEVREDEN NAAR HUIS

GOED ADVIES EN WEER MET EEN PASSENDE OCCASION TEVREDEN NAAR HUIS

Betrouwbare grage

Wij hebben meerdere auto’s in onderhoud bij dit bedrijf,

Goede service en advies.

Goede service en advies. Zou hier zeker terug komen.

Erg goede ervaring gehad met dit bedrijf. De verkopers waren erg vriendelijk en konden mij goed helpen. Ook was een proefritje maken geen probleem.

Een vertrouwd gevoel en gastvrije behandeling

Een mooie occasion gekocht, de kleine gebreken werden direct aangegeven, de koffie was lekker en de zaken gezellig!

Gewoon normaal geen poeha en dergelijke.

Dikke prima niks op aan te merken.

Goede service en behandeling

Kochten een nieuwe auto zonder Bovag want reedt goed en zag er goed uit. Op dag 1 toch motorlampje aan. In overleg eerst doorgereden met 98 benzine igv een sensor oid. Na een week begon de motor stationair te bokken en te fluiten. Teruggebracht. Leenautootje geen issue. 2 dagen later bleek het kleppendeksel lek en zonder kosten vervangen. Nu echt genieten van de nieuwe wagen.

Perfect!

Bedrijf profesional zekker kom ik terug

Munewei 2

9172GR Ferwert