Laden reviews...
140 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen waarderen klanten het vriendelijke personeel en de transparante aanpak. De reviews noemen duidelijke informatie en betrouwbare service bij elke stap. De ervaringen worden beschreven als consistent en tevreden.
Top service en eerlijke Friese nuchterheid: afspraak is hier echt afspraak, zeer tevreden!"
15 March 2026
Kuipers
Kootstertille
Erg goed geholpen en zeer goed advies
12 March 2026
Jelle Kuiken
Hallum
Reeds jaren klant
11 March 2026
AR
Dokkum
De periodieke onderhoudsbeurt. Weer geweest. Een garage die meer doet dan je zou verwachten. Service tot en met. De leen auto was prima. Er is zoveel gadaan aan de auto. Voor zo weinig kosten
10 March 2026
Jan
Dokkum
Wij hadden een mooie auto gezien met nette kilometerstand en klopte helemaal. Fijn dat alle onderhoudspapieren erbij zaten en we konden hem direct meenemen. Wat een verschil met veel andere die auto aanbieden. Top.
9 March 2026
Ton
Groningen
De sq5 is helemaal naar mij wens klaar gemaakt en bij aflevering stond hij er super super strak voor . Bedankt !!! Mannen
7 March 2026
Jelco
Marrum
Omdat mijn auto stuk was had ik vrij snel een andere auto nodig. Afgelopen zaterdag een auto gekocht en tot mijn verrassing stond hij 4 dagen later al klaar. Ze hebben echt hun best gedaan om het snel voor elkaar te krijgen en dat waardeer ik enorm. Super service!
4 March 2026
Sonja
Leeuwarden
Ik heb een 2e hands auto gekocht bij Van der Meij en dat ging eerlijk en gemoedelijk en zonder onnodige poespas.
3 March 2026
Almar
Stiens
Uitstekende ondersteuning en communicatie bij de zoektocht naar een andere auto. Tevens zeer tevreden over de service na aflevering waarbij de auto nog even terug geweest naar de garage. Op naar veel vertrouwde kilometers!
23 February 2026
Hein
Ferwert
Geen ervaring met dit garage bedrijf, maar voelde mij er meteen op mijn gemak.
20 February 2026
Feikje
Stiens
Voor de 2e keer kochten we een auto bij Autobedrijf van der Meij BV. De eerste keer was prima bevallen, ook omdat men zich uitstekend hield aan de garantie (er moest aan het einde van de garantietermijn nog een waterpomp worden vervangen, zonder kosten) Ook nu werden de afspraken weer prima nagekomen, kregen we alle service, die we maar wilden en werden we goed, open en eerlijk voorgelicht. Echt een aanrader!
20 February 2026
Klaas Elgersma
Stiens
Tijdens de zoektocht wordt je goed op de hoogte gehouden en de auto wordt tip top afgeleverd. Bedankt voor de service!
17 February 2026
Altijd goed.
10 February 2026
Frits
Ferwert
Ontzettend goed geholpen bij Autobedrijf van der Meij. Ik ben heel blij met mijn nieuwe auto. Wat ik vooral waardeer is de flexibiliteit: het was geen enkel probleem om de auto na werktijd op te halen. Bedankt voor de goede service!
10 February 2026
Jordy spoelman
GRONINGEN
Alles verliep vlekkeloos.
7 February 2026
Colette Alicaris
Hitzum
Een auto kopen vind ik ingewikkeld. Ik ben hier uitstekend geholpen in het maken van een keuze met de zekerheid van kwaliteit en betrouwbaarheid.
7 February 2026
Harro
Lelystad
Klantvriendelijk. En goed overleg mogelijk.
3 February 2026
Gerard van Putten
Blije
Deze garage heeft nog oog voor de klant
29 January 2026
raymond
Dokkum
Bij probleem vlot geholpen..
26 January 2026
Alle Sip
Jannum
Ik denk dat de titel alles verteld, enorme aardige medewerkers, proberen niet het vel over je neus te trekken, helpen je waar mogelijk en leveren een mooie auto waar ze garantie op geven. Ze geloven in hun kwaliteit. Het bloemetje bij het ophalen van de auto heb ik al in geen jaren meer meegemaakt, vind ik ook gewoon enorm attent.
20 January 2026
Marcel
SCHARWOUDE
Een zeer tevreden klant
19 January 2026
Seth
Leeuwarden
Geweldige service. Ze hebben mij goed geholpen en geadviseerd om mijn nieuwe auto te te kopen. Vakkundig personeel en auto tiptop afgeleverd conform afspraak
18 January 2026
Germ
Burdaard
De service blijft goed, ook na vijf jaar .
14 January 2026
Johannes
Blija
Super goed en snel geholpen
13 January 2026
Menno Van Der Meulen