goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanvankelijk een auto gekocht voor 4450,- en dat incl bovag garantie (normaal gesproken va 4500,- volgens Bovag regeling).\r\nHelaas voldeed de auto niet naar behoren, en kwam het het voorstel van garage v/d Meij zelf om een andere auto uit te zoeken, hadden ze op dat moment niet staan in een prijsklasse van 4500,- en werd er een ander gezocht via internet (door mij zelf en v/d Meij), en die werd gevonden! en werd heel coulant behandeld! 1 jaar jonger en de helft aan kilometers vergeleken de vorige, volledige ouderhoudsbeurt + APK en weer 6 maanden Bovag garantie en een deukje dat er uit is gehaald + een kadootje en een bos bloemen.\r\nTotale vergoeding van 500,- is echt zeer coulant!\r\n\r\nKortom op en top en zeer tevreden.\r\n\r\nVr gr D. Buurstra Oudebildtzijl\r\n\r\n\r\nKortom op en top

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gemoedelijk en kundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een geweldig bedrijf, afspraak is afspraak en toezeggingen worden nagekomen. Ondanks een zeer trieste gebeurtenis in 2012 functioneert het bedrijf als voorheen dankzij de inzet van al het personeel, proficiat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snelle en goede service, zeer te vreden met mijn nieuwe aankoop

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief en een prettige sfeer, via e-mail benaderd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sinds wij bij dit bedrijf komen zijn wij altijd goed geholpen de service is hoog en klant tevredenheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb bij bovenstaand adres een zilverkleurige auto aangeschaft. Ondanks enkele autoproblemen werd ik uitstekend geholpen vanuit Friesland. Ik kon mijn auto laten repareren in mijn woonplaats (Zeeland). Dus aanbevolen !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige en snel aan een nieuwe auto geholpen\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gekocht en oude ingeruild. Auto gekocht zonder garantie, afleverbeurt e.d. Alles gaat de eerste weken prima dus geen klachten.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vertrouwd gevoel om met dit bedrijf zaken te doen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot en laagdrempelig\r\n\r\nps. bij sommige onderwerpen waar ik \'geen mening\' heb, heb ik een 6 ingevuld. Als ik niks zou invullen, werd het een 1 en dan lijkt het net alsof het niet goed is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf plezierig - vriendelijk - laagdrempelig - een bedrijf die een klant als klant behandeld - gehele bedrijf ziet er netjes en verzorgd uit\r\nMen zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende auto voor een nette prijs.\r\nDe ontvangst en onderhandelingen waren bijzonder plezierig.\r\nGa zo door !!

Munewei 2

9172GR Ferwert