Egt vriendelijke mensen

Ik ben egt top geholpen, ben aangekomen werd drinken aangeboden auto stond netjes klaar en ook nog eens een bosbloemen mee gekregen egt zo lief, auto aan en wegrijden ook nog is een volle tank. Harstikke bedankt autobedrijf van der meij, Wij zijn helemaal uit Eindhoven gekomen om onze nieuwe aanwinst op te halen bij deze topbedrijf!

goed relatie met de dealer van der Meij

Heeft begrip voor de client een goed luisterend oor , vakkundige monteurs ..wordt ook gekeken naar het budget van de clietn ,hun denken in een verteerbare oplossing , gewoon gemoedelijk ..en open kaart bespreken .. Gewoan GOET!!

Topservice !

Zeer klantvriendelijk bedrijf, fijn contact , zeer goede service !

We zijn zeer tevreden

Om plaatselijk een auto te kopen, vinden wij prettig. Vriendelijk personeel, je weet wat je aan elkaar hebt .

opel astra gister mogen halen mooi afgeleverd

we konden gister onze opel astra ophalen was mooi gepoetst en kregen nog een mooie bos bloemen,top

Vertrouwd

Bij het kopen van onze auto kregen we een vertrouwd gevoel. Goede uitleg, ruim de tijd voor overleg, direct een proefrit geregeld. Kortom ouderwets goed gevoel

Prima!!

Sympathiek bedrijf. Gewone nuchtere friezen die je prima helpen.

Juiste service

Auto voor apk, groot onderhoud goed gedaan zonder overbodige zaken.

Ik word altijd prettig geholpen en de service is prima.

Klantvriendelijk

Altijd vriendelijk geholpen. Goede service.

Op paasmaandag gekeken om auto. Eigenaar was zeer vriendelijk.gaf goede prijs voor inruil.2 weken later auto opgehaald en zeer blij met de service van het bedrijf. Bij aflevering bos bloemen mocht ontvangen.

Uitstekend goeie garage

Apk keuring altijd eerlijk en betrouwbaar goeie service

Grote klasse

Prima gesprek gehad en naar volle tevredenheid een auto aangeschaft en ook nog eens thuis gebracht!! Alles van foto’s gezien en bij aankomst blijkt alles helemaal te kloppen , vertrouwen alom!!! Vr. Groet Piet en Gretha de Geus

Heel goed

Fijn bedrijf.

Zeer gastvrij en vriendelijk bedrijf. We hebben hier een prachtige en goede auto gekocht, en kregen nog bloemen toe!! En ook nog enkele goede adviezen mbt het verkopen van onze oude auto! Top!! Nogmaals bedankt.

Super service

Voor eventueel aankoop auto en reparatie, prima service en uitleg aankoop auto.

Super attent

Heel goede service.

Geweldige service en onwijs vriendelijk. Enorm blij met mijn nieuwe auto. Bedankt!

Hele goede service

Uitstekende service

Het is een vertrouwd adres

Je hebt hier een goed gevoel bij het kopen van een auto.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Prima bedrijf waar de klant nog koning is! Deskundig personeel en scherpe (inruil)prijzen! Ruim en jong aanbod. Ook de service is prima! Auto wordt superschool afgeleverd. Niets dan lof!

Incredible

Receptive,honesty,friendly and easy going.

• Would you recommend us? Yes

Sterk in zoekopdrachten!

Vandaag mijn gebruikte bedrijfswagen opgehaald! Deze zoekopdracht is van A tot Z vakkundig geregeld! Erg tevreden! Bedankt Johan & Sjirk!

Munewei 2

9172GR Ferwert