Een top bedrijf

De service is goed

Nemen de klant serieus

Gewoon goed

Afspraak is afspraak

Onderhoud wordt volgens fabriek normen uitgevoerd.

Alleen al de kennismaking top. Daarna de afhandeling perfect.

Een betrouwebare vriendelijke , attente eerlijke dealer !

Zeker om aan te bevelen .temeer aan vrienden en familie .

vlotte en keurige behandeling

Beurt voor de auto kon op korte termijn uitgevoerd worden.

Vlot, wel jammer van de kofferklep

Haha, dé kofferklep ging na de beurt niet meer open. Gelukkig was het na even langs gaan zo maar opgelost, verder top service. Aan de afspraken gehouden en zelfs nog even de vorige dealer gebeld om de geschiedenis te achterhalen. Erg fijn!

Snel en goed

1 van de achterveren was gebroken. 1 dag later was alles al weer zoals het moest zijn. Snel en prima opgelost!

Prima!

Correcte afspraken Deskundig advies Korte lijnen

Toppie!

vrijdags komen kijken naar de Golf, wel interesse. 's Zaterdags middags weer naar Ferwerd en heb besloten de Golf te kopen. De man die ons naar Ferwerd bracht ging vrijwel direct naar huis terug in mijn auto. Helaas lag mijn rijbewijs er nog in.... Sjirk bedenkt zich niet en gaat als de weerlicht achter hem aan en haalt hem uiteindelijk in bij Ternaard, komt terug met mijn rijbewijs. Ik vond dat geweldig! Tot nu toe goede resultaten van mijn Golf. Ik ben als Groninger prettig geholpen in Friesland, deze keer geen taalbarriere.

Vriendelijk en houd zich aan de afspraken.

Gisteren een auto gekocht en tot nog toe zeer tevreden, in het verleden ben ik er ook een paar keer geweest en toen was ik zeker niét tevreden, toen wou ik ook een auto kopen maar geen prijzen en uitleg op de auto,s en werdt ik ook nog eens onbeschoft behandelt, zo van wat mot je hier, maar gelukkig is het stukken verbeterd.

Uitstekend!

Vriendelijke, nuchtere en oprechte eigenaar. Heb het zakendoen als heel prettig ervaren. Kreeg een bos bloemen mee als toegift. Ik kan dit garagebedrijf zeker aanraden!

Tevreden

We zijn goed geholpen!!

Zowel telefonisch als het persoonlijk contact een goede en nette service. Eerlijk en betrouwbaar. Erg tevreden over het autobedrijf en de medewerkers. Ervan uitgaande dat de aangekochte auto ook zonder problemen blijft, raad ik dit autobedrijf aan.

Vriendelijk, eerlijk verhaal, enthousiast met humor!

Zie boven.

goede info

goede informatie

OK

De afgesproken werkzaamheden zijn goed gedaan zoals afgesproken en ik verwacht ook niet anders dan dat.

Vriendelijk en betrouwbaar

Vriendelijke medewerkers en een nette auto

Super garage

Vriendelijke en behulpzame vakmensen!!

Goed eerlijk en direct

Kon goed handellen en ik ben zeer tevreden met de aankoop.

Perfecte service en vriendelijke mensen

Gebeld voor een offerte voor het vervangen van complete distributieriem, multiriem en toebehoren. Eerlijke prijs gekregen van vriendelijke personeel. Afspraak ingepland en de werkzaamheden zijn keuring uitgevoerd.

Persoonlijk en met aandacht voor de klant

Een positieve ervaring met dit bedrijf. Redelijk vaak zaken gedaan met een grote Audi dealer uit Friesland. Nu een auto (toevallig ook een Audi) voor de zoon en dochter gekocht met wat beperkter budget. Maar met de zelfde aandacht voor de klant ontvangen als bij de grote dealer

Keurig volgens afspraak.

Vlot klaar en netjes.

vriendelijk,duidelijk en alles volgens afspraak!!!!!

Bij onze aankoop van een Fiat Panda zijn we erg vriendelijk geholpen en kregen we zelfs nog een bos bloemen mee ( waar vind je dat nog !!!!)

Munewei 2

9172GR Ferwert