Goede communicatie, eerlijk .

Hemelvaartsdag langs geweest , auto bekeken en mee gereden en meteen heel tevreden . Afspraak gemaakt voor de volgende week om auto op te halen , hebben ze op eigen gelegenheid ook nog de de uitlaat gerepareerd ( er zat een klein lekje in in ) , wat een goede service . Geen glade verkooppraatjes , maar eerlijk over een auto met een goede service.

Prima ervaring en mooie wagen

Relaxte sfeer en verkopers, lekker down to earth en uiteindelijk nog wat korting gekregen ook. Prima ervaring

Super behandeld

Goed mooi bedrijf eerlijke prijzen en goeie service

Geweldig!

Goeie service! Heel erg gastvrij.

Heel tevreden over de auto die ik er heb gekocht.

Uitermate positief. Eindelijk geen snelle verkopers. Zijn zichzelf

Eindelijk een bedrijf aangetroffen zonder bla, bla

GOED ADVIES EN WEER MET EEN PASSENDE OCCASION TEVREDEN NAAR HUIS

GOED ADVIES EN WEER MET EEN PASSENDE OCCASION TEVREDEN NAAR HUIS

Betrouwbare grage

Wij hebben meerdere auto’s in onderhoud bij dit bedrijf,

Goede service en advies.

Goede service en advies. Zou hier zeker terug komen.

Erg goede ervaring gehad met dit bedrijf. De verkopers waren erg vriendelijk en konden mij goed helpen. Ook was een proefritje maken geen probleem.

Een vertrouwd gevoel en gastvrije behandeling

Een mooie occasion gekocht, de kleine gebreken werden direct aangegeven, de koffie was lekker en de zaken gezellig!

Gewoon normaal geen poeha en dergelijke.

Dikke prima niks op aan te merken.

Goede service en behandeling

Kochten een nieuwe auto zonder Bovag want reedt goed en zag er goed uit. Op dag 1 toch motorlampje aan. In overleg eerst doorgereden met 98 benzine igv een sensor oid. Na een week begon de motor stationair te bokken en te fluiten. Teruggebracht. Leenautootje geen issue. 2 dagen later bleek het kleppendeksel lek en zonder kosten vervangen. Nu echt genieten van de nieuwe wagen.

Perfect!

Bedrijf profesional zekker kom ik terug

Vriendelijk, uitstekend en vakbekwaam geholpen.

Met onze net aangeschafte Toyota Hilux voor de eerste beurt naar van der Meij gegaan, omdat een collega met ook een Toyota 4x4 zo te spreken is over dat Autobedrijf. Een hele vriendelijke eerste kennismaking, een snelle afspraak gemaakt en als eerste de Ad Blue bijgevuld omdat die eerst op was. Toen nog een haal/brengservice tussen Ee en Ferwerd. Helemaal top!!!

prima bedrijf.

zeer tevreden na mijn laatste bezoek aan de werkplaats. werd telefonisch en persoonlijk goed op de hoogte gehouden van reparaties e.d. Zeer tevreden, ook mede door leuk personeel. Voor een eventuele volgende keer kom ik graag terug

Vriendelijke vlot

Vriendelijke vlot

Geweldige service bij vinden van de juiste auto

Een zeer betrouwbaar bedrijf die de klanten voorop zetten bij het vinden van de juiste auto! De auto is perfect afgeleverd!

Super goede service en betrouwbaar

Super service en betrouwbaar

Super service

Altijd super service. En correcte afspraken

Erg prettig. Zeer goed geholpen.

Prima!

Auto gezien die we graag wilden hebben, Goede communicatie. Autobedrijf van der Meij top service!

Goed geholpen, prima service. Gewoon lekker to the point garage. Geen mannen in pak die me een auto willen verkopen.

Altijd goede ervaringen met dit bedrijf

Ik had een storing in mijn auto en kon meteen de auto brengen om de storing te laten verhelpen. Nog dezelfde dag was alles klaar.

Goed service

Goede en snelle service