voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring was prima vind alleen jammer dat de gekochte auto niet in orde was na apk b.v richting aanwijzer kwam niet terug aan een kant[schakelaar stuk] binnen verlichting brande niet,achter uitrij lampen een deed het niet.handrem werkt niet.\r\njammer dat ik te ver weg woont om daar mee terug te gaan heb toch wel €150,00 kosten was niet nodig geweest als men apk goed na gezien had.Ben niet boos maar teleurgesteld.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen. Snelle en bereidwillige hulp bij het kopen van een auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige omgang met de verkoper. Hoewel een gebruikte auto zonder garantie kopen altijd het gevoel van risico geeft, hebben wij een goed gevoel over de bus die wij gekocht hebben bij deze garage.\r\nOver het algemeen hebben wij geen positief gevoel bij veel garage\'s, dit is in dit geveal anders. We zijn blij dat wij hier terrecht zijn gekomen (via internet) en gaan ervan uit dat de auto naar tevredenheid blijft en wellicht in de toekomst kopen wij weer een auto bij deze garage!!!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uiteindelijk na veel omzwerfingen toch weer bij van der Meij terecht vanwege de hoogste inruil prijs!

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We werden vriendelijk te woord gestaan Alle info werd duidelijk gegeven zonder gladde verkooppraatjes, helemaal top!\r\nMijn vader begint volgend jaar voor zichzelf en heeft dan een Caddy nodig. Het eerste bedrijf waar hij wil gaan kiken is bij Van Der Meij B.V..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel bij het onderhoud als bij de koop van occasions en mijn nieuwe auto perfect geholpen ook met vragen die erna nog kwamen omtrent de aanschaf van de auto. Ga zo door

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen, prettige sfeer, goed vertrouwen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf service is prima de mensen doen normaal hoeft niet meneer of mevrouw

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jaren een fijn autobedrijf. Met name de persoonlijke aandacht/service heeft de doorslag gegeven. Vooral oprichter/ eigenaar Durk van der Meij,goede vriend en kennis, helaas niet meer onder ons aanwezig, was de drijvende kracht achter achter dit succes. Zijn visie en mensenkennis gaf de doorslag om zaken te doen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb al 3x een nieuwe auto gekocht via vd meij en dat voldoet mij uitstekend en ook wat onderhoud betreft

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij doen altijd prima zaken, ze staan eigenlijk altijd wel voor je klaar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed; kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Het is alleen niet altijd duidelijk wie je moet aanspreken als je ter plekke bent; zou beter zichtbaar kunnen worden gemaakt; dit voorkomt doorgestuurd worden van hot naar her.

Munewei 2

9172GR Ferwert