Goede service.

Goede service, prima overleg. Prima garage.

Goede en nette service

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Auto in showroom staat meegekregen

Eerlijke garage

Vanaf mijn eerste bezoek kreeg ik het gevoel dat ik een auto bij deze garage moest kopen. Ik werd vriendelijk ontvangen en werd keurig op mij gewacht. Daarna regelmatig onderling contact met elkaar gehouden. Afgesproken dat ze de auto zouden nakijken en de motor schoon spuiten. Was vies door de woestijn zand. Dit was keurig geregeld. Afgelopen zaterdag na twee weken eindelijk de auto kunnen ophalen en Tjirk neemt op zijn verjaardag toch even de moeite om naar de garage te komen. Het enige minpunt is de afstand, maar ik werd keurig bij station Leeuwarden opgehaald. Het is een fantastische en eerlijke friesche garage. Een verhuizing naar Leeuwarden zou mijn advies zijn. Een fijne garage om zaken ermee te doen.

goede ervaring en serieus personeel

alles correct gedaan zoals afgesproken verder geen klachten personeel zeer vriendelijk en technisch konden de vragen die ik had werden duidelijk uitgelegd aanrader voor iedereen

Prima service en klantvriendelijk

Prima service en klantvriendelijk

Super tevreden .er aanschaf van Toyota RAV4 en Daihatsu Terios

Vlotte handel gedaan en netjes afgeleverd

Super service

Goede service, vriendelijk personeel, tijdig overleg en goed onderhoud

Eerste indruk bij binnenkomst prima .Aardig personeel.Heb een goede prijs voor mijn inruil auto gekregen.Ze nemen alle tijd voor je.En bij aankoop van de auto ook nog een mooie bos bloemen.Dit heb ik nog nooit eerder mee gemaakt .

Goede mensen

Goede, aardige, eerlijke mensen

voldoende.

goede service.

Vriendelijk en goed geholpen

Helemaal top.

Keurige prijs gekregen voor mijn in te ruilen auto. Leuk gesprek gehad met Johan, en over gegaan tot aanschaf nieuwe auto. Aflevering nieuwe auto werd verzorgd door Sjirk, na het op naam zetten van de auto samen om de auto heen gelopen en een korte uitleg gekregen, daarbij ook nog een mooie bos bloemen. Wat wil je nog meer. De tevreden klant staat hoog in het vaandel.

Fijn bedrijf

Ik wordt altijd snel en correct geholpen. Altijd goede service en ook een vlotte facturatie, zodat je snel weet waar je aan toe bent. Bij onverwachte grote kosten, word ik hier altijd van te voren van op de hoogte gebracht.

Top service!

Volkswagen caddy gekocht bij Johan & Sjirk. Uitstekende service! Bedankt

Rekening precies als opgaaf vooraf. Alles duidelijk gespecificeerd. Auto opgehaald vanuit Goutum. Dit ging in eerste instantie niet goed. Maar na één telefoontje werd mijn auto binnen een half uur opgehaald en 's middags weer terug gebracht. Al met al zeer tevreden.

Goede service, fijne afhandeling betrouwbaar

Beste autobedrijf

Eerlijk en vriendelijk

prima advies,service en afhandeling

Na een aanrijding met flinke schade aan de achteras, kwam ik bij autoservice vd Meij terecht. De auto kon meteen nagekeken worden en vlot worden ingeplanned. Goede uitleg en advies gekregen. Prijs vd reparatie was achteraf lager dan de vooraf geschatte prijs.

Top!

Goede en snelle service en heel goed geholpen. Top! :)

Fijne benadering

Rustig en fijn contact. En als bonus nog een bos bloemen toen we de auto kwamen ophalen.

Fijne garage!

Vriendelijk? Komt afspraken na en is flexibel

goed en degelijk, staan voor wat ze verkopen

prima service en staan voor hun product voelt vertrouwd ,en dat is wat de klant wil

Klantgericht

Al jaren klant bij dit autobedrijf,vriendelijk en vertrouwd!

Perfecte en vriendelijke service

Ze nemen alle tijd, en dringen niets op.

Het ging snel en goed!

Munewei 2