Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk verwelkomd, uitleg over de auto's. Goede aflevering van de auto. Bij aflevering mocht er problemen zijn of iets niet snappen mogen we langskomen of contact opnemen.

Een garage die afspraken na komt

Vriendelijk personeel waarbij afspraak ook echt afspraak is. Met zonder uitzondering alleen maar nette auto’s in de verkoop.

Vriendelijk goed bedrijf.

Mijn auto keurig afgeleverd....

Ik breng de auto met vertrouwen naar de garage.

Ik ervaar het als positief, dat op de rekening de handelingen aan de auto nauwkeurig gespecificeerd staan.

de klant is belangrijk

staan altijd klaar en denken in oplossingen

Betrouwbaar, betrokken en betaalbaar

Met het juiste advies zorgeloos een auto gekocht.

Vakgarage met vakbekwaam personeel

Werken volgens afspraak

Prima autobedrijf!

Een no-nonsens bedrijf, kom hier al jaren, korte lijnen en prettig contact met prima service!

Altijd dik in orde bij Van der Meij. Korte lijnen, goede service en ook nog een mooi bos bloemen meegekregen. Dik in orde!!!

Prima en klantvriendelijk

De service is erg goed. Je wordt direct geholpen. Met al je vragen kun je bij v.d. Meij terecht. ( vrouw.)

Ervaren, behulpzaam en service gericht op de mens.

Zeer prettig bedrijf met service gericht op de mens.

Vakmanschap en goede prijskwaliteit en service

Auto wordt gratis gehaald en gebracht. Telefonisch contact als er iets extra moet gebeuren

Vlotte service

Zeer snel en correct geholpen, auto binnen een dag klaar.

Goede kwaliteit en betaalbaar bedrijf!

Mijn ervaring is zeer goed bij dit bedrijf en betaalbaar.

snel en efficiënt

Auto werd snel gerepareerd zonder problemen.

van der Meij ! de garage voor mij

top

Klant tevredenheid staat hoog in hun vaandel

Wegens het wisselen van baan waar wij altijd een leaseauto ter beschikking gehad hebben, contact gehad met van der Meij om te kijken voor een leuke auto voor ons. Wensen doorgegeven en ze zijn opzoek gegaan voor ons. Ze denken mee met de klant en onze wensen hebben ze meegenomen, ze kwamen na een korte zoektocht met de perfecte auto voor ons, bijna blind gekocht op basis van vertrouwen tussen hun en ons (vanwege afstand Limburg -> Ferwert). Ze hebben de tijd en moeite genomen om voor ons de passende auto te vinden en de aflevering verliep perfect, klein puntje na wegrijden, direct opgelost door van der Meij en team. After care / service staat enorm hoog in het vaandel bij hun. Service wordt er nog met een hoofdletter S geschreven. Ja is Ja, Nee is Nee, duidelijke afspraken. Ik zou iedereen aanbevelen om contact met hun op te nemen als je op zoek bent naar een auto, zij vinden de passende auto voor jou a.d.h.v. jouw wensen en eisen. Chapeau en thx Sjirk/Johan en team!!!!!!

Betrouwbaarheid

Wordt altijd tot tevredenheid geholpen.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Gesprek met Holwerda maakte een betrouwbare indruk. Mbt de prijsafspraken: niet onredelijk.

Bijzonder bedrijf, de verkoper komt terug van zijn lunchpauze thuis.

Prettige behandeling en in voor humor. Dankzij de directe houding en ongedwongen sfeer krijg je een vertrouwd gevoel bij dit bedrijf. Het no nonsence straalt er vanaf. Met andere woorden: geen dure poespas maar het zou ondanks dat het in Friesland ligt wel Rotterdams kunnen zijn. "Geen woorden maar daden." Als de auto net zo goed is en blijft als het bedrijf suggereert dan kunnen we er nog heel lang mee doen.

Uitstekende service en klantvri endelijk ⁴

Top garage

Duidelijk en correct

Vriendelijke mensen met tijd en begrip .

Prima service goed geregeld

Oké

Geholpen naar de mogelijkheden die ze hadden.

Munewei 2

9172GR Ferwert