Goed geregeld

Na een afspraak te hebben gemaakt, vlot geholpen. Kon er op wachten met een bakkie koffie.

Duidelijk volgens afspraak

Ouderwetse vertrouwde service

Goede service en.vriendelijk .hier kan je echt wel een auto kopen.geen spijt .top bedrijf

Klopt helemaal

Aandacht en service

uitstekend

Eerlijk vlotte en vriendelijk vakkundig personeel

Bovenverwachting goede service

Auto was in prima staat van onderhoud met nieuee APK en servicebeurt De fietsendrager werd van onze inruilauto overgezet op de nieuwe auto wij kregen ook nog eens gratis halen en brengen naar de Ameland ferry waar we 1 dag bleven met onze fietsen terwijl de auto veilig bij van der meij stond En als krent op de taart kregen we ook nog een reuzeboeket bloemen!

Klant vriendelijk en zeer goede service

Zeer goede Garage en Service,en ze denken mee met de klant van wat de beste auto is die bij jou past.

Super service!!!

Erg tevreden met de service en auto!! Mooi schoon afgeleverd en ook nog met een bos bloemen erbij!! Top!!

Warm welkom, kennis & kunde

Warm welkom, kennis & kunde

goede vriendelijke en eerlijke service

met goed gevoel hier een auto gekocht. vriendelijk ontvangen en geholpen,

Super service

Betrouwbaar, snel en goed

Leuk en prettig contact, maar niet goed voorgelicht

Ik heb na de proefrit gevraagd of de ditributieriem vervangen was, zo nee wanneer deze vervangen moest worden. Ik kreeg als antwoord dat deze bij 160.000 km vervangen moest worden. De km stand van de auto was toen ruim 114.000. Ik wist wel dat de auto nog een beurt moest krijgen. Maar omdat er verder geen bijzonderheden waren heb ik niet voor het aanvullend pakket gekozen, omdat een beurt bij de garage veel goedkoper is. Garantie vond ik niet belangrijk. Ik heb de auto meteen na ophalen naar de garage gebracht bij mij om de hoek. Nu blijkt dat de distributieriem wel vervangen moet worden vanwege de leeftijd..... Nu ben ik veel extra kosten kwijt. Als de verkoper eerlijk was geweest, dan had ik wel het aanvullend pakket gekozen. Zij hadden namelijk dan ook de distributieriem vervangen.

Klantvriendelijk, prima service

Een ruim aanbod tegen een eerlijke prijs en een goede service!

Autobedrijf Van der Meij heeft een ruim aanbod aan nette, jonge occasions, tegen een eerlijke prijs. Bovendien bieden ze een goede service en een vlotte, vriendelijke afhandeling!

Mijn ervaring in één zin is bijna niet in één zin te bevatten

Ik kom speciaal van over de afsluitdijk naar deze vaklui. Vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Auto zeer netjes afgeleverd met een mooi boeketje erbij.

Mooi nou

Oke

Vriedelijke ontvangst en aardige verkoper.

De verkoper was eerlijk en open over de auto. Vroeg wel of wij een afleverpakket wilden, maar probeerde dat niet op te dringen. Verder mochten we een proefrit maken zodat we ook zelf konden zien en voelen hoe de auto reed. Toen we de auto afhaalden stond deze er als nieuw voor. En er stond een bos bloemen klaar. Het overschrijven van de auto ging vlot en we zijn zeer tevreden over de auto. Kortom we zijn van mening dat dit bedrijf zeker edn aanrader is.

Zeer klantvriendelijk

Ze Hebben een goede service en dat voor een hele mooie prijs. Auto rijdt weer super. Zou het absoluut aanbevelen bij vrienden

bêst genoch

derr wurd keurich efkes skille wat er oan de auto foen is en dat stel ik sear op priis

Geen klachten

Defect in bobine direct opgespoord en opgelost, goede service en snelle reparatie.

Mijn motor gaf storing aan en sloeg telkens af. Bij vd. Meij snel en accuraat opgelost.

Prima ervaring

Ivm feestdagen moest ik even wachten op de levering, maar al met al top geholpen en fijne service. Vriendelijke mensen.

Goed en eerlijk bedrijf weet waar ze over praten!

Heb mijn auto er gehad voor een groot onderhoud. Top afgeleverd en voor een eerlijke prijs ! Raad iedereen deze garage aan ! Bedankt Gosse !

Prima autoservice

Een mooie nette auto gekocht, met inruil van de oude auto. Een echte handelaar. De geur in de auto is niet te harden. Dit werd verbloemd door een sterke schoonmaakgeur. We hadden graag willen weten dat er gerookt was in de auto.

Munewei 2

9172GR Ferwert